Poradna duly
Jana Čurdová
já antikoncepci také neřeším,protože je kačenka umělá,ale stát se může vše.
jo musel na tebe být super pohled,ale jěště lepší byl na mojí kamarádku,když cca před rokem měla přijet na návštěvu,tak jsem byla po IVF a prosila jí,aby mi někde koupila několik testů.
ona v té době byla v 7.měsíci. tak si dovedeš představit,jak to vypadalo. břicho jako blázen a kupovala 5těhu testů. ![]()
Tak už jsme zpátky z výletu ![]()
Plavčo bylo supr, dneska jsme plavaly na bříšku. No mladá byla nadšená. A příště se prý budem potápět ![]()
Agato No to je teda pěkný. Fakt hajzlové
![]()
Katko No já dneska taky kupovala těhu test
Antiko neřeším, máme styl Vyndej včas. No a měla jsem to dostat přes 14 dny
A modlím se, aby tam byla jen jedna čárka
No a lekárník docela blbě koukal, když jsem se tam přiharašila s kočárem..
sslunicko Tak to jsem ráda, že tu nejsme samy za anorektičky ![]()
Jdu vzbudit malou. Naposled papala ve 12 a od 13 pořád spí.
Sluníčko, mám červený kočár, ale už jsem objednala ten na casualplay, když prý sedne líp
Jané jde položit skoro do rovna, tak jsem tam rozepnula nějaké druky a drží to na půlce, takže je úplně narovno. Má hodně pevná záda, takže bych řekla, že se jí tam leží dobře. Akorát mě trápilo, že už na ní neuvidím, jenže v boudě je síťovaný pruh a vidím na ní ještě líp než v korbě a i ona na mě.
Katko, co čtvrtek? Jen se nevidím moc na procházky parkama s tou mojí alergií
te%d jsem ji udrncávala 5 minut na balkoně a můžu se ukýchat ![]()
Těhu test jsem si v pátek taky kupovala, už mi bylo blbě, ale jen tak trochu, dělalo se mi blbě z vůně jídla, s Katkou v kavárně jsem nevypila ani čaj, pže mi to nějak nešlo, z kafe poo se mi udělalo zle…používáme kondom, ale jen na konec
no strach jsem měla, kámoška se 4měs holčičkou to zrovna taky řešila a na:,–(ila mi brouka do hlavy, ale dobrý
Emča ná trvala rok, ale stejně..
kaci ,tak jestli nemate potvrzene,ze je fakt nekde problem,tak bych na to vubec nespolehala.nekdy to muze byt psychikou a nejde to,protoze to hrozne chces,pak jsi v naprostem klidku a je to na to tata-.
ta prihoda s tehotnou kamoskou me fakt rozesmala,nahlas jsem se tu chechtala a mtej to povazoval za strasnou srandu a smal se taky ![]()
agato ,tak muzem zajit na andel,ja si tam zase pekne zaparkuju,kavaren je tam spousta.
ted jdu,delame tu s matulou blbosti az se zajika smichy a za chvilku ucim,zaskocim zas vecer
Asi byli nějaký erupce či co , taky jsme se rafli , ale už v sobotu , ale už OK ![]()
Noono , my taky měli metodu vyndej včas , ale tenkrát nám nějak selhala
, Kubovi byli zrovna 4 měsíce , když jsem zjistila , že jsem zase v tom
![]()
Agáto
, když se to ser… , tak se to ser…
, hlavně , že už je líp , až budete s manžílkama 20 let jako já , tak spoustu věcí už řešit nebudete ![]()
katko , Matěj je pěknej klučík , tak ho nurážej
, chlap má bejt chlap , ne
A ostatní chlapíci to samo doženou
no já měla anovulační cykly,ale nemám potvrzené,že vůbec neovuluji. spíš to vypadalo jako že jen někdy.
ale těhu se to pak někdy srovná. no byla bych ráda,kdybych na IVF nemusela,ale nebude-li zbytí,tak cca za 2roky jdeme na další.
sluníčko , ty máš odvahu
, já bych do toho znova nešla ![]()
Holky , prosinec 2007 nějak vázne , co ![]()
Ahojky,
vratili jsme se od doktorky. Mame po druhem ockovani (nemame hexu, ale Hib)a vypada to, ze zase bez reakce - jsem moc rada!
, ale zatim tuk, tuk. Plakal, ja plakala taky
, ale co nadelam…
A holky - sok - Mateo vazi 6.9kg
, meri 63 cm. Pred mesicem mel 5,5kg
. Byla jsem z toho fakt v soku
Najednou tak hodne pribral. Uz jsem si ale vsimla, ze nejak nabira…ale ze pribere tolik??? ![]()
Je pravda, ze pije ted jinak, intenzivne, sice se pri tom krouti, ale vypije mi cela prsa tak, ze jsou pak mekka. A taky mam pocit, ze mam nejak vic mleka.
Fazole, uricte Ericka maz, my jsme byli s Michalkem v 10 mesicich v Chorvatsku, mazali jsme ho kremem pro batolata od Vichy, myslim ze to byla 50 - ten nejvyssi faktor. Jestli je na slunicku, tak urcite ho chran i kdyz je snedy.
Noono, Zuzanka vazi normalne, ja bych UM mleko nedavala, vydrz, za chvili budou prikrmy! Kdyz mas svoje mleko, tak jine nedavej. Zuzanka nestrada, takze neni duvod.
Katko, ja si myslim, ze Matej nema hlad v noci, on se budi jen proto, ze mu to je prijemne byt blizko Tebe. Zkouselas mu proste nedat mleko? Jen mu zmenit pozici na spani - treba ho obratit na bok, dat mu dudlik, pridrzet…Ja vim, ze se to radi, ale mozna za pokus by to stalo. Prece 4 mesicni miminko se nemusi budit co 2-3hodiny. Uz by melo vydrzet trochu bez jidla noci. Tak nam to aspon rikala doktorka.
Ptala jsem se na prikrmy - chceme zacit o mesic drive, cili od ukonceneho 5.mesice. Tak nam rikala, ze mam zacit davat prikrm v poledne, jednoslozkovy pokrm, ze zacatku dokojit a kdyz zacne vice jist, tak dat jen trochu caje. Od pul roku dite by melo dostavat pul litru mleka denne. Za tri tydny mam zkusit misto vecerniho kojeni dat ryzovou kasi a pak nabidnout prso. Ale ne z flasky, po lzickach (tu kasi).
Bude to teda „sranda“…
Ad cajicek - Mateo „zblajzne“ vsechno - a z flasky pije bez problemu. ![]()
Agato, opravdu s Tebou soucitim, rodinne problemy davaji dost zabrat, ale Ty by ses nemela stresovat a to by Tvuj muzicek mel vedet, je dobre, ze uz to je v poradku. To auto a ta korba…to je des
Tak at vsechno dobre dopadne i kdyz vim, ze to neni snadne.
Ciperko, to je fajn, ze se Ti podarilo dat pryc kloboucek, u nas to nejde ![]()
Dela mi to problemy, protoze nemuzu kojit venku.
Tak a uz koncim - sorry za ten prispevek
, ale kdyztady nejsem, tak je toho potom hodne na psani.
Jú, Alinko, když si vzpomenu, jak jsme se bály, že nám mimča nepřibírají a nestačí jim naše mlíčko… ![]()
Katko, možná opravdu nemá ani tak hlad, jako vyžaduje tvou blízkost. Já si vzala malého k sobě do postele, jak měl rýmu, hned od večerního kojení spí s námi
, já vím, že bych neměla, ale od té doby přestal jíst co 2-3 hodiny, usne po 10 a budí se až po 5-6 hodině ráno. Mezitím, když mrčká, tak ho chytnu za ručky, hladím ho a dám mu dudlíka a on, jak mě cítí u sebe, zase usne (pokud ho tedy něco nebolí nebo nesvědí) ![]()
Už jsme objednaní s ekzémem k homeopatce - měli jsme štěstí - vezme nás už příští týden
![]()
Já si právě hezky zabulela na diskuzi Srdíčko pro Erička…musíme si fakt vážit toho, že máme zdravý miminko - tuk tuk tuk tuk ![]()
Ahoj,
tak my jsme doma z procházky. Jo a jsme přihlášený na plavání, budeme tedy chodit až od září, mohli bychom asi nakonec i dřív, ale pořád nejsme očkovaný, tak mám z toho strach.
Agato: tak to je mi moc líto s tím autem, taky ho nemáme pojištěné.
Katko: Matýsek je pěkný, prostě chlap a tlustý mi nepřijde.
Alinko: Tak to Ti Mateo pěkně přibral.
Jo, Hani, taky jsem si na to vzpomnela. Jsem rada, ze uz je to za nami!
Mas pravdu s tim spanim - myslim, ze je v pohode, kdyz mas Honzika u sebe, on to ted potrebuje. A spi! Mateo taky spi od 22.00 do 6.00
ad spani ,matula spinka se mnou porad,teda do prvniho kojeni je v postylce a pak uz je se mnou.zkousela jsem mu dat dudlik,kdyz se budil uz o pul jedenacte a predtim vydrzel az do pul jedne od pul osme a nic.usnul,radovala jsem se,jak jsem nad nim vyzrala a za 10 min byl vzhuru zase a vypil plnou flasku.kdyby vstaval dvakrat,tak mi to vubec nevadi,ale ted je to tak ctyrikrat a v sest uz je se spanim konec.navic pije jen z praveho prsa,leve nechce a chyta hysterak,tak to musim odsat a dat z flasky a to se mi v noci zas tak moc nechce.fakt jsem zkousela vsechno,dnes usnul u prsa,tak jsem se ani nehla,cele telo ztuhle a do dvou hodin byl stejne vzhuru zase.
udelam mu dnes tu ryzovou kasi a uvidim,kdyz to nepomuze,tak se na to vykaslu
Sofi už spí
![]()
Jinak jsem , ale pěkně naštvaná
, náš Kuba se prostě rozhodl , že už nechce chodit do školy a nehne s ním ani stádo volů
, upozorňuji , je ve třeťáku na průmyslovce
, jsem z toho pěkně vedle , protože mi je jasný , že už si tu školu nikdy nedodělá
J e to prostě tele ![]()
u nas uz se taky od pul spi.
leno ,tak to ti nezavidim.napred jsem se tomu pousmala,protoze jsem si predstavila,jak nejaky druhacek protestuje,ze uz nechce chodit do skoly,ale u osmnactileteho kluka to moc k smichu neni.nema treba nejakou holku,ktera by ho mohla po vasi domluve pozitivne ovlivnit.vzdyt je to uplna hovadina