Poradna duly
Jana Čurdová
Ssluníčko, snad jsme se tě nedotkla, nemyslela jsem to špatně.
Leno: já už měla daně ve výplatě, mělo by to být do konce měsíce.
Nevím , jestli manželovi vadí , že je s námi málo , ale asi jo , ale hlavně je furt utahanej jak pes
. Pořád někde jezdí po služebkách , naštěstí se většinou ten den vrátí ještě domů ![]()
katko , můj táta pochází ze Zlína a má tam veškerou rozvětvenou rodinu ![]()
Tak co ten sraz pražandy
![]()
krystýno , to jsi mě potěšila , my dávali daňový a úřad , tak snad
![]()
kačí,každý dělá co umí. když jsem se s manželem seznámila,tak také byl zaměstnaný a nenosil špatné peníze,ale prostě se chtěl nějak realizovat. o penezích to rozhodně nebylo. začínal úplně od nuly a já mu s tím dost pomáhala.
a já se k tomu dostala úplně náhodou. dělala jsem vyšší zdravotní školu a přestalo mě to bavit. rozhodla jsem se skončit a najít práci. táta mě tenkrát nabídl,at jdu k němu alespon to zkusit.
nechtěla jsem,protože jsem o tom nic nevěděla. začala jsem jako zaměstnanec a už jsem tam 8let a neměnila bych.
je to někdy náročný,ale výhodou je variabilní pracovní doba,což s malou určitě ocením.
ani jeden z nás to nedělá kvůli penězům. neříkám,že se máme špatně,ale kvůli tomu to není.
leno ,fakt?a jak se jmenujou?treba jsme pribuzne
ja jsem po sraz porad,ja ´jsem klidne mohla absolvovat vsechny terminy
nakonec budes muset vzit vsechny sve deti a dorazit k nam do stodulek
![]()
kristy,já jsem se také začertila jen na oko. vím,že jsi to nemyslela špatně.
ale řekni sama,to je hrozné oslovení. když to někdde použijou ve filmu,ježí se mi chlupy.
když se mě někdo zeptá na zaměstnání,tak alespon používám jen zkratku OSVČ.
Leni až budu ok,tak se také hlásím na sraz nebo minimálně přijedu za tebou.
katko , fakt
Ž eby jsme byly příbuzné
To asi ne podle fotky jsi pro mě neznámá tvář , ale je taky fakt , že všechny neznám
jmenujou se Schreibovi a babča bydlí na tom sídlišti vedle tý školy ![]()
Co třeba v pondělí
Ale já jdu vlastně k doktorce , ale třeba bych to stihla ![]()
Mě se to oslovení tak nelíbí, ale víš že znám několik lidí, kteří si na to potrpí.
kaci ,ja vim,ze to neni jen o penezich.u nas to tak taky skonci,protoze oba pochazime z „podnikatelskych“ rodin.lubinuv tatka ma fabriku s asi 80ti zamestnancema,moje mamka ma svou firmu,tatka svou ordinaci,osamostatnili se po prevratu,to nam bylo devet,takze jsme v tom v podstate vyrostli,takze taky budeme chtit neco svojeho,ale vim jak to je s casem.nekdy vikendy holt nic neznamenaji,ani to skoncit o pul pate a jit s cistou hlavou domu.ted ale neni lubin jeste ani dva roky po skole,tak at jen pekne sbira zkusenosti ![]()
leno myslis jizni svahy,jak jsou tam dva takove vysoke polokulate baraky?jinak sidlist a skol je tam totiz vic
no,ja taky nevim o tom,ze bysme meli v cechach nejake pribuzenstvo
ja nevim,jak to pristi tyden bude,lubin si musi vzit volno,aby mi pomohl dat dokupy tady ten byt,ale jeste mi nerekl,ktery den to bude
katko , jo Jižní svahy
, ale ne v tom půlkulatým , ale v normálním paneláku , hned vedle tý školy , nebo naproti ![]()
no nic,pujdu se dat trochu dohromady a pujdeme asi na brusle,kdyz je tak krasne.taky bych mela uklizet,to posledni,co bych mela delat je sedet u pc a presto tu uz hodinu a pul tvrdnu-preju krasny den