Poradna duly
Jana Čurdová
Jojinko , tak jsem si přečetla ten odkaz, dík. Ufff, to si vůbec nedovedu představit v praxi, já si s prcijášem lehnu a v průměru mu trvá půlhoďku, než usne. Občas jsem i schopná znovu vstát… ![]()
Fazole no ja taky ne. Hold budeme Áňu uspavat rucne..
je to rychlejsi.:) ale brzy ji uz asi moc dlouho neudrzim, je stale tezsi a tezsi… ![]()
Ahoj všem, Jolmo, vítej zpět, Broky taky a dokonce i Joinka
Emmi naštěstí nemá s usínáním problém, večer spolehlivě u prsa (což teda uvidíme, jak jednou nahradím), přes den v jedoucím, případně drncajícím kočárku „sama“, nebo ji uchodim, což trvá chvíli. ťukťukťuk Dneska jsme byli po manželově práci sednout si na Letný. Je tam nádherně, ale Emmi to nějak nerozchodila. Očka dokořán vykulený na všechno to hemžení a prostě nechtěla pít a nechtěla, takže domů jsme jeli s řevem. Je tu máma, takže naštěstí autem. Aspoň to víme, měli jsme v plánu se tam takhle navečer vydat mhd, takže ani náhodou. Musíme počkat na nový vozítko.
A mužský element? Nějak mě zase prudí prostou existencí
Musím ho donutit se mnou mluvit o životě tak nějak obecněji, objevuje se nám těch třecích ploch moc. Akorát je vidím jen já
A co je pro mě úplně nejhorší, že bych šla s Fazolí do tý kaše
já, štír, vášnivé znamení ![]()
Mmch - v pondělí mám cestu do centra - nechce někdo někam na pokec??? Začala jsem se mohutně dopovat vápníkem a alergie už není tak ničící, takže můžu i na zahrádku ![]()
Jojinko , víc než chápu
. Dnes jsem šla k svému doktorovi, podařilo se mi zaparkovat o blok dál a táhla více než sedmikilovou ratolest v sedačce… Uf, byla jsem v pokušení požádat zelináře o pomoc.
Jsou to potvůrky vyžraný!
Agát, no pěkně. ![]()
V pondělí tu nejspíš nebudu, ale v týdnu se ozveme, ju?
Zkoukla jsem galerku - teda tam je fotek
! Miminka jsou roztomila, vsimla jsem si, ze vetsina je vlasata
My jsme plesati, jen vzadu dole je pozustatek neceho, co se ma jmenovat - vlasy. Jsem zvedava, jestli neco na te hlave do roka vyroste.
(zatim nic tam neni)
Holcicky jsou moc krasne, kluci jsou poradni chlapaci… Zuzanka od Noony stoji
, to fakt cumim.
Jo a abyste si nemyslely, ze jen Vy mate problemy s usinanim, tak Mateo nespi v kocarku - nudi se tam a kope. Spi jen doma v postylce, ale jen dopoledne.
Tak a jdu juknout na jeden dil serialu Prison Break a potom spat.
Zitra mame sraz z gymplu, tak at jsem vyspana…
Dobrou…
Alinko a kolikaty dil??? Je to super serial,vid?
Jinak preju dobrou noc.. ![]()
Tak nam nešel asi 3 hodiny net, zrovna, když jsem se chystala dočíst, co je nového.
Fazole , ekozemědělství je můj sen, hlásím se za děvečku ![]()
Jinak kaši jsem dojídala po Šimonovi, ale radši bych toho chlapa ![]()
Jolmo , ty se máš ![]()
Jo,tak kaši bych si taky s chutí dala,ale ještě raději toho chlapa.ten můj má snad za to,že jsem snad ještě těhotná a břichatá,protože u nás nic neprobíhá
Snad nemá někde nějakou náhradu
![]()
Dnes vyrážíme do Němec s maminou(babičkou).Jsem zvědavá,jaký bude prcek.Doufám,že hodný a nechá i maminku něco si koupit.Už je celá nedočkavá. ![]()
Šmankote, ženský, vy máte ale asexuální chlapíky!
Nicméně, já už se teprve nemám čím chlubit, takže mlčím.
![]()
No, přehodnotila jsem tu kaši, kdyby mi někdo dal vybrat mezi tou dobroučkou kaší a jednou bývalou láskou, co tu byla tuhle drncat, tak bych tomu možná dala šanci a hodila si korunou… holky, to je tělíčko!
![]()
Kruciš, čtu to po sobě a vidím, že sem vnáším nějakou nemateřskou notu, nespletla já si server? (www.jsmehladove.cz
)
Hurá, Pra:,–(ko , tak děvečka by byla. A pan bratr by nešel za čeledína? Třeba by časem povýšil na spoluvelkostatkáře! ![]()
Zkusím vložit nějaký fotky Erýska.
Zdravím po ránu a zdravím jolmu
a Jojinku
Dneska je tak krásně
a můj chlap maká na chalupě , jo , jo , osud
![]()
Odpoledne zajedeme za taťkou na chalupu , ať neřekne , že na něho pečeme ![]()
Fazole
![]()
Agáto , co je to do centra
Pro mě pořád nejlepší Zličín , nebo Butovice ![]()
Ahoj, ráno mě probudila sms od ssluníčka - už to má za sebou, dělali jí to v 21.30, nebylo jí dobře po narkóze. Teď dostává injekce na bolesti, asi to není zrovna nic moc…Všechny vás pozdravuje.
Brrr, že to dělaj ty mudři takhle večer…, ale hlavně že už to má za sebou…
katko výčitky z mýho cvičení - hahaha, ty ale žádný nepotřebuješ, víš, tak co bys cvičila…vždycky když koukám na nějaký hodině cvičení co tam chodí za hubený kozy, tak si říkám, proč nesedí doma na prdeli a necpou se čokoládou
![]()
Ale musím říct, že se mi už zlepšila fyzička, byla jsem po porodu úplně bez energie. A z plavání mě přestala bolet záda. Ale hubnutí nijak nic moc…
Čau mamči,
malej ještě spí s velkým, čekám probuzení každou chvíli.
Tak jsem si ještě zašla za váma zlepšit náladu
![]()
Koukám, že včera proběhla zajímavá diskuze „kaše vs. chlap“ ![]()
No já bych taky radši chlapa
, čímž jen potvrzuji, že každý chce to, co nemá ![]()
papu
, nepřeháněj to s tím cvičením, ať tě na srazu poznáme!
![]()
To je dobře, že už to má Ssluničko za sebou, myslím tu operaci ![]()
Katko , už jste přestěhovaní? Jaký z toho máš pocit? ![]()
Sakryš, kocour mi právě žere internetový kabel, to snad né
![]()
Dobrý, zachráněn kocour i počítač, jdu mrknout na velkýho, když je přespanej, je děsně protivnej ![]()
Leno, centrem jsem myslela v podstatě Anděl, což z Butovic máš jen z kopce po Radlický
Já ještě nemám mhd s kočárem moc natrénovaný, tak nechci začínat rovnou cestou přes půl metropole… Ale na druhou stranu bych i ty Butovice zvládla, z Jinonic za mnou má přijet na domluvu chlápek, co vozí auta z Říše, tak bych mu aspoň zkrátila cestu… No, navrhni ![]()
Dneska si pojedu pro nánožník na kočár, musím využít, že tu je mamka a půjčí mi auto (navíc 200 koňového Golfa GTI
mňam), a taky využiju, že tu budou na Emmi dva, a vyrazím si sama
se těším jak malý dítě na kolotoč ![]()
Všem dobré ráno ![]()