Poradna duly
Jana Čurdová
sofinka je v nich úžasná.
bohužel mě zradila technika,ale z telefonu mě ta přijatá mms nejde poslat jinak než zase jako mms.
nechápu to. ![]()
Holky, my už máme brejličky taky objednané…
I pro Káju. Tak až bude v červnu sraz, budeme mít miminka ve stejných brejličkách. Musíme udělat foto.
![]()
sajso,tak to bude opravdu super fotečka. už se těším až tam ta mimča budou jak barevní motýlci. stejné brejličky,jen jiné barvičky.
Holky
, poznávací znamení - obrejlení kojenci
![]()
sluníčko , že je v nich super viď
Nechci se teda chvástat
, ale to se jí musí nechat ![]()
to víš,že to tvé berušce sluší. my objednali oranžové. to víš,oranžový kočárek,autosedačka,slunečník,tak to musí ladit.
mrzí mě,že to nejde přetáhnout. ono to v telefonu vystupuje jako zpráva a nejde to přenést do galerie.
víte,co z legrace si budem dělat čárky.
takže ted je to : Lena,Já,Noona,Sajsa,…
jěště by to chtělo jaké máte barvičky ![]()
počkejte,že se jěště nějaké holky chytí. ![]()
Lena - růžová
Sslunicko - oranžová
Noona - červená
Sajsa -
Tak Noona červený , ty oranžový , já růžový ke kočárku a Sajsa pravděpodobně modrý , co
![]()
Jinak to číslo z kterýho jsem ti to poslala je Báry , já foťák nemám , ale jestli chceš dej si moje do seznamu a pak se můžem domluvit na srazu ![]()
774616162
telefon uložený. doufám,že brzy nějaký srazík spácháme,co?
mě nedělá problém přijet a co ty. říkala jsi,že po praze ne,ale u vás na dálnici a u nás sjet,to by šlo,ne?
To moje dítě mě furt vyhání od počítače , někdy to jsou boje ![]()
Budu jí to muset uvolnit , juknu později ![]()
Za chvíli přijde taťka , ale stejně pravděpodobně pojede na chalupu , prý musí kost
![]()
no u sajsy nevím,jsou tam přeci jen i jiné hezké,nemusí být jen modré,ne?
sluníčko , to by šlo , jestli ovšem Sofi přestane mít záchvaty v autosedačce , jinak bych si musela vzít chůvu ![]()
Hehehe , vidíš co jsem napsala , prý musí kost chi chi chi , chtěla jsem napsat kosit ![]()
prosím tě,sofince se nelíbí v autosedačce?
to kačka je tam spokojená. na delší trasy dříme,jinak si hraje.
Co se jí nelíbí nevím , ale má tam nervy a já z ní , to je úspěch , když spí , nebo kouká , nebo povídá , v nejlepším případě pofňukává ![]()