Poradna duly
Jana Čurdová
Sajso , kolik ta Lavera stojí , já na to koukala , ale už jsem zapoměla ![]()
Noono , tyrydudu , tyrydudu , dup, dup
![]()
A normální by asi mít nemohly ne
Vždyť se v tom nedá ležet a hlavně by si je sundaly ![]()
Tak jsme na tom se spankem vsechny priblizne stejne… Cim to bude?!?
![]()
No a jak vozite deti. Vleze nebo uz je posazujete?!? Nebo pololeh polosed?!? A do toho pololehu je ksirujete ke kocarku?!? Nas Kuba totiz dycky hnedle sjede dolu a je to na prd.
stazko , já nekšíruju , dávám pololeh v a v případě nouze do sedu ![]()
Sofinka už spí
![]()
Holky, o jakých brýlích tu spekulujete? Myslela jsem, že jsou vyfocené v galerce, ale tam jsem je nenašla…
vy už sedíte? omlouvám se za malá písmena, leč jednou rukou chovám…
Holky , tak to vezmeme jako výzvu , prču a všichni prosincový budou mít na srazu brejličky ![]()
Tak se zase po dlouhé době hlásím a koukám, že se tu teda dějí věci
Srazíky, brejličky apod.
Taky bych se ráda srazila, ale do Prahy to mám daleko
, leda snad nějaký lokální sraz???
Prosím prosím, vím, že jste to tu už asi 100krát probíraly…ale proč, že se to nesmí mazat děti do jednoho roku??? Snažíme se sluníčku vyhýbat, ale vždycky to úplně nejde…
Noono , moc ti držím palce…vím, že je to teď pro tebe těžké období. Na anonyma kašli, je to jen vaše rozhodnutí a tihle chytráci a šťouralové, co do situace nevidí a přesto radí, se bohužel vždycky najdou…
Ještě jedna prosbička…kdybyste nějak tuhle diskuzi zamykaly…dostanu se k vám i já s frekvencí návštěv jednou za sto let???
Vlastně ještě druhá prosbička… Noono , prosím..zapoměla jsem nahlásit, že už hezkých pár týdnů je mě 29…
leno Dobrej nápad! Jsi tý firmě udělala pořádnej kšeft ![]()
stazko Já naštěstí do sedu ani polosedu ještě nemusela…
Broky No samy sedíte… Jak se to řekne. U:,–(ím jí a vydrží cca 10 sekund sedět, než se převáží. Ale moc to radši nedělám. Ale sedíme ![]()
Jinak doufám, že už brzo začnem lézt. Tohle začíná bejt docela drsný. jakmile jí dám na záda, hned se přetočí a po chvíli začne nadávat, že se jí to nelíbí. Ale na zádech prostě taky nebude ![]()
Lena - růžová
Sslunicko - oranžová
Noona - červená
Sajsa - modrá
Fazole - černá
Pra:,–(ko -
holky to mě baví,to bude super sraz. neříkejte tatínkům,že je mají skoro všichni a ti budou čučet. ![]()
berhu
Díky a samo, že jestli by to šlo zamknout, budou mít přístup všechny, co jou uvedený v seznámku
A dodatečně všechno nejlepčíííííííííííí
Noono , to jo , měla bych dostat nějakou odměnu
![]()
sluníčko , neboj , já jsem taťkovi neřekla ještě ani o těch našich
![]()
Jen doufám , že si to ten můj na ten sraz nerozmyslí ![]()
holky,co blbnete s tím sezením,vždyt jsou nám 4měsíce?¨
hlavně,že se všude píše,jak je to nezdravé,posazovat děti,když jěště samy nesedí,co?
my teda ležíme a sedíme max. v autosedačce a lehátku.
kočárek má polohovací dno,tak jí to vždycky napolohuju,aby viděla ven,ale sed to zdaleka není.
holky,to je divný,že by tu šly zamykat diskuze,ne?
to by to už někdo zamčený jistě měl.