Poradna duly
Jana Čurdová
papu,tak to si nemyslím. tlustá holka je mnohem horší.
nechci,aby měla tělesnou konstituci po naší rodině,ale co nadělám,že?
jo a nemůžeme do kačenky dostat ani čajíčky ani vodu ,prostě nic mimo mléka. ![]()
Kristyno no utz byl v poradku, byl zatim jen naznak jadyrek a dr. nas chce jeste jednou videt.
jj taky se obavam aby Anicka nebyla moc po Milovi (myslim vyskou) dvoumetrove holky dnes moc neleti…
ale stihla a krasna bude urcite po mamince…
![]()
Jojinko: tak my nemáme ani náznak, tak uvidíme, snad se vytvoří sami.
No já taky doufám, že Honzik bude po Honzovi, zatím to je jeho věrná kopije.
sluníčko a ty jsi psala že dáváš ten nutrilon 2? To ti dr doporučila? Já četla, že dvojak se nemusí dávat už od toho 4. měsíce, ale vlastně by se měla dávat až s příkrmama. A pokud vyhovuje, tak se může dávat třeba až do deseti měsíců, roka…
Ten sunar co mi přišel je od 4. měsíce a je tam, že to je právě už pro ty, co přikrmujou. Kačenka ještě příkrm nemá ne? Nemá s tím nějaký problém? A nutrilon jinak dobrej,ne? Smrdí po něm taky tak
![]()
papu,dr.nám sama řekla aby jsme začaly s 2. musím říct,že ji chutná víc a nebo už se končně rozjedla.
příkrmy nemáme. dr.řekla,jak jsem o měsíc dřív,tak o měscí déle začneme,tedy ukončeným 5.měsícem.
Chtěla jsem se dneska zapojit do diskuze, ale jsem k.o. a jdu spát
Tak dobrou a třeba mi to vyjde zítra
Pa pa
Holky, děkuju za pochvaly… ![]()
Jolmo je fakt, že je takovej festovní.
Taky je pravda, že oblečenej vypadá docela statně, když má něco štíhlejšího na sobě, až tak statně nevypadá. Ale dvě brady má pořád.
Asi nemám mlíko, ale 33 % smetanu ke šlehání.
A to když vezmu, jak ublívá, neumím si představit, kolik by měl, kdyby neublíval. Teď už asi bude mít těch 7 kilo… ![]()
Nám dr zatím nic o příkrmech neříkala, ještě to teda máme tak napůl, tak se k němu chci conejdýl chovat jako ke kojenýmu. Hlady evidentně netrpí, špíček jeden:-)))Jdu spát, odstřkala sjem si dávku na ráno a chtěla být v deset v posteli a opět tady tvrdnu, takže už fak jdu! dobrou
je je tady to pomalu usíná..
tak já půjdu teda taky.
přeji všem dobrou noc a ať vás blešky štípou celou noc..
a mimískové sní až do rána.. ![]()
Tak jsem to okoukla a myslím, že svlečený Matěj vypadá stejně jako svlečený Daník… To fakt nevím, proč si Katka dělá starosti… Prostě jsou takoví poctiví… Ještě, že máme v galerce občas Emičku a Fífu a další… Podle Daníka, Matěje a Prokiho by si jeden myslel, že nám do prosince sypou fotky lidi ze Října 2006…
![]()
Pra:,–(ko a seladka jsou taky super…
Máme nejhezčí miminka. Naše galerka je fakt ukázková. ![]()
Holky, miminka jsou super!!!
Matej + Emma - moc jim to slusi ![]()
Matej ma stejna stehna jako Mateo ![]()
Danik je frajer a krasne pase ![]()
Misak je „ohrackovany“ a nejlepsi popis fotky je „misak nezajimajici se o novou hracku“
![]()
K tomu popisu dne…
Vstavame v 9.00, kojeni, hrani, po hodine a pul jde spat do postylky (spi hodinu a z hodinu a pul), kolem 12.00-12.30 kojeni, hrani, zase po hodine a pul jde spat (nejcasteji jdeme ven), kojeni 15.30-16.00 a potom si jen hrajeme nebo jdeme ven, ale to uz nespi nebo usne na pul hodiny. Kolem 19.00 zase kojeni, hrajeme si, 20.30 koupani a neco po 21.00 posledni kojeni. Usina kolem 22.00 a budi se kolem 6.00 - kojime a hned jde zase spat a vstava v 9.00.
Prisla jsem na to, ze je to kazdy den stejne, takze uz mame rezim a jsem za to rada. Kojite taky 6× denne?
A jeste k tem brylim pro miminka - taky jsem se na ne divala a probirala to s holkama v nasem denicku. Jedna kamoska mi na to napsala, cituji „holky k těm brýlím pro děti, do 3 let by děti brýle nosit neměly, tmavá skla prý pro děti nejsou vhodná, jelikož jejich zrak není zcela vyvinutý.To mi bylo řečeno očařem.“
Taky budeme na srazu bez bryli…
Alinko - já jsem udělala prostou úvahu - mělo některé z mých předešlých dětí brejle ? nemělo ! žijou? žijou! mají poškozený zrak? nemají! … a objednala jsem ty hračky do vody
- taky mi to holt připadá spíš jako dobrý byznys, dík tedy za info, že si to myslí i očaři ![]()