prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
17.4.07 22:00

papu,tak to si nemyslím. tlustá holka je mnohem horší.

nechci,aby měla tělesnou konstituci po naší rodině,ale co nadělám,že?

jo a nemůžeme do kačenky dostat ani čajíčky ani vodu ,prostě nic mimo mléka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
17.4.07 22:02

Kristyno no utz byl v poradku, byl zatim jen naznak jadyrek a dr. nas chce jeste jednou videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
17.4.07 22:05

jj taky se obavam aby Anicka nebyla moc po Milovi (myslim vyskou) dvoumetrove holky dnes moc neleti… :) ale stihla a krasna bude urcite po mamince… 8O :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.4.07 22:06

Jojinko: tak my nemáme ani náznak, tak uvidíme, snad se vytvoří sami.
No já taky doufám, že Honzik bude po Honzovi, zatím to je jeho věrná kopije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
17.4.07 22:08

sluníčko a ty jsi psala že dáváš ten nutrilon 2? To ti dr doporučila? Já četla, že dvojak se nemusí dávat už od toho 4. měsíce, ale vlastně by se měla dávat až s příkrmama. A pokud vyhovuje, tak se může dávat třeba až do deseti měsíců, roka…
Ten sunar co mi přišel je od 4. měsíce a je tam, že to je právě už pro ty, co přikrmujou. Kačenka ještě příkrm nemá ne? Nemá s tím nějaký problém? A nutrilon jinak dobrej,ne? Smrdí po něm taky tak :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
9130
17.4.07 22:09

Tak musím jak Daníka, tak i Mišáka pochválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 22:11

papu,dr.nám sama řekla aby jsme začaly s 2. musím říct,že ji chutná víc a nebo už se končně rozjedla.
příkrmy nemáme. dr.řekla,jak jsem o měsíc dřív,tak o měscí déle začneme,tedy ukončeným 5.měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.4.07 22:16

Chtěla jsem se dneska zapojit do diskuze, ale jsem k.o. a jdu spát :? Tak dobrou a třeba mi to vyjde zítra :wink: Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.4.07 22:17

Holky, děkuju za pochvaly… :D

Jolmo je fakt, že je takovej festovní. 8) :lol: Taky je pravda, že oblečenej vypadá docela statně, když má něco štíhlejšího na sobě, až tak statně nevypadá. Ale dvě brady má pořád. :lol: Asi nemám mlíko, ale 33 % smetanu ke šlehání. :oops: :lol: A to když vezmu, jak ublívá, neumím si představit, kolik by měl, kdyby neublíval. Teď už asi bude mít těch 7 kilo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
17.4.07 22:20

Nám dr zatím nic o příkrmech neříkala, ještě to teda máme tak napůl, tak se k němu chci conejdýl chovat jako ke kojenýmu. Hlady evidentně netrpí, špíček jeden:-)))Jdu spát, odstřkala sjem si dávku na ráno a chtěla být v deset v posteli a opět tady tvrdnu, takže už fak jdu! dobrou

• Citovat
  • Upravit
995
17.4.07 22:30

je je tady to pomalu usíná.. :) tak já půjdu teda taky. :) přeji všem dobrou noc a ať vás blešky štípou celou noc.. 8O a mimískové sní až do rána.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.4.07 22:30

Tak jsem to okoukla a myslím, že svlečený Matěj vypadá stejně jako svlečený Daník… To fakt nevím, proč si Katka dělá starosti… Prostě jsou takoví poctiví… Ještě, že máme v galerce občas Emičku a Fífu a další… Podle Daníka, Matěje a Prokiho by si jeden myslel, že nám do prosince sypou fotky lidi ze Října 2006… 8) :lol:

Pra:,–(ko a seladka jsou taky super… :wink: :lol: Máme nejhezčí miminka. Naše galerka je fakt ukázková. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.4.07 23:42

Holky, miminka jsou super!!!

Matej + Emma - moc jim to slusi :D
Matej ma stejna stehna jako Mateo :lol:
Danik je frajer a krasne pase :D
Misak je „ohrackovany“ a nejlepsi popis fotky je „misak nezajimajici se o novou hracku“ :lol: :lol: :lol:

K tomu popisu dne…
Vstavame v 9.00, kojeni, hrani, po hodine a pul jde spat do postylky (spi hodinu a z hodinu a pul), kolem 12.00-12.30 kojeni, hrani, zase po hodine a pul jde spat (nejcasteji jdeme ven), kojeni 15.30-16.00 a potom si jen hrajeme nebo jdeme ven, ale to uz nespi nebo usne na pul hodiny. Kolem 19.00 zase kojeni, hrajeme si, 20.30 koupani a neco po 21.00 posledni kojeni. Usina kolem 22.00 a budi se kolem 6.00 - kojime a hned jde zase spat a vstava v 9.00.

Prisla jsem na to, ze je to kazdy den stejne, takze uz mame rezim a jsem za to rada. Kojite taky 6× denne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.4.07 23:45

A jeste k tem brylim pro miminka - taky jsem se na ne divala a probirala to s holkama v nasem denicku. Jedna kamoska mi na to napsala, cituji „holky k těm brýlím pro děti, do 3 let by děti brýle nosit neměly, tmavá skla prý pro děti nejsou vhodná, jelikož jejich zrak není zcela vyvinutý.To mi bylo řečeno očařem.“

Taky budeme na srazu bez bryli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
17.4.07 23:49

Alinko - já jsem udělala prostou úvahu - mělo některé z mých předešlých dětí brejle ? nemělo ! žijou? žijou! mají poškozený zrak? nemají! … a objednala jsem ty hračky do vody :lol: :lol: :lol: - taky mi to holt připadá spíš jako dobrý byznys, dík tedy za info, že si to myslí i očaři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí