Poradna duly
Jana Čurdová
AHojky, jsem taky pro uzamceni…
stejne by tu ani ti anonymni byt nemeli, lepsi vstup pouze registrovanym, ze jo?! ![]()
Tak my mame za hodinu a pul to ockovani, a jsem z toho uplne na mekko
au au.. ![]()
Já nevím, jestli se nemusí vytvořit úplně nová diskuze, ale to myslím není vůbec velký problém - prostě se přesunem tam a když budem chtít něco najít, tak si to anonymně dohledáme
. A dveře bude mít určitě otevřené každý, kdo se do určitého data identifikuje - teda pokud s tou variantou zamčení bude souhlasit většina
.
Fazole já už ti neradím
, než se ty rozhodneš, bude fakt Erýsek chodit, nebo mu bude líp ve sporťáku ![]()
Ahojky,
bylo by to super, kdyby diskuze byla uzamcema! Holky, vyjadrete se ![]()
Fazol, nam je taky korbicka uz mala
Doufam, ze jeste nejak vydrzime do pul roku a potom presedlame na sportak.
Holky, jake je u Vas pocasi? U nas rano prselo, bylo zatazeno a ted sviti slunicko ![]()
Pěkné skoropoledne ![]()
u nás je teď celkem hezky - ráno lijavec a zataženo, pak se to prtrhalo a teď už i vykukuje sluníčko. Tak to ochlazení třeba nebude zase až tak hrozný! ![]()
brejličky - taky bych je asi nepořizovala - Toník je sice měl/má, ale jenom na kolo, aby mu nelítal bordel do očí… a to bylo asi až v 10měsících… a i tak to byl horor mu je na:,–(it… Takže si nedovedu představit nasazovat je miminu ![]()
Ale třeba Sofi od Leny je už frajerka - brejle měla na nosánku už víckrát, pokud se nepletu a dobře vzpomínám na fota v galérce ![]()
zamčení diskuze - jsem pro, pokud si to přeje většina…
Noono , prosím o opravu mého věku v seznámku, nějak jsem pozapomněla… už od prosince je mi 27
Díky!
Ssluníčko, držím palce, ať jsi brzy doma!!!
Právě jsem dopekla bábovku, teď se ještě vrhnu na lasagne se špenátem a nivou
(Bábovka byla za asistence ratolestí - fakt „terno“… teď oba chrní, tak snad na to budu mít konečně klídek ![]()
holky,vám už jsou malé korbičky?
jak jsou velcí prckové?
kačka,co jsme vyndali pytel,tak má tak 20cm fóra.
Ciperko, ja Te obdivuju, jak to zvladas
a jeste peces a varis
![]()
Ja mam varit a sedim na netu
…no nic, uz jdu…
Ahojky,
dneska jsem se opravdu vyspala do růžova. Malá usnula ve 21 hod. a probudila se až v 8, dokonce jsme s manželem stihli i ranní tuleníčko
![]()
Brejličky taky mít nebudeme, bude mít klobouček a asi pořídím slunečník. Holky kde jste je kupovaly? Matěj nesnášel cokoliv na nose, až minulý rok se rozhodl, že chce brejle a tak je dostal.
Ležení v kočáře - docela vydrží, když kočár jede, ale když stojíme musí mít zavěšený hračky a napůl staženou boudičku aby se nenudila a viděla ven. Když začne nadávat, tak jí ještě dám na břicho aby viděla něco jiného a zase chvíli vydrží, ale pak už jí většinou musím vyndat.
Také jsem pro uzamčení.
Sofi vyřvává , za chvíli jdeme do poradny
Před chvílí jsem přišla z Kaufu a představte si , že jsem viděla nějakou „Jarunu“ v sukni , bílejch ponožkách a lodičkách
, no , viděly jste to někdy ![]()
Dobré ráno, my jsme před půl hodinou vstávaly
Ráno se Emmi probudila v 6, což jsem nezvládla, takže jsem navigovala z polospánku manžela, ten mi ji v 830 při odchodu do práce předal, nakojila jsem a obě jsme usnuly
Jsem z toho takřka v euforii ![]()
Dneska Emča udělala významný pokrok ve vývoji - trefí se vším do pusy v tom správném směru, takže všechno může ocucávat a žvejkat, tudíž jí každá hračka zabaví na mnohem dýl ![]()
Jsem taky pro uzamčení, už jsem si kolikrát říkala, třeba když nadávám na manželovu práci a tak, že přeci jen je to absolutně veřejný, jeho šéfová má mimino, a co já vím, kde se po netu courá… a to je jen jeden příklad z mnoha.
Fazole, já bych už nový korbičkový kočár nekupovala, to máš za pár, my jsme ve sporťáku z nouze, ale jsme obě spokojenější, než jsem čekala. Hlavně je super, že ho vpohodě sama vynesu do busu i po schodech v metru a tak.
Leno , viděla!
![]()
Jolmo , nelámej nade mnou hůl, prosím, občas mi věci dýl trvají… ![]()