prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
995
18.4.07 10:38

AHojky, jsem taky pro uzamceni… :) stejne by tu ani ti anonymni byt nemeli, lepsi vstup pouze registrovanym, ze jo?! :)
Tak my mame za hodinu a pul to ockovani, a jsem z toho uplne na mekko :( au au.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 10:39

ahoj kači,konečně rozumná řeč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.4.07 10:46

Já nevím, jestli se nemusí vytvořit úplně nová diskuze, ale to myslím není vůbec velký problém - prostě se přesunem tam a když budem chtít něco najít, tak si to anonymně dohledáme :lol: . A dveře bude mít určitě otevřené každý, kdo se do určitého data identifikuje - teda pokud s tou variantou zamčení bude souhlasit většina :oops: .

Fazole já už ti neradím :lol: , než se ty rozhodneš, bude fakt Erýsek chodit, nebo mu bude líp ve sporťáku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.07 11:19

Já jsem taky pro uzamčení :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.4.07 11:20

Ahojky,

bylo by to super, kdyby diskuze byla uzamcema! Holky, vyjadrete se :wink:

Fazol, nam je taky korbicka uz mala :oops: Doufam, ze jeste nejak vydrzime do pul roku a potom presedlame na sportak.

Holky, jake je u Vas pocasi? U nas rano prselo, bylo zatazeno a ted sviti slunicko 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 11:32

já také pro uzamčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
18.4.07 11:33

Pěkné skoropoledne :wink:

u nás je teď celkem hezky - ráno lijavec a zataženo, pak se to prtrhalo a teď už i vykukuje sluníčko. Tak to ochlazení třeba nebude zase až tak hrozný! :wink:

brejličky - taky bych je asi nepořizovala - Toník je sice měl/má, ale jenom na kolo, aby mu nelítal bordel do očí… a to bylo asi až v 10měsících… a i tak to byl horor mu je na:,–(it… Takže si nedovedu představit nasazovat je miminu :)
Ale třeba Sofi od Leny je už frajerka - brejle měla na nosánku už víckrát, pokud se nepletu a dobře vzpomínám na fota v galérce :wink:

zamčení diskuze - jsem pro, pokud si to přeje většina…

Noono , prosím o opravu mého věku v seznámku, nějak jsem pozapomněla… už od prosince je mi 27 :oops: :) Díky!

Ssluníčko, držím palce, ať jsi brzy doma!!!

Právě jsem dopekla bábovku, teď se ještě vrhnu na lasagne se špenátem a nivou :) (Bábovka byla za asistence ratolestí - fakt „terno“… teď oba chrní, tak snad na to budu mít konečně klídek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 11:36

holky,vám už jsou malé korbičky?
jak jsou velcí prckové?
kačka,co jsme vyndali pytel,tak má tak 20cm fóra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.4.07 11:37

Ciperko, ja Te obdivuju, jak to zvladas 8O a jeste peces a varis 8O :!

Ja mam varit a sedim na netu :oops: …no nic, uz jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.4.07 11:38

Slunicko, nase korbicka ma neco pres 70cm a Mateo 63cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 11:45

aha,tak to bude tím.
naše korbička má 80cm a kačka tak 62cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
18.4.07 11:48

Ahojky,
dneska jsem se opravdu vyspala do růžova. Malá usnula ve 21 hod. a probudila se až v 8, dokonce jsme s manželem stihli i ranní tuleníčko 8) :lol: 8) :lol:

Brejličky taky mít nebudeme, bude mít klobouček a asi pořídím slunečník. Holky kde jste je kupovaly? Matěj nesnášel cokoliv na nose, až minulý rok se rozhodl, že chce brejle a tak je dostal.
Ležení v kočáře - docela vydrží, když kočár jede, ale když stojíme musí mít zavěšený hračky a napůl staženou boudičku aby se nenudila a viděla ven. Když začne nadávat, tak jí ještě dám na břicho aby viděla něco jiného a zase chvíli vydrží, ale pak už jí většinou musím vyndat.
Také jsem pro uzamčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.07 11:50

Sofi vyřvává , za chvíli jdeme do poradny
Před chvílí jsem přišla z Kaufu a představte si , že jsem viděla nějakou „Jarunu“ v sukni , bílejch ponožkách a lodičkách 8O 8O 8O 8O , no , viděly jste to někdy :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.07 11:51

Dobré ráno, my jsme před půl hodinou vstávaly :D Ráno se Emmi probudila v 6, což jsem nezvládla, takže jsem navigovala z polospánku manžela, ten mi ji v 830 při odchodu do práce předal, nakojila jsem a obě jsme usnuly :D Jsem z toho takřka v euforii :lol:
Dneska Emča udělala významný pokrok ve vývoji - trefí se vším do pusy v tom správném směru, takže všechno může ocucávat a žvejkat, tudíž jí každá hračka zabaví na mnohem dýl :lol:
Jsem taky pro uzamčení, už jsem si kolikrát říkala, třeba když nadávám na manželovu práci a tak, že přeci jen je to absolutně veřejný, jeho šéfová má mimino, a co já vím, kde se po netu courá… a to je jen jeden příklad z mnoha.
Fazole, já bych už nový korbičkový kočár nekupovala, to máš za pár, my jsme ve sporťáku z nouze, ale jsme obě spokojenější, než jsem čekala. Hlavně je super, že ho vpohodě sama vynesu do busu i po schodech v metru a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
18.4.07 11:52

Leno , viděla! :lol: :lol: :lol:

Jolmo , nelámej nade mnou hůl, prosím, občas mi věci dýl trvají… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí