Poradna duly
Jana Čurdová
Fazole , to je , ale naprostej děs
![]()
katko , vidím , že si tady , číslo jsem si uložila a někdy se klidně můžeme domluvit ![]()
sluníčko , tak to abych se nezděsila , jestli za vámi přijedu
![]()
Sofi už zase spí , měla nerva až usnula ![]()
leni,my bydlíme na okraji a tyto postavy se pohybují spíš ve středu,nejlépe kolem obchodu a hospody.
Jo , tak to chápu ![]()
Já pořád nevím jestli bude očkovaná , má trochu rýmu , moc teda ne , ale přece , tak dvakrát denně něco málo odsaju ![]()
No první
, my museli čekat na výsledky z neurologie a pak ho dr. musela ještě objednat , do toho jsme měli všichni hnusnou chřipku s pálením v krku a Sofi to mírně chytla taky , no a teď maličko rýmička
![]()
já myslím,že malá rýmička nevadí,ale uvidíš.
a jaké budete mít očkování teh Hib? asi vám ho hradí,vid?
Jo , máme HIB a hrazený , jsme nedonošený a doporučil ho neurolog , víš , tak proto , ne , že bych se teda zlobila ![]()
já si to myslela. vím,že se Hib dává nedonošeným a když je potvrzení od neurologa,tak je hrazný,proto jsem se ptala.
Tak , tak ![]()
No nic valíme do poradny , ještě jsem ani neuvařila , dneska dělám rizoto , tak to bude raz dva ![]()
Ahojky,
vy jste toho zas nakecaly
![]()
Co jsem to chtěla…
Ráno po 6h. nakojíme a spíme tak do 10h, znova nakojím, pak si hrajeme tak do 1, nakojíme a jdeme ven. Přijdeme k večeru, zase hraní, šupnu ho chvíli i tátovi, někdy s ním jdu ještě ven večer kolem 6, pokud jsme nebyli dlouho odpoledne, kolem 8-9 koupání, v 10 kojení a spaní.
Počet kojení - jak kdy, ani jsem to nepočítala, večer chce pořád co 2 hodiny ![]()
Jo - jsem taky pro uzamčení diskuze
Dnes stála noc za prd, Honzík měl od půl 2 bolení a pořád tlačil, asi ta včerejší čokoláda ![]()
Noono , taky mně můžeš dopsat do seznámku - od února je mi 27. Díky ![]()
Včera jsem uklízela v koupelně a mj. jsem napočítala 17 kusů darované dětské kosmetiky
- šampony, krémy na prdelku a spol
- Nivea, Hipp, Bubchen, některé značky, třeba Milli vypadají tak nedůvěryhodně, že je radši vyplácám na sebe ![]()
Brejličky kupovat taky nebudu, ikdyž vypadají moc hezky. Myslím, že by je malej ani nosit nechtěl ![]()
tak mamka s lubinem odjeli do obi,maloch spi,tak hned zasedam
jinak je mi to trosku trapne,kdyz sedim u pocitace a mamka uklizi.maskuju to trochu kojenim,ale prece jenom
![]()
nejsem v obraze,proc chcete diskusi zamykat,mne je to uplne jedno,klidne jsem pro.ted budu chvilku u pc,tak se pokusim docist,ale zase nemuzu moc dlouho,aby se nevratili a tady to nevypadalo stejne jako kdyz odjeli ![]()
fazole ,hluboky nekupuj,agata byla u nas s emcou ve sportaku a uplne v pohode
Teda ženský,vy mi dáváte.Dva dny vás dočítám a teď konečně můžu reagovat.
![]()
jsme taky pro uzamčení!!!!
Brejličky jsou moc pěkný a mimísům sluší,ale taky do nich nejdeme.Taťkovi se sice móóóc líbí ty modré,ale nekoupím
Myslím si,že je to zbytečné,pro takhle malé.A hlavně mu sluníčko nevadí.Prostě zavře očíčka a spí,heč
A ty prachy! ![]()
V noci se spánkem žádné terno!Tím dudlíkem ho akorát rozčílím,takže pijeme holt každé 2hod
Snad se to časem upraví samo.Přes den ani moc nekojíme,tak 4-5×.taky už máme zaveden denní režim.V 7 vstanem,do 8 je pod hrazdou,pak ho dám do lehátka,tam taky vydrží tak půl hodinu,pak si hrajem.Jdeme ven tak v 11,12hod.Pak přijdem,nacucáme,přebalíme,hrajeme a jdeme ven zase tak kolem 14hod.A přijdem většinou kolem 17,18hod.Pak čekáme na tátu a jdeme se tak v 19hod koupat.Pak se přebalíme,jdeme do postele,nakojím a ve 20hod spíme. ![]()
jo a nejnovejsi novinky od nas. uz vubec neodsavam,jen kojim!!!!!!i v noci a pred spanim,naraz to jde uplne bez nejmensich problemu
a je to fakt pohodicka.
nocni spani se po mojem tvrdem zakroku,kdy jsem proste nedala a nedala krasne upravilo,nekdy vstava jen jednou za noc
,normalne ale dvakrat.ale to se da v pohode vydrzet
nepomohly zadne kase ani prikrmy,vubec se nebudil hladem,ale zvykem a to jsem zavcasu zatrhla,ted ma jenom mliko z prsu a spi jak dudek.