Poradna duly
Jana Čurdová
Sluní - kdo my? Jako já a Dan? Neeee… Jenom Kubík! Neolizujeme, protože se bojíme bacilů - už nechci do nemocnice kvůli nějakýmu viru!!!!!
já se ptala,protože všechny mé kamarádky,které někdy olizovaly dudlíky svým dětem se pak potýkaly s tou kvasinkovou infekcí v pusince.
Tak já už taky ležím v postýlce a jdu to zalomit. Jsem poslední dobou čím dál unavenější ![]()
Sice nevím, kdo je Katty, ale jestli rodí, tak to držím palce
Hlavně, ať to má rychle za sebou…
A to uzamykání… Mě je to celkem šumák. už jsem si zvykla, že zdání klame a když někdo chce, všechno si najde
Takže se přidám na stranu většiny…
ad jídelníčky Já našla na netu tohle: http://www.mojedite.cz/…delnicky.php Dostala jsem to i v tištěný podobě u Dr. jinak když tam kliknete na získejte zdarma a vyplníte nějakej formulář, dostanete zdarma jeden příkrm od Hami vlastního výběru. Já to tam zadávala asi před 3 týdny a už mi to došlo, dokonce s jednou krabicí UM Hami 2
Tak aspoň budu moct začít dělat kašičky ![]()
A teď už dobrou a ať se naši mimísové moc často nebudí
![]()
Sluní - kam jste si psaly s Papu o ten sunar? To byl nějakej zkušební nebo co????
Už neví, co zkusit. Pořád blinkáme…
a ty máš ten AR?
já o něj nepsala,kačka začala dlabat,když jsem jí dala tu 2.
Sajso, to teda jo…dokonce tady jezdila s manzelem na motorce - az z Prahy ![]()
Alinko, na motorce???
Ta Katty je teda divoch… I když, asi spíš manža, co?
![]()
Brokyno , já taky ještě nespím, mně teprve v 10 usnuly děti, tak zase čumím na MMB, co bych jim koupila (nebo sobě
).
Jak jste psaly o tom řvaní v kočárku, tak Matoušek je zatím v pohodě, leží a neprotestuje, akorát na mně musí vidět. A zatím je pořád v tašce a má tam ještě spoustu místa, jen nám ten kočárek začíná vrzat, budu to muset namazat.
Jdu se kouknout, jestli je něco nového o Katty, doufám, že to bude mít v pohodě, zaslouží si to.
Jolmo, to je holčina z téhle diskuze:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Aha, tak tu znám, teda to je moc troufalé tvrzení, loni jsem ten začátek četla, už jsem nějak nestačila zjistit další těhotenství a ono už se rodí
, no tak to mám fakt radost, hned se mi bude líp spát…
No já právě myslela, že si počkám na výsledek, ale asi zapnu jogurtovač a taky to zalomím. Dobrou noc ![]()