Poradna duly
Jana Čurdová
Pra:,–(ko prosim Tě - vy máte Croozer, že jo? My o něm pořád uvažujeme - na příští víkend jsme si ho zamluvili v půjčovně, abychom to zkusili…Chci se zeptat:
Není na to Rozárka malá?
Jezdili jste s ním i po nezpevněných cestách? Máme horská kola a jízdu výhradně po silnicích bychom si asi moc neužívali…
Jak moc je komplikované skládání?
Koupili byste si znovu nebo byste šli do něčeho jiného?
Je hodně blbý, že není odpružený?
Máme si koupit jednomístný nebo dvojmístný (když cca v horizontu 2 - 3 let přemýšlíme o dalším miminu)? Pořád si říkám, jestli se pak ty dvě děti v tom vůbec dají vozit - jestli ten starší nebude toho mladšího nějak ohrožovat
a tak…
Shari , když mu tam nedáš nůž, tak ho snad ohrožovat nebude…
![]()
Nějak tomu nerozumím, prostě dál klikám na prosinec 2006 v kolonce stejný měsíc porodu, akorát že to pustí přihlášené v seznámku, ju?
Se omluvám, zkoušeli jsme to, takže jsem nestíhala vás informovat - hezky nám to pan Zdenek udělal extra pro nás, musíme vytvořit uživatelskou skupinu, do které zahrneme jen naše uživatelky a ty to na fórum pustí, zkusím tam přidat hned vás dvě, a zkuste se tam prosím dostat znova za chvíli, jestli vás to pustí, jinak budu muset všem rozeslat SZ s pokyny ![]()
jeje…co se nam tedy zmeni? Dostala jsem nejakou informaci na mail, ze budeme mit uzamcene forum, ale ja jsem se sem dostala bez problemu i jako neprihlasena ![]()
Jolmo, please, muzes mi to objasnit?
Nechapu to…
Stazko, my jezdime na Pag do mesta Pag ![]()
Shari , myslím, že na Rozárku je to ideální, protože do cyklosedačky by ještě rozhodně nemohla, akorát musí mít tu vložnou sedačku na miminko nebo by se v případě jednomístného vozíku možná dala použít i autosedačka, u azubu to jde. My pořád ještě tu vložnou sedačku nemáme, takže jsme to zatím nevyzkoušeli se dvěma dětmi, ale snad se nějak ohrožovat nebudou, když budou oba připoutaní. My jsme ten vozík dostali, ale kdybych si měla vybrat sama, koukla bych se po nějakém lehčím modelu, protože Croozer je fakt dost těžký. Jenže ten Barley, který by se mi váhově líbil, pořád ještě není v prodeji, takže koupím vložnou sedačku a letos měnit vozík nebudem. Skládání není komplikované, kola se sundají tak, že se uprostřed zmáčnkout a vytánou a konstrukce se složí pomocí jedné páčky taky lehce na placato. Jestli jedno nebo dvoumístný, to záleží asi na věkovém rozdílu. Když budou děti do těch tří let od sebe, tak ten dvoumístný má smysl. Ale kamarádi teď koupili pro miminko jednomístný, protože pro starší už mají cyklosedačku, takže si to takhle rozdělí. Já zase třeba budu chtít jet s dětmi někdy sama, tak je budu v jednom vozíku pěkně spolu a žádné mi nezmokne. Jo a pokud jde o povrch cest, tak Croozer je celkem dobře odpružený, jediné, co je limitující, je šířka vozíku, aby se vešel mezi stromy ![]()
No to je elaborát, snad jsem napsala všechno, co jsem chtěla, stejně jsem tu zase poslední, tak dobrou noc ![]()
Pra:,–(ko, poslední nejsi
Nebo spíš já jsem dnes první?
Já myslím, že se sem Shari snad dostane - Fazole na to upozornila
A díky „prosincové“ Rozárce je vlastně řádným členem ![]()
croozer - tak my už jsme prozatím dopřemýšleli… sháněli jsme info, manžel pročítal diskuze… už jsme do toho chtěli jít, jenom zbývalo vybrat ideální model… pak nás odradilo pár věcí, jako třeba hlavně výběr tras - jezdíme na horalech, lesní cesty a spíš nezpevněný terén… a i kdybychom přizpůsobili výběr cest, nějak jsme nepřišli na to, kam bychom tady vlastně jezdili?!?!? Pak spoustu lidí upozorňuje na prach, který se dovnitř na prcky přímo lepí… no pak to odpružení… jedině ty drahé modely jsou ideál… atd. atd.
Kdyby to tady byla samá rovná asfaltka, tak asi není co řešit a dá se to… ale to by asi stejně nebyl ten pravý požitek ![]()
Takže spíš taky někdy vyzkoušíme v nějaké půjčovně a uvidí se.
Toník má cyklosedačku, tak možná počkáme i na Fífu, až do ní doroste a pořídíme mu vlastní…
Ale nahlodaná jsem byla fest! ![]()
No nic, noční svačinka je ve mě, tak zase zalehnu.
Toník má dnes nějak divoké sny, už jsem tam byla 3× a vypadá to, že půjdu zase…
Jinak většinou prospí celou noc…
Dobrej ![]()
Co to vidím , tý brďo , prosinec extra
No , pro nás se nic nemění , že jo ![]()
Já už tu čumákuju a Sofi ještě spí , je to zlatíčko , spí celou noc ![]()
Ahoj,
no, já bych řekla, že budeme chodit do toho extra prosince, tohle zamčené není, chápu to dobře Jolmo ?
Ano, ještě včera před spaním jsem tam naházela všechny stávající pravidelně i nepříliš pravidelné přispěvatelky prosince včetně Shari a vy teď prosím vyzkoušejte, jestli se tam přihlášené dostanete , Zdenek si nebyl jistý, jestli to tak bude fungovat, v opačném případě byste mi každá musela poslat mail se žádostí o povolení vstupu
nějak generovaný z emimina, ale to přesně nevím jak, zatím… Je jasné, že to bude chvíli trvat, než se to zaběhne. Potřebuju ještě vyřešit ustanovení dalšího moderátora fóra, kdyby mě sklátila nějaká choroba, tak třeba Sajsa, nebo Alinka? Myslím, že se snadno dohodneme na pravidlech, že tam kromě nynějších cca 23 lidí, kteří sem pravidleně chodí, prostě nebudeme pouštět nikoho dalšího kromě těch, na které jsem zapomněla, a těch myslím moc není
- v opačném případě by celá akce postrádala smysl.
Já se tam dostanu a flek zástupce ředitele klidně beru.
No, kdyby chtěl přijít někdo nový a neanonymně se zapojit do naší skupiny, může, musí ale zažádat, anonymové mají utrum. ![]()