prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4454
19.4.07 07:04

Dobré ránko,

u nás dnes svítí sluníčko, ale je tam jen 8 stupňů! 8O Pěkný skok v teplotách, jen co je pravda…

Sladkosti - tak u nás to bylo podobné - Toník se s čokoládou setkal poprvé o Vánocích - takže v roce a půl… no a vyplivnul to a absolutní nezájem :lol: Nedávali jsme jí kvůli atopickému ekzému, kakao a čokoláda jsou rizikové alergeny… a asi mu to ani nechybělo, dle jeho reakce ;-)
Jinak se sladkým je to jak kdy, někdy nechce vůbec, někdy spořádá jednu buchtu za druhou - ale to jsou „domácí“ sladkosti, peču hodně často i ze špaldové mouky a obecně méně sladím… takže to určitě není zase takové „zlo“ jako průmyslové sladkosti… Teď o velikonocích dostal do známých lentilky… ochutnal a pak si s tím radši hrál… no je mi jasný, že postupem času se k tomu taky dopracuje - ale to je asi normální a rozhodně to nebudu hrotit. Spíš jde o tyhle začátky… malé mimi a čokoláda asi zrovna moc ideální nebude…

Sajso , ta „domácí jogobella“ zní mňamózně :-) Selské jogurty já sama baštím ve velkém… taky bych mohla vyzkoušet podobné zpestření :wink: Příští objednávka z bioobchodu možná bude zase větší a větší :oops: :wink:

Právě jsem pustila pračku (používám ten sliz a zatím spokojenost nejvyšší, místo aviváže ocet - no já snad budu ještě zarytá ekoložka! :lol: ), ještě mě dnes čeká žehlení :evil: :evil: :evil:

Taky jsem se chtěla zeptat, jestli plánujete letos nějakou dovču a kam? My jsme původně zamýšleli Itálii - sever - nějaké klidnější místo, apartmány, vzali bychom Toníkovi bazének… Kvůli tomu jeho ekzému je mořské klima super. Ale zase to chce mimo sezónu… ty vedra by asi nesnášeli zrovna nejlíp a já ostatně taky ne… Tak možná konec září?!?
Pojedete někdo s prckem k moři?
My jsme spíš na ty hory, takže moc zkušeností nemám :wink:

No nic, jdu zvednout Toníka z nočníku… v zápalu hraní s Duplem úplně pozapomněl, že tam už nějakou dobu sedí :oops: :lol:
Pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.4.07 07:29

Ciperko,my chceme jet k moři. Jsme hrozní mořemilové,tak si to nemůžeme nechat ujít. Loni,když jsem byla těhotná,tak jsem poprvé od svých 2let nebyla u moře.
Máme v plánu také Itálii. Já ji moc nemusím (mimo památek),ale chceme autem a písečnou pláž. Mám ráda Chorvatsko,ale tam kde se mi líbí,písečné pláže nejsou.
příští rok už poletíme,ale letos bych se jěště bála.

Máme v plánu také sever,ale zatím jen okukuju. četla jsem tu nějaké diskuze a tam holky radí,letovisko Caorle,tak se na to chci podívat blíž.

Jinak máme stejnou představu,klidnější místo,apartmán a někdy polovina září. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.4.07 07:35

Holky,jdu domů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
19.4.07 07:57

Ssluníčko - gratulujuuuuuuuuuuuu!!! Super! :wink: Užijte si s rodinkou krásný den! :wink:

dovolená - tak mi taky slyšeli chválul na Caorle :) Loni tam byla kámoška… sice bez dětí, ale prý se to tam dětmi jen hemží a Italové obecně mají děti rády a všude se s nimi počítá… restauračky a tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
19.4.07 08:00

Jinak právě poslouchám předpověď počasí - dnes má být nádherné jarní počasí :wink: Teploty sice ještě nižší, ale je duben, tak co by člověk chtěl :wink:

Měla bych chuť jít na houby! :D :lol: Škoda, že nerostou, to si ještě asi počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
19.4.07 08:01

Já už taky tuším, kam vyrazím, kámoška má starou studenou chalupu a kolem patřičně zaplevelenou (a tedy permakulturní :lol: ) zahradu, tam si užijeme chládek do sytosti.

Holky, já čumím, zadala jsem firmě Warema kalkulaci na markýzu na balkon (4m délka) a výsledek 26 000 , nevíte o něčem levnějším? To je děs, to by bylo porodné a dva rodičáky… :? já tu markýzu snad upletu… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.4.07 08:06

Fazole,my když jsme se nastěhovali do baráku,tak jsem také chtěli markýzu,ale rozpočet byl jěště horší (byla větší).
Tak jsem terasu nechali se slunečníkem a na zahradě udělali stinný altán s krbem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.4.07 08:07

Fazole no to je teda palba, na to, že je to na balkon 8O , to je ta varianta Noona asi levnější dost výrazně, což? :wink: Jsem včera slyšela nějakou reklamu v radiu, ale teď si teda nevzpomenu na firmu :roll: . Vyzkoušela bych jich víc a ještě přidala historku o samoživitelce, v malé firmě bys mohla uspět, jestli takové v Pze jsou 8) .

My za chvíli vyrážíme na celodenní výlet, tak se dnes mějte všechny hezky - tady je pěkná kosa 3,5 a zataženo, ale jedem na jih, tak snad na lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.4.07 08:07

Brý ráno :lol:
Tak u nás po včerejším řevu noc dobrá , spala celou noc :lol: , vstávala v šest :wink:
Včera bylo sezení kvůli těm schůzkám , táta se uklidnil po cestě busem z Phy domů , takže jakž takž , Kuba známky děs , běs :evil: , ale všichni učitelé ho chtějí podpořit , tak alespoň tak 8O

sluníčko , tak konečně :lol: :lol: :lol: :! :! :! Ale zase sic odpočinula , viď :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.4.07 08:23

Bré ránko!
My jsme prosím vzhůru od půl šestý 8O :( Ale zase noc sama o sobě BOMBA! Usnula v 8 u kojení a pak se probudila až v půl třetí! A pak až v půl šestý… Já šla spát asi v 10 a Danovi jsem nakázala, ať má uši nastražený a kdyžpak mi Zůzu přinese na kojení (pařil na PC nějakou gamesu). No a vím, že mě v noci budil, že už by chtěl jít spát, ale málá pořád spí, co má jako dělat :lol: :lol: :lol:

sluní No vidíš, že ses dočkala!!!! Tak přeju pěknej den s rodinkou :P

Fazol A ty máš lodžii nebo balkón? My, že máme lodžii, budu dávat jen ocelový lanka a nějakou dobrou řežnou látku… Ale čistě u balkónu nevím :roll: Ale ty prachy jsou fakt nehorázný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.4.07 08:25

Včera volali manželovi z finančáku , prý jestli přijede a podepíše , tak nám ještě přidají 500 .- za Sofi , tak , tak :lol:
Dneska nevařím , ještě zbylo :lol: , tak pojedeme na návštěvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
19.4.07 08:59

Tak jsem vás dočetla.

Včera jsem jela s manželem na služebku, do Vel.Meziříčí, Bohdanče, Slavonic…ale dost jsme se zasekali v zácpách a už mi to bylo dlouhý a děsně mi stejskalo po malým, babi jsem volala asi čtyřikrát. Přijeli jsme nakonec domů v sedm, takže jsem ho jen ošudlala žínkou, nakrmila, uspala…hned usnul. Babi ho cvhálila že je zlatej, vůbec nezlobí a jen se směje nebo spinká.

A pozor - naše dnešní noc - spal od osmi do 3:45, dostal dudu a usnul, pak v pět jsem si ho vzala do postele, trochu se nacucal a vstávali jsme na krmení až v šest 8O 8O 8O Je to zlatíčko…

taky jsem pro uzamčení

Jinak reřim úpně přesný nemáme,ale ráno kolemtý 6-7 je dost čilej, tak dostane hrazdičku, hrajeme si, pak se nají a ještě dopoledne spí. Někdy celý dopoledne. někdy jenom hodinku, dvě… Ven chodíme kolem poledne, podle toho kam jdeme. Dneska chci jít na brusle, tak půjdu někdy před polednem. V kočárku už vždycky nespí, ale když nespí, tak kouká po hračkách a povídá.

Jo a s tím přetáčením - jak ho mám nějak učit, aby se přetáčel? Je to pořád takovej balík…
Mako, nám se to docela zlepšilo, po tý rhb, i jak začal dostávat UM, tak zesílil a pase daleko líp a líp uý bere věci do rukou, je vidět děsnej pokrok. Tady jsou teda sestry úplně boží, přesně takový mají bejt. Hlavně mi furt opakuje, ať si s ním povídám a chovám ho, aby věděl, že je u mě vbzpečí, i když se mu cvičení nelíbí, tak aby se to vykompenzovalo. Jdeme v pondělí na kontrolu, tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
1214
19.4.07 09:00

Dobré ranko,tak jsem si mylně myslela,že po tom víně bude hezky spinkat a ono houbeles :? Usnul až kolem 21hod a pak opět v 1 a pak jako normal po 2hod.a v 6 už nechtěl spát,ale povídat si.to ale maminka ne a spala dál, Max cucal až usnul ještě na hodinu.Teď na mě sedí a hledí se mnou na pc :lol: :wink:

U nás je taky krásně,sluníčko,ale zima :evil: :!
my jezdíme každý rok k moři do Itálie.I loni s břichem jsem byla.Ale letos tam nepojedem,bojím se té cesty.Přece jenom 10hod v autě :( .Tak jsme říkali,že poletíme tak v září.Už budeme starší a hodina,dvě letu paráda.

dnes jsem si objednala slunečník na kočár.měli na mmb za 299kč univarzál. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
19.4.07 09:13

brokyno psala jsem na hero@hero.cz o ten vzorek, poslali 400g krabici sunaru od 4. měsíce. zatím jsme na nutrilonu, ale až budem dávat příkrmy, tak vyzkouším.
a co cvičíte??

s mimčama k moři, to si troufáte, já teda rozhodně minimálně letos o tom ani neuvažuju, myslím že bychom z toho nikdo nic neměl.

sluničko prima, že jdeš domů, konečně co. jsem moc ráda.

tak mišelín tu na mě visí, jak spal v noci, tak má asi už naspáno…

• Citovat
  • Upravit
2857
19.4.07 09:23

Papu - já učím Matěje převracet jednoduše -když leží na zádech vezmu ho za nohu pod kolenem (levou když otáčím na pravou stranu a naopak), trošku ji pokrčím a otáčím ho za tu nohu (posunuju nohu do oblouku na tu stranu na kterou se má otočit) , on se tím tahemza nohu dostane na bok, zvedne hlavu a trochu tělíčko a dotočí to s mou pomocí na břicho. Ta „vnitřní“ ruka (přeš kterou se otáčí) mu někdy zůstane pod tělíčkem - měl by ji sám vystrčit ven a opřít se o ni… Matěj teda nic nevystrčí a po minutě trápení mu ji zpod tělíčka vyndám :o)

Naučila mě to RHB u Michala a prý když dávám mimi na břicho, je dobře, když ho tam budu dávat ze zad výše popsanou cestou:o) - procvičuje a protahuje se:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí