prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
18.4.07 15:26

Holky,
já se teda přiznám, že v tomhle si se mnou Daník moc neužije… S příkrmama hodlám začít v tom půl roce a to nejdřív zeleninu a ovoce, nějakou kaši a bílý jogurt tak v létě a zmrzku mít nebude, žádný bílý cukr nedám až do roka minimálně. Jsem v tomto ohledu matka - Herodes. :roll: :lol:

Alinko prosím, pošli mi SZ o příkrmech… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
18.4.07 15:57

Taky hodlám s příkrmama vydržet, co to dá, ale dneska kdyby uměl lézt, tak mi vlezl do talíře a sežral těstoviny jak vlk, celou dobu na mě koukal a nahlas mlaskal, docela to dovede znervóznit… :lol:

Alinko, prosím, já chci taky SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
18.4.07 16:12

Kristy , Agato , nechci provokovat, ale já na poštu nemusím, dneska mi přinesl moooc sympatický pošťák balík z biosféry až domů 8) :D No ale po vybalení jsem zjistila, že mi tam ti bulíci zabalili jen jedny filtry místou dvojích. :?
Jojinko , máš super doktora, s příkrmama je fakt lepší začít co nejpozději, moje řeč. Taky to vidím až kolem 8. měsíce.
Sajso , nejsi sama Herodes, když jsme byli u našich, tak jedna hodná teta donesla Šimonovi čokoládu a strašně se divila, že neví co to je a že mu to ani nedovolím zjistit :) Dokonce ještě neměl ani Pribináčka, zato mi pěkně baští bílý jogurt s medem a lupínkama :)
Zamčení diskuze - rozmyslete si to, může se stát, že tady nakecám věci, co bych ani vlastní mamce neřekla :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
18.4.07 16:15

Alinko , sím, já taky. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 16:40

tak jsem zase tady.
měla jsem tu kačenku s manželem. moc jsem si to s ní užila. nakrmila,pochovala. je to fakt zlatíčko.
pak jsem jí uspala,spala tu půl hodinky v kočárku,tak jsme si s manželem povídali. říkal,jak už se to na zahradě všechno zelená a plánovali jsme,jaký zase okrasný záhonek uděláme a jaké koupíme venkovní květináče atd.
ach jo,horzně mě to chybí. jaro je moje období. musím vybrat plno kytek do truhlíků a závěsných květináčů.
mám jich celkem 20 a letos chci vyzkoušet zase něco jiného.

dnes se tu staví jěště jedna kamarádka a tatka s bráchou. je super,když přijdou návštěvy,alespon to rychleji uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
18.4.07 16:44

Pra:,–(ko , to je ještě dobrý, babička, vlastně prabababička už nabízela čokoládu i Honzíkovi. Dost se divila, že ještě NEE :lol: :roll:
Omlouvá ji ovšem věk :wink:

Příkrmy u nás nejdřív od toho 6. měsíce, spíš ale později.
Do roka mu taky nechci dávat nic chemicky sladkého, raději déle, ovšem uvidím, jak dokážu odolat nátlaku… :? :evil: :evil:

Tak jsem konečně rozsekla tu Laveru. Mám objednaný krém 30 Sensitive a k tomu krémík na pusu pro sebe. Moje pleť nejspíš dostane netoxický šok, po těch krémech z Avonu a spol… :lol: :lol:

Dnes nám malej po dlouhé době usnul v kočárku, asi že foukalo a bylo chladno. Jak bylo tak krásný počasí, koukal a spaní se nekonalo.

Fotky v galerce jako vždy nádherný :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
18.4.07 16:57

Teda holky, ma ted nektera z vas to dvd Jamieho Olivera ktery tenhle tyden vyslo? Mila mi ho dnes koupil a ted na to koukam, no prvni recept je na cokoladove tiramisu :) mnam mnam asi ho udelam. :) skoda ze Anďa to jeste nemuze.. :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.07 17:05

Pra:,–(ko, mně to taky přinesl sympošťák, jenže jsem měla jen 400 doma, a balíček byl skoro za litr… Objednala jsem si mj třtinovou melasu, jsem myslela, že toje jen na slazení, a tam píšou, že se to hodí do pálivých pokrmů 8O nevíte někdo, co s tím podniknout tímto směrem?

DVD Jamieho??? Mám všechny jeho kuchařky.. Po tom s emusím podívat :D

Alinko, já taky prosím o SZ s příkrmama. Taky hodlám min 6 měsíců jenom kojit, kdyby to šlo, tak o kousek dýl, ale zas to nechci přehánět, pak zeleninku atd. A bílý cukr, čokoládu a sladkosti budu taky dlouho odmítat. Moje mamka to pochopí, ta to dělala takhle už kdysi u mě s bráchou, ale tchýně…tak sice přikývne, ale očekávám, že zády to cpát bude. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.07 17:27

Jo, ještě jsem si vzpomněla, že jsem četla, že u dětí s rizikem vzniku alergie - což Emča vzhledem ke svým rodičům je :roll: - se nemají dávat alergizující potraviny až do 3 let, tzn např čokoláda, mlíko 8O Tak takhle dlouho si to úplně představit nedovedu :? Jo a ještě tam psala, že kolem půl roku mají děti období, kdy začnou samy chtít jídlo, prý se to má vysledovat a nepropásnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
18.4.07 17:46

Agato mely by to mit v kazde trafice, vydala to Mlada Fronta Dnes. Jo a je to cislo jedna, tak asi casem budou dalsi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.4.07 17:48

Jé, to jsem ráda, že nejsem sama Herodes. 8) :lol: Do bílého jogurtu jsou moc dobré i ořechové pasty, co kupuju na bioobchodu. Jen ty ceny… :roll: Dám Káje do Hollandie bio kakao Méďa, tuhle pastu, trošku hnědého cukru a kam se hrabe Jogobella.. :wink:

Handah tak vida, vítej do klubu, já věděla, že když vlezeš na bioobchod, neobjednáš jen Laveru na opalko.. :wink:

Jinak s příkrmama - taky bych se do toho nehnala, uvidíme. Ale zase vzhledem k tomu, že Daníkovi bude půl roku 2.července, byla bych ráda, až půjde Kája do školy, aby už měl najetý nějaký zeleninový oběd, nerada bych s tím začínala v září či říjnu, protožem to v kombinaci s tím, že v půl 12 musím být pro ni ve škole není ideál. Takže tak srpen nejpozději. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.07 18:27

Já už jsem dnes totáč :roll: , Sofinka dneska dá se říct pořád jenom řve :evil: , nejradši bych jí flákla :oops: :oops: , ba , ne , to říkám jen tak :lol:
To jsem teda zvědavá , kdy si sama řekne o jídlo , v poslední době totiž moc nejí , ani se jí nechce :roll: , ale co , bude líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.4.07 18:32

ad příkrmy taky jsem si říkala, že tentokrát asi nebudu spěchat a jestli bude všechno Ok, tak si to kojení protáhnem, teda to v každém případě jo :lol: , ale myslela jsem výhradné kojení, počkám asi až na ten 7.měsíc - pak už zas začne drahnout zelenina :lol: :lol: :lol: , pomalu.

ad slunečník dnes jsem objednala v Dětském ráji, dala jsem do podmínky, že musí vlézt na Mutsy, tak uvidíme, co přijde…

ad sladké a slazení ano, portvzuji, že to jde zvládnout v pohodě - Cyrdovi to vydrželo docela dlouho, i když teď spráská sladkého asi jako každé jiné dítě, no možná trochu míň, denně sladkosti rozhodně nemá

Pra:,–(ko taky úhel pohledu, ale furt lepší, když to vykecáš nám, než někomu úplně cizímu, notabene když o něm ani nevíš :wink:

ad čumění do talíře spolehlivá Prokiho zábava, když ho má táta na klíně - a na dlouho :lol: :! - už teď mám obavy, že ty děti neuživíme :? - Cyrda začíná mít nohy jak pavouk a Proki už teď na to žrádlo aspoň čumí 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.4.07 19:04

Jolmo Kája teď už sladké taky jí - tedy přesněji - čokoládu a nugetu. Bonbony ne, neumí je cucat, lízátka nechce… Ale jsem ráda, že jsme poměrně dlouho vydrželi BEZ… :wink:

Příkrmové období si děti vybraly moooc dobře - bude čerstvoučká domácí zelenina a ovoce… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.4.07 19:06

Mně bylo chvilku líto, že se nenarodili jinak, že jsou úplná mimina v zimě, ale rychle mě to přešlo - líp se to obléká, největší mrazy proleží placatý v kočáru a pak s přibývajícími teplotami a věkem úměrně stoupají už jen pozitiva 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí