prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
18.4.07 19:12

http://www.blesk.cz/Clanek74159.htm - koukám, že to mám ve všech směrech dobrý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 19:17

tak už návštěvy odešly. jěšte se tu nečekaně objevil druhý brácha s neteří.

jak tu píšete o těch příkrmech,tak mi na to jdeme od ukončeného 5.měsíce,což je za 14dní a něco. Docela se toho děsím.
Kačka bude asi pěkně mlsná.

Jinak na sladkosti a cukr všeobecně mám stejný názor. Jen doufám,že to bude rodina akceptovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.07 19:18

Emmi už usnula 8O začala být protivka už chvíli před sedmou, tak jsme šly jíst a ona během10minut vytuhla. Večerní kojení bývá na půl hodiny a tak o 20-30 minut později. Dokonce jsem jí při ukládání do postýlky nechtěně rýpla nehtem, a ani se nehnula. To jsem zvědavá, jaká bude noc. Říkala mi Katka1110, že její táta jakožto drORL tvrdí, že v zimě narozené děti jsou zdravější, než když první zimu zažijí až jako větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 19:31

leni,naše kačenka prý dnes byla také nějaká uknouraná,alespon to říkal manžel,tak možná se jim nelíbila ta změna počasí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.07 19:34

Aha, to je možný s tím počasím, Emmi obvykle večer nějak výrazně protivnější nebývá. Už jednou mi dost hystericky reagovala na silný vítr někdy v lednu. I kamarádka mi teď píše na skypu, že její prďola je dneska pěkěn protivný. Zajímavé :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.07 19:35

Uffffff , tak naše princezna už spí , KONEČNĚ , po dvouhodinovým hysterickým řevu spí :evil: 8O
O zimních dětech se to říká už roky , že jsou zdravější :lol: . Já jsem toho důkazem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.07 19:36

sluníčko , to je docela možný a víš , že mě to taky napadlo :wink: , jinak je fakt hodná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
18.4.07 19:45

Holky: já Honzikovi taky nechci dávat co nejdéle sladké, což už teď mi naši řekli, že se jim to nelíbí, tak se bojím, aby mu něco nedávali až tam nebudu.
Tu zmrzku jsme zkoušela jen na dudlík, jestli si dudne, ale nic. Já osobně mám sladké moooc ráda, ale myslím, že Honzik se s nim setká až půjde do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 19:49

tak to je dobrý. ono to na ty prdolky fakt působí,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.07 19:52

Já teda nevím , stejně to dítě sladký jíst bude , ne :?: Dřív nebo později :wink:
Já dávala dětem sladký v rámci nějakých pravidel a jolmo , :lol: žijou :?: Žijou , tak co a žádnou chorobu nemají , dokonce ani zkažený zuby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.07 19:53

Holky , já musím jít , dneska táta byl na třídní schůzce u Kuby a to bude asi sec mazec :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
18.4.07 19:56

Jé, tak to Kubovi nezávidím, já jsem třídní schůzky nesnášela, naštěstí jsme je na střední už neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
18.4.07 20:18

Schuzky taky nezavidim..
Muzete mi nektera doporucit nejaky e-obchod kde maji hracky Lamaze a mate s nim dobre zkusenosti? Dekuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.4.07 20:22

Ahojky.
Tak dneska jsme celý den byly v trapu. Kalmetizace dobrá, byly jsme za minutu venku. malá cestou domů vytula, tak jsem se byla podívat v různých elektroobchodech, tak jsem asi vybrala i klima. Konečně :lol:
Malá byla dneska celej den hodná, asi jsme světlá vyjímka :wink:

Já jsem taky asi před měsícem mamce řekla, že až bude malá větší a bude třeba u ní na hlídání, tak že dostane seznam, co smí a nesmí jíst… A mamka mi to řeka dobře. Že to bude respektovat, ale ať si pokud možno vzpomenu na sebe, když jsem byla malá. že od toho přece ty babičky a dědové jsou, aby děti rozmazlovaly. A proto se tam děti tak moc těší… A má pravdu. Takže já to hrotit nebudu. Knedlo vepřo jí snad dávat nebudou a jestli jí daj nebo nedaj čokošku nebo zmrzku, ať si to užije :wink: Já to měla taky a živá jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
18.4.07 20:30

No mně se ten prosinec jako měsíc narození taky moc líbí, klidně bych brala ještě jedno prosinčátko :D , ikdyž třeba květnový děti jsou možná zase hodný a klidný (aspoň, když se podívám kolem :) )

Jojinko, takhle z fleku "Lamaze nevím :wink:

Jo, ještě k té kalmetizaci - řekli, že v poho můžem začít očkovat, ikdyž dětská dr. říkala, že by to ještě radši nechala. To bylo tak před 14 dny, naštěstí jsme zatím neočkovali kvůli rýmě a ekzému a dnes koukám, že se mu ta jizva začíná zvedat a jakoby plnit hnisem :?: 8O :evil:
Tak uvidím, co z toho bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital