prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
22.4.07 07:52

Holky, mě to taky nefunguje… Asi nějaká chybka. Jolma psala Zdeňkovi, tak uvidíme… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.4.07 07:55

Sajso , přiznej se , máš tam poslední příspěvek , pak sis to zamkla , aby si měla prosinec jenom pro sebe , viď :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akorát , že si tam sama nepokecáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
22.4.07 07:59

Ne ne Leno, já nemám oprávnění, zatím jen Jolma a ta byla v čudu. :lol: Zamklo se to jaksi samo. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.07 08:00

No teď jsem se na to koukala znovu. seškrábnout to nejde, ale už jsou tam jenom takový bílý fličky… No uvidím zítra.
Já bych spíš řekla, že Sajsa tam napsala něco, co nechce, aby viděl někdo jiný a smazat jí to nešlo :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
22.4.07 08:00

Uf koukám, že to nejde všem. Mě, přispívající jednou za uherský rok, to trochu vyděsilo :D . Říkala jsem si, že už toho máte dost a vyškrtly jste mě.

Noono - a nemůže to být zub?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.4.07 08:01

No , jen aby :! :wink: :lol:
Alespoň víme , jak to vypadá , když se na nás chce někdo podívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
22.4.07 08:09

Holky, dnešní noc opět děsná. Ema se budila po hodině a mezi 3 a 4 nespala prakticky vůbec. Příjde mi, že už spí jen s kozou v puse :( . Vyhrožuju jí, že ji dám na noc do garáže. Zkoušela jsem ji dávat dudlík, jenže to nespí vůbec a já jsem tak hotová, že nakonec kapituluju.
Co mám dělat? Nechat ji vyřvat? Přestat v noci kojit? Fakt nevím :( :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.4.07 08:14

katíku , to je děs , upřímnou soustrast , nezbývá než vydržet , přeci to nebude napořád , ono jí to přejde :wink:
Tak my jsme borci , usínáme kolem sedmý a vstáváme kolem šestý , sice je to brzo , ale spí celou noc a pak za hodinku , dvě jde zase spinkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.07 08:14

katik taky mě napadly zuby, ale první snad rostou dolní jedničky, ne? A my to máme nahoře… Jinak u nás ty noci jsou taky děsný. Mám hlavu jak střep :roll: Spala jsem 3 hodiny. Říkala jsem Zůze v noci, že je malá tyranka. Taky se uklidnila jen s prsem v puse a to je na chvíli. Když jsem zkusila dudlík, buď si ho vytrhla rukou nebo ho rovnou plivala a řvala ještě víc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
22.4.07 08:16

Já jsem tak nic tajného nenapsala… Bylo to pokračování toho tématu, co jsme nakously s Noonou a Handah. :roll:

Katiku Daník spí v pohodě tak do 5, ale pak taky každou hodinu „hledá“… Vrazím prso a neřeším… Dudlíka nechce, to bych ho leda naštvala, spíš mám pocit, že je v polospánku a snaží se ještě víc usnout. Někdy to dělá, někdy ne, ale každopádně nemám sílu s mimčem cokoliv takhle brzy ráno „řešit“, když prso zabere spolehlivě. Je ale fakt, že on podudlá a pustí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.4.07 08:17

Hmmm , tak vy ty mimina uklidníte alespoň kozama , ale co já , chudinka :?:
A zuby rostou první dole , jen velmi vyjímečně nahoře , ale je to špatně :roll:

Holky , že vy je bijete ty holky chudinky , že vám nespí :wink: , nám se to taky někdy stane , ale to by jste mě měly slyšet, ty výhrůžky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.07 08:17

leno No to jsem se tě chtěla zeptat, když Sofi usíná tak brzo, kdy vstává… Tak to máte fakt dobrý.
Napadlo mě, že bych začla dávat na noc kaše… Můžu dávat obyčejnou krupicovou kaši nebo vločkovou a dělat to z UM? Mám tady jednu krabici Hami 2… A v čeho mám ty kaše dávat? Ze lžičky by se asi moc nenajedla, tak mám zkusit flašku? Ale to budu muset asi udělat větší otvor v savičce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.07 08:18

Tak malá už chrní, naštěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.4.07 08:26

No , kde jste :?: :?: Šup domů , už tam, můžem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.4.07 08:29

Ahojte

Holky, premysleli ste o tom, ze jsou tady i uzivatelky, ktere zajima, jak se dari vasim miminkam, a vam????? Ja vim, nonymove jsou nevitani navstevnici, ale stejne je to skoda.....

Ono by bylo lepsi zrusit anonymni uzivatele a vy ste pak mohli psat dal verejne.

Moc me to mrzi, ze uz si o vasich miminkach nepoctu

Zklamana Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí