prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5618
20.4.06 19:13

holky,

ja to ale do zitrka se zdravym rozumem nevydrzim..... uz ted, jsem se uplne klepala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 19:20

stazka
No tak jestli bydlíš v Praze, zajeď si do nějaký non-stop lékárny a udělej si ještě jeden…Ale já bych to nechala na zítřek..Ráno moudřejší večera :wink:
A je to chtěné nebo nečekané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
20.4.06 20:15

Nevydrzela jsem a sehnala a udelala dalsi test, tentokrat spravne… 8)

No, a byly tam //..... 8O

Tehotenstvi je chtene, i kdyz, kdyz si predstavim porod, je mi uzko!! Je to prvni mimi.

Holky, kdy jste byly na potvrzeni u dr? Mam tam volat hnedle zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
20.4.06 20:35

Stazka - gratuluju!!!
http://rodina.cz/…fromxgod.jpg

Eva/Maxik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 20:54

stazka
Tak to gratuluju :! :wink:Jinak já k doktorovi volala ještě před očekávanou ms, protože mi vyšlo asi 10 testů pozitivně, věděla jsem, že jsem těhulka už 3 dny po oplodnění…A objednala mě na nejbližší volnej termín-až za 3 týdny…Takže tam zavolej zítra a sestřička tě objedná na nejlepší termín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 20:55

stazka
Hlavně klid a nenervuj se!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
20.4.06 21:01

Oni me zitra studenti ve skole uklidni..... :lol: :lol:

K doktorce zavolam az v pondeli, protoze zitra jsem cely den v praci (ctvrtletni porada) a nechci volat z prace, aby to vsichni hned vedeli… Predpokladam, ze me pozve jeste za dyl, protoze k ni se propasovat byl vzdycky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 21:12

Aaaaa, takže tu máme paní učitelku :lol: :lol: :lol:
Tak se hezky vyspinkejte, maminko a myslete na to, že už nejste sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.4.06 22:27

Katjan
s tím břichem na tom budem podobně - ale já si nahmatám dělohu a ta je ještě hodně nízko, podle mě je to tím, že jednak teď trpím docela zácpou a plynatostí a jednak mám ty břišní svaly už vytahané, takže cokoli co je navíc se hned valí ven - většinou od konce třetího měsíce vypadám, že budu nejpozději za měsíc rodit :wink: . příští týden jedem do Prahy, tak se těším, že už se po něčem mrknu…

Noono ten přístroj na poslouchání ozev se jmenuje doppler, ale mám pocit, že podmínkou je určité stáří plodu, řekla bych nejmíň 3 měsíce, ale to jen tahám z paměti z posledního těhotenství a technika je za tu dobu asi dál - v každém případě se také jedná o princip ultrazvuku tuším, akorát nepřenáší obraz ale zvuk a v lepších ordinacích už mají i sona s tím dopplerem /teď nevím, jestli tam mají být ty dvě p/, tentokrát barevným a ten zobrazuje průtok krve cévami, barevně rozezná žíly a tepny, takže např. je vidět průtok krve srdcem - to je jen osvěta, nejsem doufám za chytrou :oops:

stazko
jestli je to i tve jmeno a ne jen přezdívka, tak ho máš fakt krásné - teda přezdívku taky, že jo :) a jinak pěkně vítám mezi prosinčaty, mám radost, že nás přibývá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
21.4.06 07:29

Ahoj holčinky,
tak já se k vám taky přihlásím a doufám, že nic nezakřiknu. Měla bych být cca v pátém týdnu, ale pořád mám nějaké problémy, takže čekáme, co bude dál. Prakticky od začátku špiním - někdy víc někdy míň, ale příští týden už by se dle doktora mělo vše rozseknout.
Nakukuju sem prakticky od začátku, ale neměla jsem odvahu se zatím přihlásit.
Podle rodiny. cz mi vychází termín na 14.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.4.06 09:33

vítám Stazku a Popelku :D

Stazko, já byla u dr 19.DPO, tzn 4+4tt a byl vidět gestační váček, i když úplně pidi.. znovu jdu o týden později. akorát můj dr bere prakticky hned, max druhý den, takže na mojí nedočkavost je to ideální :oops:

Holky, to se bříško zvětšuje tak brzy?? To je super, já se na to těšim :wink: Já mám zatím pocit, že ho mám napjatý, ale fakt to může být střevama, protože mám pořád zácpu, akorát když mě chytnou ty jakoby ms bolesti, musim letět, protože mě chytne průjem :roll:

Noono, já taky ulítávám na chlebíčcích a vůbec kyselym :lol: Manžel si tohle hrozně užívá, směje se mi, ale je nadšený :wink: ¨

V půlce 6. týdne srdíčko ještě vidět nebude, co? No, uvidíme, kdy mě dr pozve znovu.. Ale te´d budu ráda, když to tam všechno povyroste.
Koupila jsem si Tajemství lidského života - srdíčko začíná tlouct 22.den po oplodnění, ale nejspíš to ještě není zachytitelný. To „očekávání“ je dobrá knížka? Chceme o vík vyrazit s manželem pro literaturu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
21.4.06 09:47

Ahoj Popelko !

To budem rodit skoro stejně - teda nebudem, já pravidelně přenáším, i když posledně jen o kousek, ale máme téměř totožný termín porodu - já taky doufám, že se nic nestane a že do Vánoc budem doma :D , s prťavcem samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.4.06 10:22

Ahoj holky!
Vítám tě Popelko , zase nás je o trošku víc…
Holky viděli jste včera zprávy? Porodnice budou plný :roll: To jsem zvedavá, jak to nakonec všechno dopadne. Já jstejně určitě porodím v autě směr porodnice :D
Už máte vybranou porodnici?
Jinak k těm břichům…No já už mám břicho jak ve 4.měsíci…Ale to pouze moje vyžranost a tím, že teď nemůžu dělat všechno, na to jsem zvyklá…Všechno mě hned unaví a když něco dělám moc dlouho, mimín mi hned dá najevo bolestí břicha, že tudy cesta nevede 8O
Knížka Co očekávat v radostném očekávání je SUPER!!! Můžu všem doporučit, je to pěkná bichle a nestála moc, i s poštovným 400,–. Je tam úplně všechno, popsaný všechny měsíce, odpovědi snad úplně na všechny otázky-životospráva, cvičení, sex, jak je mimín velikej, no prostě všechno…
Já si ještě koupila knížku Tvoje dítě jako tvoje šance pro tebe a ta je nic moc, čekala jsem něco jiného…
Jinak ještě můžu doporučit, zaregistrovala jsem se na rodina.cz a každej den mi chodí e-mail, co se právě v bříšku děje. Včera mi přišlo, že mimín už má všechny základy mléčných zubů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.4.06 10:44

Tak očekávání teda koupíme, díky za rady :wink: Na rodině jsem se zaregistrovala a je to fajn, akorát ta reklama na začátku mě už začíná docela štvát :evil:

Kdy mají být porodnice plný? V prosinci, nebo teď furt? No jo, silný ročníky 7X docestovaly a začínaj plodit :lol: Já jsem teda až ročník 80 … Já si vybrala Podolí a hodlám se tam zaregistrovat hned ve 13. týdnu, když bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
21.4.06 10:48

já jsem neviděla zprávy, měli jsme poradu :cry: - řekněte mi co tam bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí