Poradna duly
Jana Čurdová
Noono díky za pochvalu
Mám z nich taky radost, nevěřila jsem totiž, že je zvládnu vytvořit!!!
Mám ale hlavně radost, že je té mojí berušce dneska líp, teplota zmizela a řádila celý odpoledne…teď spinká ![]()
Mám už taky „žízníci“ příznaky, piju jak duha, jasně že jen nealko ![]()
Jsi šikulka ![]()
Taky už bych chtěla mít doma nějakýho „ďáblíka“ ![]()
Už aby byl prosinec…
Uvidíš, že ti to těhotenství strašně rychle uteče a až budeš mít mimčo, tak to bude utíkat ještě rychleji ![]()
No nic, já se zatím loučím a jdu si nachvilku lehnout, když malá taky spí ![]()
Ahoj holky,
tak jsem dneska vytáhla letní kalhoty a na to, že mi byly vždycky volné, tak teď mi jsou v pase docela těsné, docela mě to překvapilo, břicho mám nafouklé už týden, ale váha je pořád stejná, doufám, že moc rychle přibírat nebudu. Nerada bych v těhotenství přibrala 30 kilo jako kamarádka.
Jak jste na tom vlastně s jídlem? Mě teď chutnají docela nezdravé věci, ale snažím se jíst i hodně ovoce.
O své váze a velikosti břicha jsem už tady mluvila..Takže No Comment
Jsem nenažraná a poslední dobou ujíždím na ryze děckých jídlech, co jsem jedla naposledy jako malá…Piškoty namáčený v čaji, vajíčka na hniličko, dušená mrkev s bramborem… A chuť na kyselý mě ještě pořád nepustila.
Já se taky cpu a pak mi je strašně těžko, musím jíst pravidelně, jinak mi je docela zle a taky mám chuť na věci, které jsem předtím nemusela. Snad mi moje oblečení vydrží co nejdéle, teď teprve začímám litovat, že jsem si kupovala ne úplně volné věci.
SEZNÁMEK
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
NOONA benjamínek — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. mimín STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. fifis ?
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola plaváček
Čauky maminy,dneska jenom nakukuju,ale snad se brzo přidám
,mám několik pozitivních testů(jsem cvok
),byla jsem na IVF a vyypadá to ,že můj termín porodu je 27.12.2006,tedy snad .Zítra budu volat dr.tak uvivdíme ,co mi řekne,takže zatím se sem vkrádám jen tak potichoučku
![]()
Lena : Tak to je paráda!!! Moooc gratuluju. Přeju zítra dobré zprávy
Jinak já jsem si dělala těhu test jen jeden a věřím tomu ![]()
Noona : Ty naše šikulko
Pěkný seznámek!!!
Lena Tak držím palce, ať je těch pozitivních testíků víc a v že v pondělí už budeš právoplatná těhule
![]()
Jujka Jenom jeden? Já si jich dělala aspoň 10
![]()
Seznámek je zatím poměrně krátkej, ale doufám, že už nás bude brzo víc.
Noono , při prvním těhotenství jsem taky těch testů měla víc
Teď jsem nějaká klidnější…počkám si, až u doktora uvidím tlukoucí srdíčko
Snad se opravdu ukáže. Ty už máš myslím po kontrole?
Seznámek by opravdu chtěl nějakou tu těhulku navíc!!!
Ahoj,
já jsem těch těstů dělala taky asi deset, pořád jsme tomu nemohli uvěřit, že se to tak rychle povedlo, ale je to tak, už máme i první fotku.
Noona : Koukla jsem na fotečku mimíška, je tam už krásně vidět !!! Taky si nechám udělat fotečku, ale až na prvním „velkém“ utz- ve 12 tt, můj doktor v ordinaci fotku udělat nemůže ![]()
Kristynab : Gratuluju k první fotečce
Je taky na emimi k vidění ?
Holky, já bych si měla tu naši diskuzi přečíst od začátku, jen jsem to prolítla a mám mezery ![]()