prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
22.4.06 16:58

jujka:
Plosím pěkně hlásím, že dorazila zprávička v pořádku :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.06 17:01

Jinak chválím metříky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.4.06 17:31

Noono díky za pochvalu :oops: Mám z nich taky radost, nevěřila jsem totiž, že je zvládnu vytvořit!!!

Mám ale hlavně radost, že je té mojí berušce dneska líp, teplota zmizela a řádila celý odpoledne…teď spinká :)

Mám už taky „žízníci“ příznaky, piju jak duha, jasně že jen nealko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.06 17:37

Jsi šikulka :wink:
Taky už bych chtěla mít doma nějakýho „ďáblíka“ :twisted:
Už aby byl prosinec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.4.06 17:46

Uvidíš, že ti to těhotenství strašně rychle uteče a až budeš mít mimčo, tak to bude utíkat ještě rychleji :D

No nic, já se zatím loučím a jdu si nachvilku lehnout, když malá taky spí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
22.4.06 20:27

Ahoj holky,
tak jsem dneska vytáhla letní kalhoty a na to, že mi byly vždycky volné, tak teď mi jsou v pase docela těsné, docela mě to překvapilo, břicho mám nafouklé už týden, ale váha je pořád stejná, doufám, že moc rychle přibírat nebudu. Nerada bych v těhotenství přibrala 30 kilo jako kamarádka.
Jak jste na tom vlastně s jídlem? Mě teď chutnají docela nezdravé věci, ale snažím se jíst i hodně ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.06 20:34

O své váze a velikosti břicha jsem už tady mluvila..Takže No Comment :oops: Jsem nenažraná a poslední dobou ujíždím na ryze děckých jídlech, co jsem jedla naposledy jako malá…Piškoty namáčený v čaji, vajíčka na hniličko, dušená mrkev s bramborem… A chuť na kyselý mě ještě pořád nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
22.4.06 20:37

Já se taky cpu a pak mi je strašně těžko, musím jíst pravidelně, jinak mi je docela zle a taky mám chuť na věci, které jsem předtím nemusela. Snad mi moje oblečení vydrží co nejdéle, teď teprve začímám litovat, že jsem si kupovala ne úplně volné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.06 21:19

SEZNÁMEK

KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
NOONA benjamínek — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. mimín STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. fifis ?
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola plaváček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.4.06 07:42

Čauky maminy,dneska jenom nakukuju,ale snad se brzo přidám :wink: ,mám několik pozitivních testů(jsem cvok :roll: ),byla jsem na IVF a vyypadá to ,že můj termín porodu je 27.12.2006,tedy snad .Zítra budu volat dr.tak uvivdíme ,co mi řekne,takže zatím se sem vkrádám jen tak potichoučku :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 09:35

Lena : Tak to je paráda!!! Moooc gratuluju. Přeju zítra dobré zprávy :P Jinak já jsem si dělala těhu test jen jeden a věřím tomu :wink:

Noona : Ty naše šikulko :D Pěkný seznámek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.4.06 09:55

Lena Tak držím palce, ať je těch pozitivních testíků víc a v že v pondělí už budeš právoplatná těhule :lol: :wink:

Jujka Jenom jeden? Já si jich dělala aspoň 10 :oops: :D :D :D

Seznámek je zatím poměrně krátkej, ale doufám, že už nás bude brzo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 10:13

Noono , při prvním těhotenství jsem taky těch testů měla víc :D Teď jsem nějaká klidnější…počkám si, až u doktora uvidím tlukoucí srdíčko :) Snad se opravdu ukáže. Ty už máš myslím po kontrole?

Seznámek by opravdu chtěl nějakou tu těhulku navíc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.4.06 10:24

Ahoj,
já jsem těch těstů dělala taky asi deset, pořád jsme tomu nemohli uvěřit, že se to tak rychle povedlo, ale je to tak, už máme i první fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 10:40

Noona : Koukla jsem na fotečku mimíška, je tam už krásně vidět !!! Taky si nechám udělat fotečku, ale až na prvním „velkém“ utz- ve 12 tt, můj doktor v ordinaci fotku udělat nemůže :(

Kristynab : Gratuluju k první fotečce :D Je taky na emimi k vidění ?

Holky, já bych si měla tu naši diskuzi přečíst od začátku, jen jsem to prolítla a mám mezery :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí