prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
23.4.06 17:22

Sajso ,obdivuji tě a vážím si lidí,kteří zvládnou se starat o ne úplně zdravé dítě :wink: ,snad jsem se tě nedotkla,protože jsem to vážně myslela jen v dobrém. :oops:
Mimichodem Adámek další varianta a pak Daniel,které jsou ovšem jak jinak všechny v prosinci,takže to bychom jim opravdu nemohli udělat,takže to bude asi z nouze cnost a to Onřej :wink: ,jsem tele :oops: ,ještě jsem nebyla u doktora a už plánuju jména :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 17:27

Leno,
nedotkla, vůbec ne… Je to někdy náročné, hlavně když byla malá tak jsem si připadala, že jen cvičím, krmím a uspávám :wink: Ale stojí to za to. Je opravdu moc snaživá. Taky jsem si vždy říkala, že to musí být náročné a že bych to nezvládla, ale člověk zvládne neuvěřitelné věci, když to jinak nejde. A pak, říká se - co tě nezabije…

No, to jsme tu telata dvě, protože já mám dva dny skluz, pár pozitivních testů a taky vymýšlím jména… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 17:28

Jo, a Daniel se mi taky líbí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.4.06 17:31

No tak vidíš a všechny jména jsou v prosinci,ááááách jo.A holku máme jasnou ,bude to agáta,jestli nás ovšem dr.nepřekvapí a neřekne nám ,že tam máme dvě :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.4.06 17:39

SEZNÁMEK

KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
NOONA benjamínek — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. mimín STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. fifisek JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola plaváček LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 24.4.
SAJSA — 34 let — čeká druhé mimčo — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola
POPELKA — Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 27.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 17:39

No, tak to by bylo jen složitější vymýšlení… 4 jména. :wink: Dvojčata si nějak neumím představit, i když… Jako malá jsem tvrdila, že chci čtyřčata.. :lol: Tenkrát se narodili Vančurovic a mě se to moc líbilo. :wink:

Mě asi může překvapit jen manžel. Naposled jsem myslela, že klučičí jméno ani nevymyslíme, protože jsem mu je četla z kalendáře a on pořád jen říkala ne a ne, a pak už byl Silvestr. Teď už z něj zase lezou podivnosti, tak se mám na co těšit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.4.06 17:41

My už máme také vybrané jména, bavili jsme se o jménech už než jsem byla těhotná. Pro holčičku máme Adélku nebo Alžbětku a pro chlapečka Honzíka nebo Matěje. Ale uvidíme, nemusí to být ještě konečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 17:41

Hlásí se třetí tele, co už vymýšlí jména :lol: :lol:

Daniel je mooooc pěkný !!! Ale já čekám, že budem mít zase holčičku, manžel to taky tvrdí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 17:43

No vida, to už máme pěkné stádečko… :wink: :D

Můj muž TAKY čeká holku… Kája kluka. Já nevím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.4.06 17:43

Kdyby v seznámku byly nějaký chyby, tak mě hned zpranýřujte :wink:

Jinak Sajsa Obdivuju tě, nevím, jestli já bych našla v sobě tolik síly, co ty :!

Jinak ke jménům..My to měli jasný ještě dávno před otěhotněním…Moc se mi líbí manželovo jméno, takže jsem si pro:,–(ila Daniela, i přesto, že je v prosinci… A manžel si naoplátku pro:,–(il moje jméno- Zuzana :lol: Ale o tý holčičce budem ještě přemýšlet, ale z kluka neslevím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.4.06 17:48

Ty jo, jsem teď vstala, odpoledne jsem si zdřímla, a je mi pěkně zle…Už aby se překulil ten 1.trimestr..Ty ble stavy jsou děsný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.4.06 17:51

Blbě mi taky bývá a není to nic příjemného, bohužel nezvracím, vím, že by se mi zvracením ulevilo, ale prostě to nějak nejde a dneska mi je blbě skoro celý den, je mi strašně těžko od žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 17:51

Noono, našla. Nic jiného by ti nezbylo. :)

Mě je teda zatím docela dobře. Jsem jen ospalejší a piju jak velbloud. :wink: Poprvé mi špatně nebylo, tak uvidíme teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 17:56

Holky, mně bylo s Nikolkou špatně až do 16 tt !!! Pořád jsem měla pocit, že jsem něco špatnýho snědla, ale nezvracela jsem ani jednou…nooo, vlastně jednou jo, ale to jsem se prostě přežrala :oops: :D

Teď zatím dobrý, ale ještě to může přijít. Řekla bych, že mám spíš víc energie :! Kdyby to tak vydrželo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 18:05

Sajso , souhlasím s tím, že některé situace člověk prostě zvládne, protože musí. Nezbude nic jiného. Nedokážu si představit, jak těžké musí být postarat se o takto nemocné dítě, ale věřím, že bych se zachovala stejně…ta láska k dítěti je prostě tak strašně silná, viď ? :)

Mám jeden opravdu super těhu příznak - beďáry :oops: :D Měla jsem je i minule. Jsem krásná těhule :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí