prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
24.4.06 12:39

Teda já se toho čtvrtka snad nedočkám…moc už bych si přála vědět, jestli je všechno tak jak má být. Pořád to koumu a přemýšlím o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
24.4.06 12:52

Popelko,ty jdeš na kontrolu ve čtvrtek :?: :?: Já taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.4.06 13:07

Ahojte těhulky,
hlásím se taky do klubu prosinčátek, nebo aspoň doufám :wink: PM byla sice 17/2, ale OV zpožděná takže k oplodnění došlo asi až 8/3. TP mám 24/11 ale nevěřím, že jim to vyjde :wink:
Chodím stále do práce, unavená jsem taky víc než obvykle a piju jak duha. Jsem ročník 79 a je bude to první mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.4.06 13:24

lena123: jdu i když neplánovaně. Původně jsem měla mít kontrolu až 16.5., ale pořád na střídačku krvácím, takže jdu už tento čvrtek a jsem napnutá jak kšanda.
VerKo - tak to budeš taková přelétavka mezi listopadem a prosincem. Vítám tě tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
24.4.06 13:42

Ahojky holky,

vsechny vas dodatecne zdravim pri pondelku, prave sem dorazila z rachoty. Zdravim vsechny nove tehulky , no pomalu se v tom zacinam ztracet :oops:

cestou z prace jsem se stavovala v lekarne pro dalsi testy, protoze je mi divne, ze mi nejak vubec nic neni?!? Teda ne, ze by me to vadilo, ale uz ani ty prsa me tolik neboli!! Je pravda, ze je ani na vterinku nevyndam z podprdy. Nicmene test vysel //, tak snad je vsechno OK? 8O Uz aby bylo toho 11.5. Ja se snad nedockam!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
24.4.06 13:49

Jujko, taky jsem si všimla, tak jsem zvědavá, jak to vyjde.. Poslední MS byla 18.3. a ovu 30.3. - podle testů a BT - snažili jsme se dýl, takže jsem to měla ošéfovaný :wink: , ale sexík byl 31.3. po 3 dnech pauzy a přece to vyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.4.06 14:24

Stazko, gratuluju ke // ! Určitě je všechno v pořádku! Já taky neměla žádný příznaky a byla jsem těhule. Do 11.5. to uteče jak voda, obzvlášť když budou ty volný pondělky, a pak na UTZ uvidíš blikající srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.4.06 14:39

No teda, ještě tak před týdnem to vypadalo, že se tady s Noonou budem nudit samy dvě :lol: :lol: :lol: - mimochodem, Nooni to nebyl rozkaz, ale hned je to přehlednější ne? :wink:
stazko - z toho, že ti vůbec nic není si teda vůbec nic nedělej, já jsem u prvních dvou těhotenství taky nevěděla že nějaké probíhá, za to teď si to užívám za ta předchozí, tak nebuď smutná, určitě je všechno vpoho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
24.4.06 14:45

Díky za vaši podporu, trochu sem se uklidnila.

Pijete kafe, kdyz jste tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
24.4.06 14:50

Stazko, nepiju, ale jen proto, že mi přestalo chutnat.. Jen když nad učením už vyloženě usínám, ¨dám si malý presso se mlíkem a donutim se ho vypít, protože mě to zaručeně probudí.. Četla jsem, že jeden hrnek denně určitě neuškodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
24.4.06 14:51

Stazko, nepiju, ale jen proto, že mi přestalo chutnat.. Jen když nad učením už vyloženě usínám, ¨dám si malý presso se mlíkem a donutim se ho vypít, protože mě to zaručeně probudí.. Četla jsem, že jeden hrnek denně určitě neuškodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.4.06 14:51

jo, a jak tak koukám na ty tvoje týdny stazko , tak ono to taky teprve může přijít - mě připadá, že je mi den ode dne hůř :roll:
a kafe jsem pít přestala, teda piju bezkofeinový, i když všechny studie říkají, že jedno denně neškodí, tak já jsem ujetá - kávu jsem začala pít /teda spíš preso a capuccino/ tak před 3 lety, takže mě to ani nějak nemrzí, když mi nechyběla do té doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.4.06 14:52

No, dá se říct, že jsem pila kafe téměř denně, ale jak jsem zjistila že jsem těhu, trochu jsem to omezila a koupila jsem si zdravou kávu - špaldovou, kterou piju ráno, ale není to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.4.06 14:54

Piju ráno jeden hrnek slabýho kafe a ještě se ho snažím přerazit mlíkem. Stejně tak černý čaj jedině s mlíkem…naštěstí mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.4.06 14:56

Popelko - jako staršžena ti nařizuji vyměnit si ikonu - mysli pozitivně hernajs, i když to tak nevypadá, všechno bude v pořádku :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí