Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčinky,
pročítám si tu vaše začátky a moc Vám držím všechny palečky, ať máte zdravá miminka.
Vzpomínám si, že mě také bolelo bříško, jako bych to měla už už dostat, prsa taky bolela. A teď, když si to zpětně promítnu, tak to bylo všechno úplně jiné, než každý normální měsíc. Těch 9 měsíců uteče jako voda a budete mít miminka doma.
Peťula a Julča nar. 26.12.2005
Jolmo, tak to tě obdivuju, to ja bych tam byla snad každý den… ![]()
Ne, vazne, stacilo by mi, kdyby se jen koukla a rekla, ze je vsechno Ok, tam, kde ma byt.
Musim se na chvilku odmlcet, mejte se zatim!
no nic, musím nakupovat, tak se zatím mějte, večer jsem ještě kouknu…
JOLMA já už bych byla , ale našemu opičátku se nějak ještě nechce, tak já tady ještě chvíli zůstanu, kdybyste se potřebovali na něco zeptat
![]()
zajímavé je, že zbývají do 40 už jen 3 dny a ještě skoro dvě mochomůrky - no měl by si pohnout, kam ten motýl poletí pak
![]()
JOLMA sedne na hříbek a bude čekat, jako my doma, kdyby aspoň člověk věděl, kdy to začně, to je horší jak detektivka
![]()
Tak už jsem taky objednaná k dr. - půjdu 4.5., Noono , prosím o doplnění do seznámku, děkuji ![]()
Doufám, že to nebude moc brzo, ale je to už začátek 8 tt, tak snad ne.
Jinak noemmi , mně minule brali krev na první těhotenské zkoušky (zjišťují různé nemoci, co ohrožují těhu) už hned ten den, co se potrvrdilo tlukoucí srdíčko, je to ale asi všude jinak…
Dneska jsem stráááášně ospalá, naštěstí babička šla s Nikolkou ven, tak jsem se chvilku natáhla. Zatím pa.
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — ??? — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ???
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.4.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 27.4.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 25.4. Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 27.4.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola časem ![]()
Teda holky, manžel mi na chvíli zabaví počítač a já se tu pak ani nestačím zorientovat ![]()
Takže předně vítám nově příchozí, VERKO ![]()
Podle toho, co jste tu holky říkala, jsem doplnila seznámek, ale přece jenom tam občas něco chybí…Tak kdyžtak mi napiště doplňující info ![]()
Je nás tady už celkem dost, už jsem začala pomalu propadat depresi, že snad budem s Jolmou rodit v prosinci samy ![]()
VERKO napsala jsem ti do toho seznámku TP 1.12., já to mám taky tak, sice mi TP vychází na 30.11., ale mám pocit, že budu rodit až v prosinci ![]()
Manžel mě už zase vyhání, tak nevím, jestli se sem ještě dneska dostanu. Tak přeju hezký pondělní večer ![]()
Papa
Noono , diky za aktualizaci seznamku, bylo toho vazne uz za potrebi..... ![]()
Lenka123 , tak nekde na puli cesty? ![]()
Stazko, manžel je z Tábora ![]()
Jolmo, koupila jsem si včera „očekávání“, takže se těším na večer na čtení ![]()
Jsem úplně mrtvá, takže jsem to zavřela a mizim domů.. Přeju všem (budu si seznámek muset vytisknout, zatím se neorientuju
)příjemný večer a zítra ahoj ![]()