Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj mamulky ,ráda bych se k vám do prosincového klubu přidala.minulý týden jsem testovala a byli tam //. V pondělí jsem byla u doktora a podle UZ to bylo 6+1. Další KO za 14dní s tím,že mi vypíše průkazku. Zatím PA PA a pohlaďte bříška. lindule2
Dobrá ránko holky! Konečně manžel odjel na školení, takže mám počítač pro sebe ![]()
lindule2 Tak to všechno nejlepčí ke //! Jsem ráda, že je nás tu zase trošku víc. To ti už doktor dá průkazku? Achich, já si budu muset ještě počkat ![]()
stazka Takže my jsme takovej odstrašující případ? Mno tak to je teda pěkný
Já jsem normálně celkem imunní na takový banální hádky, ale hormony prostě dělaj svoje ![]()
noemmi Neměla jsi včera náhodou kontrolu u Dr? Jakpak si dopadla???
Dneska má kontrolu Popelka a Lena, tak holky, držím palce a čekám samý pozitivní zprávičky
![]()
Jinak mě už je dobře. BT stále vysoká, malej je prostě velkej bojovník ![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ?
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 27.4. DNES!!! JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 27.4. DNES!!! SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola časem ![]()
Lindule2 — ? let — ? — ? — TP ? — kontrola 8.5.
Ahoj ženský,
prosím nepřehlédly jste mé dotezy ohledně ježdění na kole??? Čekám vaše názory ![]()
Noona - kontrola byla v pohode, miminko je jedno, v pátek musím na genetiku
tak snad to bude dobrý… Další KO 17.5. a konečně bude PRůKAZKA ![]()
Tak hezký den všem!!
Ahojky těhulky, už jen 2 dny a máme tu prodloužený víkend, hurááá ![]()
Noemmi, to kolo bude dobrý. Nevím proč, ale taky teď nejezdím, ale po 3. měsíci začnu. Doktor říkal že je to v pohodě, že není doporučován kros, ale normální jízda po asfaltce, proč ne. Akorát musíš prý hodně pít, aby se Ti nemotala hlava a náhodou jsi nespadla. Takže opatrnost, nicméně jako u všeho v těhu. Taky se s manželem chystáme na kola a nějaký ten širák v létě. Už aby to bylo ![]()
Tohle jsem našla ohledně jízdy na kole: http://www.porodnice.cz/default.asp?…
Všeobecně píšou, že pokud jízda na kole, tak opatrně
Žádný drasťárny ![]()
noemmi Taky už se těším, až budu mít průkazku, budu tak legální nastávající mamina ![]()
A blahopřeju k úspěšné kontrole!
Všechny srdečně zdravím…
my jsme včera byli na dlouhém výletě, až v Jičíně, takže jsem se k PC nedostala, ale vidím, že Noona už je ve formě - pamatuješ, taky jsem sebou sekla z té židle a vypadá to, že všechno je OK /jsem několikrát přemýšlela, jaký otřes asi může vzniknout uvnitř mého tukem bohatě zásobeného těla a usoudila jsem že pramalý
/
Popelko vidíš jakou máš teď krásnou optimistickou ikonku, určitě tak dopadne i ta kontrola ![]()
Vítám lindule2
Noemmi co se týče kola, přidávám se k holkám, myslím si ale, že pokud na ten pohyb jsi zvykjlá, tak není důvod čekat až na 12.týden, opatrně bych jezdila dál - vemte si s jakým pupíkem ještě běhala Neumannová ![]()
A celkově k těm hormonům - se mnou to teď má muž děsný, nejhorší je, že si to uvědomuju, ale nejsem schopná to moc ovládat - v životě jsem nebyla tak lítostivá, teď me rozbulí každá kravina, jsem náladová, a paradoxně mám dny, kdy bych byla nejraději úplně úplně sama stranou všeho a všech a tiše si kynula…
.Včera jsme se taky rafli kvůliu kravině. Takže já se těším na ten 12.týden s tím, že doufám, že to přestane, stejně jako to neustálé běhání na WC - mám pocit, že tam trávím den, močák úplně k ničemu
![]()
leno123 jsem zvědavá kolik prťavců nakonec bude
No, je to nějaký delší, ale to máte i za včerejšek ![]()
jolma No to já si myslela taky, že to nic nebude, že moje bohaté tukové zásoby to zbrzdily..A nakonec tam mám krom malýho nájemníka ještě něco a doufám, že už to tam nebude, až zase půjdu na kontrolu ![]()
Ale přišla jsem an to, že opravdu všeho s mírou. A dávat na sebe pozor. Moje tělo a jeho reakce nějak poslední dobou nepoznávám ![]()
Mě už to lítání na záchod ustalo. V noci spím jak mimčo hezky až do rána a průjem mě snad taky už definitivně opustil
Sláva ![]()
Včera jsem šla pro lístek na peníze, tak jsem si chtěla vzít nějaký tričko a ono už mi žádný není
Vypadám jak mlékárna Kunín
Takže jsem to vyřešila a trošku se prohrabala v manželovým šatníku. Aspoň nějaká výhoda mít doma svalovce. Jsou mi jeho trička ![]()
myslíš že to čurání bude trvat už jen 14 dní? to by mě fakt potěšilo, mě se málokterou noc podaří prospat celou, asi tak 1 ze 10 - a to musím jít pozdě spát, těsně před tím na WC a brzo vstávat a i tak se pak ráno bojím pohnout, abych se nepo… ![]()
No mě už to fakt přešlo..A to pořád piju jak duha…A v podbřišku mě už taky nepíchá..Tak možná si už tělo zvyklo
V noci jsem chodila čůrat min.3× za noc a poslední 2-3 dny fakt spím celou noc, dokud mě neprobudí pes, že chce ven…
Naděje umírá poslední…
Vždyť už za chvíli tu máme druhej trimestr a ten snad bude klidnější ![]()
Jolmo, taky mě posledních 14 dní trápí časté čůrání. Přes den to je ještě v pohodě, ale v noci… taky ji nepřespím. A to jsem šla včera spát v 11 a naivně si myslela, že to bude v poho. Trochu jste mě uklidnily, že to přejde, já už v to ani nedoufala. Manželovi, kterého to budí, jsem řekla, že si musí zvykat ![]()
Čauky holčiny,tak jsem zpět,dr. tam zahlédl jednu tečku ,takže bude jedno ,ale obává se mimoděložního těhotenství a tak jdu v úterý ještě jednou na UTZ
![]()