Poradna duly
Jana Čurdová
no já naštěstí znám datum ovulace a ta je později než 14-tý den, takže mně nikdo nebude nervovat, že bych prťavce už měla vyprdnout - termín už mám vypočtený podle ní, ale jinak je vodítkem jednoduchá pomůcka : první den poslední MS+7 dní, měsíc poslední MS -3, tzn. např. MS 1.1. je termín 8.10. Mě to shodou okolností vychází téměř totožně - podle MS 11.12, podle otěhotnění 12.12. a doufám, že porodím tak 16.12.
![]()
Popelko no tak to je fakt pěkný zmatek
- já se řídím tvým metříkem - jestliže byl dokončen již 7.týden, tak ten probíhající je snad logicky 8, tak se mi svěř s tou MS a provedem opravu výpočtu
. Je tam ale několik ošemetností, např. žes ovulovala těsně před termínem další MS, pak by UZ mohl ukazovat na 6.týden, je to srozumitelné?
jolma to máš tak…poslední MS jsem měla 9.3. a cyklus byl 26 dní…u mě je to zkreslený tím, že to vlastně byla první a jediná MS po vysazení HA, takže netuším, co to moje tělo tropilo ![]()
Pak je fakt možný všechno, ale podle mne je tvůj termín porodu 15.12., když se budu tak trochu řídit sebou - jestli se nepletu, je to tedy dnes nějakých 6+6 - je to konec sedmého týdne. Nevím, jak přišel dr. na šestý, ale jestli podle měření, tak bych tomu zas až tak nevěřila - ty bodíky konec a začátek tam totiž musí udělat on a to je dost titěrná práce v těchto okamžicích a taky bude záležet na typu UZ, to měření má podle mne smysl až později. A s těmi mětříky jsem to už psala Nooně - ony jsou většinou na amerických webech, takže logicky počítají s jejich časovým pásmem, pak jseš třeba u nás ráno 6+6 a večer 7
- na www.tickerfactory se tě ale zeptají i na časové pásmo ve kterém se nacházíš a tím by to mělo sedět ![]()
No, je to zas trochu moc chytrolínské, ale shodou okolností s tím pracuju, tak tomu trochu rozumím ![]()
no uvidíme, co mi řekne ten nový doktor…ale 15.12. je tak nějak OK.
Já mám teda stejný TP jak dle PM tak dle ovulace…
Holky, teď jsem přijela s obchodního centra..S tím oblečením to bude ještě mazec…Netuším, kde budu nakupovat oblečení…Buď tam nic pro těhule nemaj nebo je to strááášně hnusný ![]()
Asi před 3 týdny jsem si objednala katalog Quelle a ten mi pořád nedorazil..Já asi budu chodit nahá
![]()
a kdes byla? My jedem zítra na víkend do Prahy a myslela jsem, že strávím sobotu očumováním v obchodech - původně jsem chtěla s malým na letecký den do Kbelů, ale má být kosa a pršet, tak to asi vypustíme. Tak ať vím, které centrum mám rovnou vynechat. Chtěla jsem se podívat do H&M do LetŇan, ale to pořádně nevím kde je.
Holkymjá se byla podívat v CaC a moc tam toho neměli,ale bylo to docela pěkný,jo a v litexu mají hezky hadříky ![]()
v Litexu jsou hezký, ale zdají se mi dost drahé, na tu chvilku, zas ty jejich střihy jsou takové slušivé - maám vyhlídnuté manšestráky na podzim, třeba je na léto slevní ![]()
Já jsem byla v CČM-Centrum Černý Most…Max v CA měli nějaký těhu oblečení, ale fakt nic moc…HaM jsem byla taky, ale nenašla jsem vůbec nic..Možná jen špatná prodejna..O víkendu zapojím manžílka a snad něco seženem..
Ale na Letňany jsem slyšela dobrý reference..Je tam plno obchodů, tak by tam snad měli něco mít…
já vím, ale oproti pračkám furt o málo
![]()
no nic holčiny, dnes končím, mladá chce něco nového do šatníku a pak makám do angliny. Čekám na vaše tipy ohledně nákupů v matičce stověžaté, mějte se… ![]()
jo, myslíme ten, dostanu se metrem do Letňan? Jmenuje se to tam nějak?