prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
28.4.06 15:18

No, ono to sjednocené je, jen je prostě něco jiného první týden těhu a první týden vývoje plodu. :D I když to vypadá nelogicky, protože těhu jsi vlastně až po oplodnění. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
28.4.06 15:19

Ahááá! Tak tak to je, já si říkala, proč bys ho mazala. To je jedno, v pohodě. Jen teda musím říct, že jsi opravdu rychlá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
28.4.06 16:31

Noemmi mě to taky připadá logické, protože poslední MS je většinou jasná, zatímco oplodnění nikoli, tak jak by se v tom chudáci dr.jinak orientovali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.4.06 14:17

Tak holky ,hlásím,že u mě HCG OK :! :! :! Odpovídá průměru 5 ti týdenního dítěte,tak hurááááá,v úterý jdu na další HCG,jestli roste :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 14:28

Ahojky holciky tehulinky,
uz delsi dobu Vas ctu, procitam Vase nazory, pocity, radosti a tesim se s Vami :wink: Jsem z diskuse Tehotenstvi po potratu. Mame tam trochu jina temata, protoze vsechny nas spojuje jedno - potrat nebo zamlkle tehotenstvi :( . Vime ale, ze vsechno se da prekonat a mezi nami uz je dost tehulek…jedna uz dokonce je ve 32tt :! :D

Ja jsem se taky snazila,mela jsem zamlkle tehot. v 11tt v listopadu, potom v lednu podezreni na mimodelozni tehotenstvi, ktere se samo vstrebalo… Ve stredu tehotensky testik mi ukazal // a ja jsem stastna :! :D Porad se bojim naplno radovat, protoze vim, ze priroda je silna, nicmene strasne moc si chci o tehotenstvi povidat…Jste na tom podobne, proto chtela bych znat nazory a Vase pocity…a pripojit se taky k Vam…

Posledni MS byla 25.3., takze nevim, ve kterem tt jsem (4tt+6 nebo 5tt) :?: Metrik si jeste nedam, mozna za par dni…je to proste cerstve…

Chtela bych se zeptat, mely jste nejake priznaky ve 4tt nebo 5tt? Mne jen boli prsa, kdyz na ne pritlacim, jinak brisko neboli a spatne mi taky neni. Mam jen zacpu. Asi se moc kontroluji, ale asi to chapete…

Taky nevim, kdy pujdu k dr, mam uz jedno dite a v prvnim tehotenstvi jsem byla na 1.KO az v 7tt.

Moc Vas zdravim, dnes vidim, ze tady nikdo neni…tak cauky a budu nakukovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 14:36

Leni , tak hurá! Říkaly jsme, že to bude dobré… :)

Alinko vítej. :) Já zase občas chodím koukat k vám na TPP, tak jsem koukala, že teď máte těhulky a čekala, kdy se za námi přijdete podívat.. :wink: S termínem na tom budeme podobně, já měla PM 24.3., TP vychází na 29.12. a jsem dnes 5+1. S příznaky jsem na tom podobně jako Ty. Prsa jsou citlivá a připadá mi, že větší (což už by ani nemusely :oops: ), mám chvíli zácpu, chvíli průjem, bříško mě nebolí, ale tlačí mě do něj kalhoty. :wink: Budu držet palečky, aby Ti vše dobře dopadlo, ale dopadne, uvidíš. :) A k dr. jdu taky až po 7.týdnu, říkala jsem si, že když je vše ok, není proč spěchat. Kdyby něco budu volat, ale také doufám, že to bude vše dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 14:45

Sajso, ahoj, takze znas nasi diskusi :wink: Vzdy jsme tam byly moc na sebe vazane…takze nam to pripadalo jit nekde do dalsi diskuse jako nejaka zrada…jenomze tad tam mame nove holky, ktere jsou cerstve po potratu, tak nechceme moc rozebirat vsechny pocity…Mne by to taky nesvedcilo, je to pro ne bolestive , takze proto bych chtela nakukovat i k Vam…

Opravdu jsme o jeden den…takze ja jsem dnes 5tt :! :D :D :D Jsem rada, ze mas podobne pocity…a nic moc priznaky…to asi prijde a potom se jich nebudeme moct zbavit :D :!

Mas uz doma jednu holcicku…taky se Vam nechtelo hned do dalsiho tehotentvi? My jsme cekali taky dost dlouho, trochu jsme si uzivali toho, ze Michalek je uz samostatny a my muzeme mnoho veci delat s nim.

Potom jsme zacali mluvit o miminku a dopadlo to tak, jak uz jsem psala - ZT :? A ted bych dala vsechno za to, aby to tentokrat vyslo :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 14:55

Alinko , tak nějak nakukuji občas do všech stálých diskuzí. Tedy, abych to upřesnila - zejména po tom, co jsem si říkala, že jsem těhu a ještě nemohla testovat. Znáš to sama - člověk pak hledá stejné příznaky, pak porovnává proužky na těhu testech a tak… :)

Druhé mimi jsme odkládali proto, že holčička je postižená a to pak nějak pořád na něco čekáš - až začne chodit do školky, až začne chodit, až bude po té a té operaci. No, loni v létě mi došlo, že bychom taky mohli čekat do důchodu, tak jsme začali obíhat genetiku, sice to už na první pohled genetického původu není, ale pro jistotu naší i mého dr. jsme se tak dohodli. Pak zase čekání na výsledky, manžel musel brát nějaké vitamíny, takže další a další odkládání, v létě jsem si říkala, jak budu mít v dubnu mimi a nakonec jsme to v dubnu začali zkoušet. A klaplo to. Naštěstí. :) Teď už jen doufám, že bude vše OK, musím se ale přiznat, že úplně klidná budu teprve ve chvíli, kdy bude mimi se mnou doma.

Chápu, že nechceš rozebírat své těhotenské pocity na diskuzi, kde jsou holčiny po potratu. Bolí to dost i tak. Takže budeme rádi, když budeš nakukovat i k nám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 15:02

Sajso, tak diky za prijeti… :wink:

Jsi silna, ze jste vsechno prekonali, cetla jsem neco o Tve holcicce, bylo to u porodu,,,holt kazda z nas si necim prosla, ale muzeme byt stastne, ze muzeme mit deti. Urcite ted Tve tehotenstvi bude v poradku, prece nemuze byt tolik toho smutneho…Ja porad verim, ze kazda z nas ma pred sebou ten vytouzeny cil a vsechno se nam uz splni :P :P :P

Takze k dr jdes taky kolem 7tt…ja o tom taky premyslela i kdyz nevim, jestli nebudu muset jit driv…ale neeee ja si to nechci ani pripoustet :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 15:14

Alinko, není zač, to je přeci jasné… :D

Také si říkám, že můžeme být rádi, že děti máme a mít můžeme. Já vlastně ani nějak neřeším proč a zač, prostě se stalo, jsme rádi, že je malá s námi a že to není vždy jednoduché - kdo říkal, že bude. :)

Já jsem k dr. volala tento týden, sestřička řekla, že když nejsou problémy, stačí tak za 3 týdny. Kdyby se cokoliv dělo, samozřejmě dřív, ale doufám, že to nebude třeba. Aspoň už bude na UTZ něco vidět. Teď toho asi moc není a ještě bych pro změnu zkoumala, co vidět být mělo a nemělo, znáš to. Takže si raději počkám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 15:22

No to ja prave vim, ze holky od nas sly uz v 5tt, byl videt jen gestacni vacek a v 6tt+3 jeste nebylo videt srdicko a byly z toho smutne..Jenomze to srdicko bije uz od 18.dne od oplodneni, ale bohuzel neni rozeznatelne na UTZ, az v 7tt. Takze kdybych to vydrzela, tak by to bylo ok :D

Taky jsem si zadavala den posledni MS na www.miminko.com (vlevo na liste Tehotensky kalendar) a tam Ti napisou co a jak…Zkousela si to?

Nemas nejake fajn tipy na www stranky o tehotenstvi…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 15:32

Jo, právě. to je přesně ono. Mě bohatě stačilo porovnávat proužky na těhu testech, jestli se od minulého dne spravily… :oops:

Na www.miminko.com jsem to zkoušela a tak jsem si objednala maily pro bříško na www.rodina.cz - na začátku je sice reklama :roll: , ale jinak jsou pěkné - právě tam píší - dnes již bije srdce a dnes jsou základy toho a toho - chodí každý den na mail. Občas nakukuju na www.porodnice.cz - jsou tam jednak poradny, takže se tam najde dost odpovědí na otázky, co máme a i jinak jsou tam docela zajímavé věci. A taky jsem objevila www.9mesicu.cz, ale to až dnes a zatím jsem neměla moc času na podrobný průzkum. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 15:38

Tak na 9mesicu.cz se musim zajit podivat…

Jinak jsou fajn veci na fertilityfriend, kde jsem si delala graf BT, ale ted uz mam jen normalni verzi, predtim byl mesic pro VIPmembers, tak jsem si mohla precist uplne vsechno…

Porad se divam na ten Tvuj metrik…ja bych taky uz chtela…ale trochu se bojim…

Taky Ti pisu link na zajimave stranky o lecich v tehotenstvi…
 http://www.safebryo.cz/…otenstvi.htm

No, ja toho mam ulozeno vic, jeste z toho minuleho tehu :? , takze kdybys neco potrebovala, kdyz budu moct, tak pomuzu :wink:

Sajso, ja se tak tesim, ze jsem tehu i kdyz to na sobe moc necitim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 15:45

Děkuji za odkazy. Když mě ještě něco napadne, určitě se ozvu…

Taky jsem pořád váhala, jestli metřík ano, nebo ne. Ale jestli bude vše v pořádku, to neovlivní jestli mám, nebo nemám metřík. A mám z něj radost. :wink:

Přesně vím, jak to myslíš… Taky jsem moc ráda, i když zatím na první pohled není nic vidět a žádné extra příznaky nemám. Jen jsem občas unavená a někdy se mi stane, že si jdu uvařit jídlo a když skončím, kouknu na něj a najednou mám chuť na něco úplně jiného. :oops: Jenže to se občas stane i netěhulkám, takže jak říkám - nic moc těhu si nepřipadám. Aspoň chodím koukat na // na testíku… Ty netěhulky nemívají. 8) :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 15:53

Sajso, to mas pravdu s tim metrikem…
Ja jsem holkam v diskusi rikala, ze si budu uzivat kazdy den, kdy jsem tehu i kdyby to melo trvat zase jen chvili…Vzdyt tehotne nejsme kazdy den a za ten pocit to stoji… :wink:

Asi si udelam metrik… Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :! :! :! Udelalo mi to velkou radost! Kde jsi Ty delala ten metrik?

Na ty dve moje // se koukam kazdy den, mam jeste 2 testiky, tak si je udelam - zitra a jeste za tyden…No, pripadam si jak jako dite…a to mi je 32 :oops: :! Jinak mam taky fotku testiku a grafu v galerce TPP…

A s tim jidlem…moc nemam hlad a jestli mam jen trochu, tak zase nevim na co, nejak to porad neumim specifikovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí