Poradna duly
Jana Čurdová
Já taky kolo nemám.
Jen se mi líbí, že je dvoumístný.má velkou nosnost a jezdí i bez kola.
Přidělá se mu kolečko dopředu a je z toho jako kočárek… Tandemy mají malou nosnost, Kája už má 20 kg… A tento Croozer uveze 45 kg, takže v pohodě. No, uvidíme, třeba se mu bude tak líbit v šátku, že do kočáru ani nebude chtít… ![]()
A jinak - nedivím se, že už vybíráte kočárky, bo já zase vybírám šátek…
![]()
Sajsa Mno ty to máš holt o něco těžší vybírat kočárek
Je stejně úžasný, jak to zvládáš ![]()
No, bude to ještě legrace.
Ale taky bys zvládla.
Kája má moc ráda děti, tak jsem zvědavá, co bude říkat. doufám, že mi ho taky půjčí.
![]()
Já bych to asi nezvládla. Já ne, bohužel. A obdivuju ženský, který tu sílu na to mají ![]()
Taak, podařilo se mi vzbudit manžílka, takže vyrážíme do Letňan.
Pak budu referovat ![]()
Noono, to spal ještě od té večeře, nebo už to bylo druhé kolo?
Tak to hezky okoukni a pak barvitě popiš. ![]()
Ahoj
tak zdravím další těhulku Alinku. Včera jsem sem nenahlídla a dneska se snažila vše dočíst, napsali jste toho hodně. Mě bylo včera zle celý den, tak jsem ležela a večer jsme šli s manželem na procházku. Dnes od rána mi je zase zle, mám nafouklé břicho a je mi strašně těžko s pocitem na zvracení, ale zvracet nemůžu. Zítra musím do práce, tak mi snad už bude líp, nechci, aby to zatím někdo v práci poznal.
Jinak u nás dneska svítí sluníčko, tak už snad bude líp a vrátí se zase teplo.
Ahoj Kristýno!
Tady se taky dělá hezky, kéž by se už neochladilo… ![]()
Tak kdyby něco, můžeš v práci tvrdit, že máš střevní chřipku, ale to víš, je to výmluva tak na týden. Déle s tím nevystačíš.
Tak snad bude líp. ![]()
Tak hlásím návrat z Letňan. Celej den by nám nestačil, abysme to všechno prošli. A protože mi nebylo zrovna do skoku, hned jsme zašli do H&M. Tam mi přišlo, že maj dobrý těhu trička, tuniky a celkově horní svršky. Kalhoty celkem pěkný, ale já se do nich nenarvu. Nebo jo, ale měla bych je tak měsíc, pak už bych je nedopla v pase
A měli tam jedny jediný lacláče, ale ty byli asi pro těhuli, která váží i s postelí 30 kg. ![]()
A pak jsem ještě byli v C&A. A tam měli zase suprový kalhoty. Tak jsem si tam hned jedny koupila. Nemaj zapínání v pase, žádný zipy, žádný knoflíky. A maj nastavovaný pas bavlněnou látkou, která se dá hodně natáhnout, takže je budu mít počítám celý těhu. Sice nevím, jak je možný, že ze mě nespadnou, když v nich chodím, ale oni fakt držej
Cejtím se v nich suprově, nic mě na podbřišek netlačí, prostě pohodlný kalhoty, který můžu nosit i v létě ![]()
A pak už jsme jeli domů, protože se tam začaly být mraky lidí ![]()
Celkově H&M dobrý na horní prádlo, C&A na kalhoty. Ale asi závisí přímo na prodejně, protože v obou krámech jsem už byla tento týden tady v Praze v CČM a nic podobnýho jsem tam nenašla ![]()
kristynab NSlyšela jsem, že na nevolnosti pomáhají nějaký těhu lízátka, prodávaj je v lékárně. Tak si je zkus koupit a práci cucat blízátko. Snad ti to pomůže ![]()
Noono, tak už máš první těhu kalhoty!
Bezva. Já na oblečení koukala v C&A minulý týden, přišly mě ty vršky veliké, kalhoty taky, ale asi to chce zkusit. Ale je dobře, že mají v H&M pěkné vršky, bo ty se mi v C&A moc nelíbily… Samá oranžová a hnědá… Jak to vychází cenově v H&M a za kolik máš gaťata z C&A, pokud to není tajné? ![]()
Čauky maminy,jak se dneska máte
Já jsem koukala na těhu kalhoty v CaC y byli za asi 900,–,naty dnešní poměry to jde,taky jsem viděla kalhoty za 1700,– ![]()
Tak kalhoty mě stály 1200,– sice malinko dražší, ale za to mi vydrží celý těhu nebo alespoň velkou část těhu.
V H a M ty svršky stojej 400-800,– záleží na typu. Ale játo vidím tak, že nakupovat budu na netu. Minimálně lacláče budu muset koupit přes net, nikde jsem je neviděla.
Ahojky,
u nas porad leje, leje…je hrozna zima
Doufam, ze to teplo ze zapadu prijde taky k nam ![]()
Holky, ja si pripadam, jak uchyl, saham si na prsa a dnes mne boli min…Ale delala jsem si zase testik…druhy a jsou tam krasne dve dalnicky// k nerozeznani
Udelalo mi to radost. Taky mam chvilema divny pocit, jako by se mi chtelo delat spatne. Ale jen trosicku. Kdyz neco snim, tak je to lepsi… Ale nevim, co ta prsa…Myslite, ze je to normalni??? Cetla jsem, ze kdyz je telo pripravene na tehu hormony, tak reaguje min, nez telo, ktere je tehotne poprve…Mozna to je tim, ale stejne se bojim. ![]()
Noono, uplne Ti zavidim, ze se uz bez zabran divas po tehu obleceni…Ja mam super tehotenske rifle, ktere jsem si objednala pres internet (www.tehulky.cz), prisly mi ale pozde… dva dny po revizi. Takze jsou schovane u tchyne, ani jsem je nevidela, ja jsem to nedokazala! ![]()
Ale uz se taky tesim, mam jeste nejake obleceni z minuleho tehu, hlavne saty a laclace…
A kocarek mam taky, kupovali jsme ho, kdyz jsem byla ve 4.mesici a vsichni se na nas blbe divali…My jsme byli tak presvedceni, ze to mimi bude v poradku, ze jsme to neresili!!! A bylo vse ok ![]()
Ja bych moc chtela trojkolak! Jenomze tak, jak rikas, Noono, na jeden rok davat tolik penez…mozna neco na inzerat…pouzivany…No, uvidime.
Jak se citite tehulinky? Kristynko, kdyz je Ti spatne, tak to je dobre, mimiskovi se dari co nejlip muze
Pohlad si brisko, to uz nebude trvat dlouho…
Sajso a co Ty? Co Tvoje priznaky? Zmenilo se neco?
Noono , tak to ještě jde, viděla jsem i dražší. Celkem pěkné kalhoty a sukně mají na www.lave.cz - líbí se mi tam krátká laclová sukně, je moc pěkně vyřešené to povolování…
Alinko , ahoj.
Prsa mi vyloženě nebolí, spíš jsou citlivější a jakoby napnutější. Špatně mi není, jen mám hlad jen do okamžiku, než dodělám jídlo, pak mě to nějak přechází a většinou to do mě moc neleze. Jinak příznaků moc nemám, je to stejné… Test jsem si dělala v pátek poslední a už nebudu…
Pořádná dálnice, už bych řekla, že testovací proužek byl o něco silnější, než kontrolní. Tak to mě uspokojilo a když si připadám netěhotně, chodím na něj koukat.
![]()
A ještě pozdrav Leně . Poděl se s námi taky o to, jaké máš příznaky…
![]()