prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
1.5.06 18:57

Jen jsem se chtela optat, jsem trosku nervozni z toho, ze mi vlastne nic neni, jen hodne dlabu, ale to jsem mela nekdy i pred MS, kdyz jsem byla poprve tehu, tak jsem spala 14 hodin denne a bylo to malo, je pravda, ze bylo rizikove, ale stejne. Asi to je normalni nemit zadne nevolnosti nebo tak, me teda osobne boli jen prsa a to docela fest, ale jsou taky dny, kdy vubec. proste april. Mate nekdo podobne zkusenosti? 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.5.06 18:58

Terro , říkala jsem si, jestli za námi přijdeš. :) Jak jsem psala už Alince, nakukovala jsem k vám, tak jsem registrovala vaše // :wink: Gratuluji k těhu, vítej. Brzy určitě není, koukni kolik jsme tu toho už nakecaly… :oops: :D A psaním do diskuze se to zakřiknout nedá. bude to dobré, uvidíš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.5.06 19:00

:D :D Řešíme to i s Alinkou. Mě k tomu ještě bolí trochu prsa, jakoby rostou, jsem unavenější, ale to je vše… Myslím, že to není nic nenormálního. :) Těhu příznaků si ještě užijeme asi dost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.5.06 19:01

Sajso díky.

Já jsem si všimla, že je všude popsané vázání. Pokud bych měla dlouhý šátek, můžu z něj vázat i ty typy, na které stačí kratší??? Mám strach, jak dopředu odhadnu, který úvaz by nám vyhovoval.

No musím to víc nastudovat a asi bych šla i na ten kurz, abych to měla vyzkoušené.

Vidím to tak, že budu na jaře lítat s mimi v šátku a Nikolkou bez kočárku, tak abych ji mohla bez problémů „odchytávat“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.5.06 19:04

Jujko,
i ty ostatní z toho můžeš vázat, jen ti zbydou delší cípy a ty si pak musíš omotat okolo sebe… Nebo jako já - více šátků v různých délkách… :wink: Už se na šátkování HROZNĚ těším. To je totiž jediné, co jsem si při Káje nezkusila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 19:06

SAJSO - dekuju za krasne privitani, jsem trosku plasan vis, mela jsem spatne zkusenosti z minuleho roku, tak mam trosku porad strach, ale nechci si pripoustet ty spatne myslenky :! :! :! Na jednu stranu je pravda, ze co neni muze byt a situace se muze lehce zmenit a nam bude i spatne. Snad teda ne. Kdyz jsem zjistila tehu, tak jsem nedokazala cekat a bezela jsem k dr. proste jsem potrebovala aby mi to nekdo potvrdil vis. No blazen, vzdyt to rikam, myslim, ze Alinka jeste u Dr. nebyla nebo jo? Ma hroznou trpelivost - beruska. Ja jdu na ko ve ctvrtek a myslim, ze od stredy budu pekne napnuta a nervozni, ale snad uz bude videt neco vic, nevis kdy muze byt videt srdicko? To ted bude asi jeste brzy ze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.5.06 19:07

Já bych šátek taky moc chtěla, myslím že je super, určitě si nějaký pořídíme, říkám si, že třeba i na nákupy nebo výlety to musí být super, já zatím žádný konkrítní vybraný nemám, na to je ještě času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 19:07

Koukam, ze probirate satky, ja bych to taky chtela zkusit, myslim, ze nekdy to je mnohem pohodlnejsi nez jezdit s kocarkem, hlavne ja se nabeham do skolky atd. Takze bych to chtela taky zkusit, jen se bojim toho vazani, jsem trosku antitalent, tak abych se do toho nezamotala cela :oops: :oops: :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
1.5.06 19:10

Ahoj Terro - tím strachem jsme prošly všechny a budem ho mít ještě několik dalších měsíců, tak snad není brzy :wink: .
Já jsem koukala i na ty látkové novinky, ale holt furt se to musí prát :oops: .
Jinak holky já dneska končím, jdu si číst a pak to asi zabalím - celý den se flákám a jsem unavená, jakobych lámala skály :wink: . Mějte se, do zítřka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.5.06 19:11

Terro špatné myšlenky dobře znám. Taky mám lecos za sebou. Ale říkám si, že nemůžeme mít jen smůlu, že to prostě tentokrát musí být v pohodě.

Nedivím se, že jsi to chtěla mít potvrzené. :wink: Já jsem se zatím spokojila s několika těhu testy… Jdu až 16.5., myslím, že to už by mělo být něco vidět. srdíčko v 5.týdnu myslím ještě vidět není. Byla tu nedávno diskuze a tam jsem četla něco o 6. - 7. týdnu. Ale už určitě uvidíš puntík v děloze. To je také hezké… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.5.06 19:14

Jolmo je to tak. Musí se prát… Zatím jsem optimista a říkám si, že jednou za 2-3 dny našupat pleny do pračky a rozložit zvládnu… :oops: Uvidíme. Zatím je před bitvou, plánuje se to hezky… Hezký večer, ahoj. :)

Terro - já doufám, že se do šátku nezamotám… Naučili se to jiní, snad to zvládnu taky… :oops: Když tak budu trénovat už předem, opakování matka moudrosti. tohle s moudrostí moc nesouvisí, ale opakovat taky bude dobře… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 19:18

Je to fakt, proste clovek muze trenovat, dokud se to nenauci ze :! :! :! :!
SAJSO - ty jsi jeste vubec nebyla u dr.? to mi nerikej, ze mas taky takovou vydrz jako ALINKA :! :! :! Normalne pred Vami smekam :oops: :oops: :D :D :D :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 19:20

Tehulky - tak ja se loucim, uz mam padla v praci, tak se zase stavim, jen co to bude mozne, pospicham domu za tema myma chlapakama!!! Tak se mejte moc krasne a opatrujte briska :! :! :D :D :D Krasny prvomajovy vecer a nezapomente se jit libat pod tresen!!! Ja jdu taky nejakou hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.5.06 19:23

Terro no, zase TAKOVOU výdrž nemám… Ale jdeme s malou tento týden do Motola na operaci, k mému dr. se objednává a vzhledem k tomu, že nemám žádné problémy, dohodli jsme se, že to necháme až po operaci, až budeme v klidu doma. Teď jsem si říkala, že ještě nic moc vidět nebude, tak počkám. Když mám pocit, že mám málo příznaků a říkám si, jestli se mi to nezdálo, jdu se kouknout na těhu test a je to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.5.06 19:26

Terro ahoj! Třešeň tady žádná ještě nekvete, museli jsme se spokojit s břízou… :oops:

Já se také loučím, jdu ukládat malou a myslím, že se uložím nedlouho po ní… Hezký večer všem a krásnou prvomájovou noc. (tulivou??? :oops: :wink: :?: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí