Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak malý ještě spí , jsou už to skoro 3 hodiny.Doufám ,že dospávám jen víkend, u babi toho nikdy moc nenaspí.
No , špatně je mi celý den, ale ráno je to asi nejhorší. Na druhou stranu si zase říkám ,že je to pro mě aspon zpětná kontrola ,že mimi je snad vpořádku , holt to jsou ty hormony.
Zaregistrovala jsem vaší včerejší diskusi o šátcích . Já mám baby vak ( je dobrý ,že má zimní vložku, z které se dá udělat zavinovačka). Akorát jsem ho využila jen do konce 4 měsíce, to měl malý už přes 8 kg a i kratší poponášení dalo zabrat. Ale bylo to fajn, člověk potřeboval skočit pro 2 věci do krámu za rohem a nemusela jsem tahat celý kočár. Navíc malý byl spokojený ,že vidí ven. Hlavně jsme ho využili v šestinedělí , než si mimi udělalo vlastní rytmus dne a noci, protože byl schopen pro bolesti bříška probrečet půlku noci a pohupování ve vaku dost zabíralo.(vzpomínám jak manžel vypadal dost komicky, dítě ve vaky a seděl u počítače ![]()
Apolena
Noono mně bývá špatně jen maličko…ale nejvíc to cítím když se nenajím, takže pořád něco tlačím ![]()
apoleno s tím počítačem to je dobrá zpráva…to musím manžovi vysvětlit. Je programátor a teď bude mít v nové práci možnost pracovat z domu ![]()
apolena
Taky to manželovi navrhnu, až bude u PC zase pařit nějakou gamesu
Vyfasuje šátek a bude ![]()
Ahoj holky,tak jsem zpět od doktora a máme jedno miminečko
,má 1,24cm a jsme 6+2 dle UTZ a dle MS 6+4 ,srdíčko ještě nebylo,kontrola 16.5 a termín porodu 22.12.2006 a už mám těhu průkazkuuuu
leno tak to je prima…mně doktor nic takového vůbec neřekl a k tomu novému se dneska nemůžu dovolat…ach jo.
Noono ještě mě napadlo, dr. mi podle něj spočítal TP na 21.12.
Popelko,omlouvám se ztrácím přehled ,ale ty si byla na kontrole a nic ti neřekl
![]()
Leno přesně tak. Sice mi ukázal na UZ že kolečko roste, ale to bylo tak všechno a řekl za 14 dní. Takže jsem sice objednaná na 16.5., ale doufám, že do té doby se mi podaří změnit doktora a že ten bude sdílnější. Nechala jsem si od něj vyjet obrázek z UZ a z toho si tak nějak sama všechno vyčetla z těch údajů dole.
Lena
Ty už máš těhu průkazku???? No tak to ti gratuju a trochu závidím
Myslím, že si z prosinčátek první
Já už chci takyyyy.:lol:
teda ty už si měla v 6+2 1,24 cm?
Tak to my máme nějaký mrně, my měli 7,9mm
A v 8+4 jsme měli 1,5cm
Noono,to víš ,nám ho vypiplali v laboratoři
![]()
Popelko,ty už jsi v sedmým týdnu ,to už by ti mohl říct víc
,někde ale vystavujou těhu průkazku až ve 13 tém týdnu
![]()
Lena Nu co..Mrně taky dobrý, aspoň se bude dobře rodit
Navíc by neměl po kom být velikán. ![]()
No mě Dr.vystaví průkazku nejdřív v necelým 12.týdnu..A to ještě za sebou nemám ani krevní testy. Vůbec žádný..Posledně Dr.ani nic neříkala, že přístě bude průkazka nebo nějaký testíky..Mám pocit, že mojí krev prostě nikdo nece
![]()
Noono,moje poslední dítě mělo 4 kg
,tak se nediv,tohle porodím už s taškou do školy
![]()
Lena Mnooo, tak to je pěkný. Takovýho obříka bych chtěla 9 měsíců nosit a živit ![]()
Počkej, si tu teď honím tričko, jaký budem mít mrně a pak budu jen valit oči ![]()
Noona
,mám zkušenost,že velikost dítěte na dobrej porod není rozhodující
![]()
Ale co,hlavně ať je to zdravé,ne
![]()
Lena No jasně..Hlavně, ať je zdravý..A víc mě nezajímá ![]()
Já jdu něco vařit, honí mě mlsná ![]()
Zatím papa