prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
3.5.06 08:21

AHOJ,

BUFFY: Gratuluji k těhu, bude to asi zřejmě novoroční miminko :)

Holčiny, co čekáte prosinčátka, tak se moc opatrujte..

papapa Mischiina (SRPEN 2006- TP 5.8.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.5.06 08:25

buffy No jestli budeš mít podobnou doktorku jako ty, tak se TP nedozvíš :lol:
Mě ho ještě neřekla, mám jen takovej, kterej jsem si vypočítala na rodina.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
3.5.06 08:54

Tak hezké ranko, konečně i u nás :lol:
Ke všem příznakům se během včerejška přidala ještě bolící prsa, takže zatím je mi furt stejně zle, chodím pořád čurat, nemohu se dotknout bradavek a ještě k tomu musím chodit pomalu ze schodů a velmi opatrně se otáčet ve spánku :cry: - kdo říkal, že to brzy přejde? Já tomu nevěřím :roll: :!
Ale alespoň jedno pozitivum - dnes jsem se objednala na první prohlídku na toho 22.5. - už se mi to krátí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.5.06 09:00

jolma Já jsem to říkala :wink: A u mě to je fakt čím dál lepčejší…
Ale asi opravdu záleží na těhulce samotný. Každá to má nějak jinak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
3.5.06 09:02

Já samozřejmě vím kdo to říkal… :wink: - to byla jen řečnická otázka, možná že těsně před koncem se fakt něco změní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.5.06 09:04

Jolmo jak už jsem psala ráno…přestaly mě bolet bradavky, ale začalo se mi chtít častěji blinkat a k ránu za záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.5.06 09:05

jolma U mě to bylo bylo skoro ze dne na den..Přestala jsem v noci navštěvovat záchod, pár dní na to mě přestaly bolet prsa (snad už mi neporostou :lol: ) a dokonce se mi vrátila chuť na sex :lol: :oops:
Ale břicho a v kříži mě teda bolí pořád..Toho se asi nezbavím nikdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
3.5.06 09:08

No Popelko tos mne teda neuklidnila, protože jsme na tom s prťavcem skoro stejně a já chodím čurat už nejméně 3 týdny, tzn. že moje děloha je nějaká větší jak tvoje, což v kombinaci s tím jak mi je zle /vysoká hladina hormonů/ by taky třeba mohlo znamenat, že patřím mezi to procento starších rodiček, které uvolňují více vajíček a já čekám třeba dvojčata… To bych fakt nevěděla, jestli mám mít radost nebo se jít picnout :wink: . Ale ještě mi zbýcvá naděje, že jsi o půl metru vyšší jak já a máš v pupíku víc místa :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.5.06 09:12

Popelka Mno tak to je teda pěkný..Doufám, že mě to zvracení nakonec taky nechytne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
3.5.06 09:13

No nic, dneska mam furu popojizdeni, tak padim. zatim se mejte, vecer pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
3.5.06 09:13

noonu, tak doufám, že se to dozvím, mám prima dr. :wink:

jinak k těm nevolnostím, mě zatím špatně není jen večer mi není nejlíp, ale ty prsa jsou hrozný, taky nemůžu spát a pokaždý když se otáčím,tak se vzbudím, no a záchod navštěvuji dvakrát za noc, dneska teda jen jednou, pač jsem potom už nechtěla vstávat :lol: zato ráno jsem myslela, že mi praskne močák :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.5.06 09:20

buffy Však já si taky na svojí Dr nestěžuju. Není to ten typ, co by do tebe cpala nějaký prášky a snažila se ukázat, jak ona je doktorka a ty tomu nerozumíš…Je spíš vyčkávací a pozorovací. Sama říkala, že buď je těhu zdravý a nebo ne, ona s tím nic neudělá… 8)
I když někdy to jsou celkem muka. Zatím nemám ani těhu průkazku a krom vážení, měření tlaku a UTZ ještě nemám ani krevní testy.. Ale snad ví, co DR.dělá, věřím jí :wink:
Jediný, co jsem po ní chtěla hned-neschopenku, mi hned napsala, takže jsem spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
3.5.06 09:26

noonu taky svojí dr. věřím, i když já jí nikdy moc nepotřebovala :lol: ale ne věřím jim, určitě vědí,co dělají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.5.06 09:30

buffy Mno tak bylo by divný, kdybysme naším Dr.nevěřili :lol:
Já jdu připravovat oběd.
Mějte se.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
3.5.06 09:31

Vítám buffy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holky tak s tím čůráním asi vedu :evil: ,chodím tak třikrát až čtyřikrát za noc :evil: :evil: :evil: ,takže mám velice příjemně ztrávený spinkání :evil: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí