Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJ,
BUFFY: Gratuluji k těhu, bude to asi zřejmě novoroční miminko ![]()
Holčiny, co čekáte prosinčátka, tak se moc opatrujte..
papapa Mischiina (SRPEN 2006- TP 5.8.)
buffy No jestli budeš mít podobnou doktorku jako ty, tak se TP nedozvíš ![]()
Mě ho ještě neřekla, mám jen takovej, kterej jsem si vypočítala na rodina.cz ![]()
Tak hezké ranko, konečně i u nás ![]()
Ke všem příznakům se během včerejška přidala ještě bolící prsa, takže zatím je mi furt stejně zle, chodím pořád čurat, nemohu se dotknout bradavek a ještě k tomu musím chodit pomalu ze schodů a velmi opatrně se otáčet ve spánku
- kdo říkal, že to brzy přejde? Já tomu nevěřím
![]()
Ale alespoň jedno pozitivum - dnes jsem se objednala na první prohlídku na toho 22.5. - už se mi to krátí ![]()
jolma Já jsem to říkala
A u mě to je fakt čím dál lepčejší…
Ale asi opravdu záleží na těhulce samotný. Každá to má nějak jinak ![]()
Já samozřejmě vím kdo to říkal…
- to byla jen řečnická otázka, možná že těsně před koncem se fakt něco změní
![]()
Jolmo jak už jsem psala ráno…přestaly mě bolet bradavky, ale začalo se mi chtít častěji blinkat a k ránu za záchod.
jolma U mě to bylo bylo skoro ze dne na den..Přestala jsem v noci navštěvovat záchod, pár dní na to mě přestaly bolet prsa (snad už mi neporostou
) a dokonce se mi vrátila chuť na sex
![]()
Ale břicho a v kříži mě teda bolí pořád..Toho se asi nezbavím nikdy ![]()
No Popelko tos mne teda neuklidnila, protože jsme na tom s prťavcem skoro stejně a já chodím čurat už nejméně 3 týdny, tzn. že moje děloha je nějaká větší jak tvoje, což v kombinaci s tím jak mi je zle /vysoká hladina hormonů/ by taky třeba mohlo znamenat, že patřím mezi to procento starších rodiček, které uvolňují více vajíček a já čekám třeba dvojčata… To bych fakt nevěděla, jestli mám mít radost nebo se jít picnout
. Ale ještě mi zbýcvá naděje, že jsi o půl metru vyšší jak já a máš v pupíku víc místa
.
Popelka Mno tak to je teda pěkný..Doufám, že mě to zvracení nakonec taky nechytne ![]()
No nic, dneska mam furu popojizdeni, tak padim. zatim se mejte, vecer pa ![]()
noonu, tak doufám, že se to dozvím, mám prima dr. ![]()
jinak k těm nevolnostím, mě zatím špatně není jen večer mi není nejlíp, ale ty prsa jsou hrozný, taky nemůžu spát a pokaždý když se otáčím,tak se vzbudím, no a záchod navštěvuji dvakrát za noc, dneska teda jen jednou, pač jsem potom už nechtěla vstávat
zato ráno jsem myslela, že mi praskne močák ![]()
buffy Však já si taky na svojí Dr nestěžuju. Není to ten typ, co by do tebe cpala nějaký prášky a snažila se ukázat, jak ona je doktorka a ty tomu nerozumíš…Je spíš vyčkávací a pozorovací. Sama říkala, že buď je těhu zdravý a nebo ne, ona s tím nic neudělá… ![]()
I když někdy to jsou celkem muka. Zatím nemám ani těhu průkazku a krom vážení, měření tlaku a UTZ ještě nemám ani krevní testy.. Ale snad ví, co DR.dělá, věřím jí ![]()
Jediný, co jsem po ní chtěla hned-neschopenku, mi hned napsala, takže jsem spokojená ![]()
noonu taky svojí dr. věřím, i když já jí nikdy moc nepotřebovala
ale ne věřím jim, určitě vědí,co dělají ![]()
buffy Mno tak bylo by divný, kdybysme naším Dr.nevěřili ![]()
Já jdu připravovat oběd.
Mějte se.
Pa
Vítám buffy
![]()
Holky tak s tím čůráním asi vedu
,chodím tak třikrát až čtyřikrát za noc
,takže mám velice příjemně ztrávený spinkání
![]()