prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
2.5.06 17:33

Ahoj holky,
tak jsme zvládli další blinkání a malej pro změnu zase spí.Manžel ho uspal Krtkem (z DVD).Dost mě to překvapilo takhle ještě neusnul ,asi mu to chudákovi dává zabrat.
Taky bych už chtěla těhu průkazku, ale opravdu jí většina dr. dává až po 12. týdnu , někteří i dýl. Zároveň se začnou dělat první screeningový testy, tak nemusíte mít strach ,že něco zmeškáte.
Tak já jdu taky něco spachtit v kuchyni.Zatím Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
2.5.06 20:26

Ahojky holky,

zatim co vy jste zive diskutovaly, ja tezce pracovala. Nejdriv ve vlastni praci, pak s mamkou po nakupech a na zaver sem zakoncila den na zahrade.

Holky, chci se zeptat, picha vas jeste porad v brise? Me teda porad jo, i kdyz to uz vubec neni takove intenzity jako pri zjisteni tehu. Mate to porad nebo uz ne, a jestli ne, od kdy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
2.5.06 20:30

Stázi a jak tě píchá :?: Mě teda bolel a občas ještě bolí podbřišek ,ale nepíchá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
2.5.06 20:52

Stazko…mě tam občas jako zatáhne při nějakým prudším pohybu a občas možná malinko píchne, ale to je fakt děsně málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.5.06 21:37

Ahoj děvčátka,
dnes už jsem asi poslední. Máme sbaleno, vše hotovo a zítra nastupujeme do Motola. Ve čtvrtek Káju čeká operace, tak si na nás vzpomeňte… :oops:

Opatrujte mimísky a až se vrátíme, zase se ozvu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
2.5.06 21:40

Přeju Sajso ať vše dobře dopadne - chtěla jsem se zeptat co vlastně jdete operovat, ale nevím, jestli to chceš takhle roztrubovat. No hlavně ať je vše vpořádku :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
2.5.06 22:01

Sajso, at vsechno dobre dopadne, dej nam vedet!!

Ja nevim, je to takovy pichani, jako kdyz mam dostat MS. Slysela jsem, ze ze zacatku tehu je to normalni, ale jeste ted porad? Hlavne treba kdyz lezim a pak se dam do pohybu nebo kdyz jsem predklonena a narovnam se. A hlavne vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
3.5.06 07:07

Přeji dobré ránko :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajso ,ať ti to dobře dopadne :wink:
Stázi,to píchání je myslím v poho :P ,znám několik mamin ,co si až do třetího měsíce myslely ,že to dostanou :roll: ,takový měly náznaky na MS 8) ,já jsem to cítila taky ,ale teď už ne :lol: ,mě zase bolí vaječník :roll: ,tak si vyber :wink: :roll: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.5.06 07:19

Dobré ráno všem.
Sajso přeju ať je vše OK a bez problémů.
Asi už mám taky čůrací syndrom…jenže jsem líná kvůli tomu vstávat, tak to držím a pak mě ráno bolí v kříži…no jsem já normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
3.5.06 07:28

ahoj holky, můžu se k vám připojit?Sice podel poslední MS mám termín 1.1., ale to snad nevadí nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.5.06 07:50

Ahoj Buffy…vítám tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
3.5.06 07:52

ahoj popelko, děkuji za přivítání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.5.06 08:08

Sajso Budu držel palce, ať to všechno dobře dopadne :!
Stazko Mě tam ještě občas píchne. Dřív to bylo horší, ale pokaždý, když udělám nějaký prudší pohyb, ozve se to…Dr.mi říkala, že je to normální. Je to prý pnutí a roztahování dělohy :?
Buffy Jeee, první ledňátko :lol: To je supr! Vítej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
3.5.06 08:17

ahoj noonu, no nevím jestli to bude lednátko, k dr. jdu teprve v pátek, tak uvidím co mi řekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.5.06 08:18

AHOJ,

BUFFY: Gratuluji k těhu, bude to asi zřejmě novoroční miminko :)

Holčiny, co čekáte prosinčátka, tak se moc opatrujte..

papapa Mischiina (SRPEN 2006- TP 5.8.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital