Poradna duly
Jana Čurdová
Jolmo tos mě teda fakt pobavila „že je tvoje děloha větší jak moje“ ![]()
Jinak měřím 170, takže bych neřekla, že jsem nějaká obryně Stáňa ![]()
Ale pravda je, že za každý příznak jsem vděčná, protože se něco děje. Po tom neveselým začátku jsem jak na trní, co bude dál.
K novýmu dr. jsem se včera nedovolala, tak doufám, že nemá dovolenou. Švagrová tam včera taky volala a nic.
Ahoj holky, zdravim z pracovniho procesu. Diky za uklidneni, protoze me to prislo uz opravdu divny, ze sem i doktorce volat chtela… ![]()
Jinak Buffy , vitej mezi nami!!
Zdravím všechny těhulky!
Teda vy jste toho za těch pár dní volna napovídaly
Ani jsem to nestihla vše dočíst. Včera jsem makala jak mourovaná a protože na PC pracuju celý den, doma už na něj nějak nemám náladu.
Jsem asi nějaká divná, krom nočního čůrání a občasné únavy mě vůbec nic netrápí a jsem tomu moc ráda, doufám, že i mimi je v pořádku.
ahoj těhulky, tak jak je?
Jak jste na tom vy, ktere chodite do prace? Ja jsem uplne utahana a nemuzu se dockat, az z prace vypadnu - jeste cely kveten… Taky me boli podbrisek, ale nebudu si preci jenom stezovat.
Ke svacine jsem mela presnidavku, mnam, tesim se, az s ni budu krmit miminko.
Tak zatim
Ahoj holky,
taky zdravím ty pracovní době. Holky vy jste na tom relativně líp, vy aspoň nemáte čas se tolik sledovat, na druhou stranu je to pro vás asi zase všechno nové ? . Jinak ty bolesti břicha jsou fakt úplně normální, někty to může být i to píchání nebo řezání (jak mě poučil můj gyn.).
Jinak už máte nějaké těhu chutě? nebo spíš nechutě?
Já teda to druhý , i když tedka jsem k obědu zblajzla ryby na kyselos koprem, na těch jsem měla při prvním těhu závislost.
Apolena
apolena
Já jsem teda spokojená, že jsem doma a nemusím do práce a obdivuju každou ženskou, která to zvládne. Mě větší aktivita hned unaví a nedokázala bych ještě chodit do práce a ještě se starat o domácnost ![]()
Apoleno,
no máš pravdu v práci se nestíhám sledovat
Ale jinak jsem v poho (ťukťukťuk) a chtěla bych tu zůstat co nejdýl to půjde. Jo a chutě už taky mám, jsem závislá na mléčných výrobcích - jogurty, kefír, podmáslí… a taky na citronech ![]()
Noono , já zas obdivuju vás, které jste doma. Mě by to nebavilo, a asi bych se unudila.
VerKo
Mno ono to není zase tak hrozné
Občas se trochu nudím, ale naštěstí mám doma internet, takže se to dá. Navíc doma je pořád co dělat
A taky hrozně moc spím.
Každej je holt spokojenej někde jinde. Ale hlavně, že spokojený jsme,ne?
![]()
Holky,
já jsem u prvního těhu měla pocit, že se to beze mě v práci neobejde a chodila jsem do 33. týdně,nakonec stejně člověk zjistí ,že obejde. No ono mu vlastně nic jiného nezbývá. Tedka si zase nedovedu představit ,že bych měla chodit do práce , starat se o malého , domácnost a být těhu. Jestli je to už tím věkem ![]()
Apolena
Tak to si nemyslím, že by se to tu beze mě neobešlo, každý jsme nahraditelný, že
Já jsem asi tak šlahlá, že mě to tu baví, ale kdoví co bude u dalšího dítěte.
Holky mažete si už bříška něčím? Myslím, nějakým speciálním olejem, ne klasickým mlíkem. Když jsem byla naposled na KO tak mi sestřička říkala, že je dobrý mazat břicho, zadek a stehna už od začátku…
Verko,
já jsem od začátku používala Niveu s koenzymem Q10,celé těhu.A ty mrchy strie vyrazily při porodu.Takže jsem se radovala předčasně . Ale asi nějaký efekt to mělo.
Apolena
Apoleno - koukam, ze jsi tehulka, tak velka gratulace!!!! ![]()
I vsem ostatnim holkam. At mate krasny tehotenstvi a hlavne zdravi miminka.
Sona z cervence (a Plzne
)
Sonule,
dík, nechtěla jsem to dlouho zakřiknout. Stejně se občás koukám taky k vám ,jsem přece „ze zPlzně“
Apolena
No, ja to mam realtivne v pohode s praci, protoze jako ucitelka je moje pracovni doba prece jen ponekud kratsi nez vas ostatnich normalne pracujicich. co ale silne pozoroju jezvysena nevrazivost vuci studentum od te doby co jsem tehu? Myslite, ze to muze souviset?!? ![]()
NEvim, do kdy budu muset byt v praci, ja mam kazdopadne prac. smlouvu na dobu urcitou, takze bych stejne musela v unoru zmizet (jsem zastup za materskou). A pocit, ze to beze mne nejde mam taky
co treba maturity nebo absolutoria, neprichazi prece v uvahu zustat doma ![]()