Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
Terro , budeme moc a moc držet palečky, určitě to dopadne dobře. Hezky odpočívej a občas se ozvi… Ale věřím, že to bude v pořádku. ![]()
Lízátka na nevolnost tedy zatím potřeba nejsou, ale zato mě docela dost bolí prsa. Skoro bych řekla, čím dál tím víc… Asi si na ně budu muset pořídit nějaké molitanové nárazníky…
![]()
Moc vás všechny zdravím. Už pár týdnů se k vám chodím dívat, ale až dnes se hlásím do skupiny prosinčátek.
Je mi 26 a čekám první mimi. Minulých 14 dní jsem byla na neschopence kvůli krvácení, brala jsem Ascorutin a naštestí to přešlo. Včera jsem byla u paní doktorky - už je vše v pořádku a mam vystavenou těhuprůkazku
![]()
Terro - přeji hodne zdravíčka pro vás oba, pokud to jde, tak fakt lež. Já jsem také ležela a manžel se o mě vzorně staral a opravdu se to brzy zklidnilo.
Ahoj Duhovko vítám tě mezi námi. Taky jsem si užívala s krvácením prakticky od začátku, ale mě Dr řekl že je to běžné a nic mi na to nenapsal a doma mě taky nenechal. Ale snažila jsem se hodně odpočívat a zdá se, že to taky přešlo. Už prakticky týden nic. I když každá cesta na záchod je malý překvápko ![]()
děkuji za přivítání. s WC máš pravdu, pokaždé čekám co bude ![]()
Nevím proč se mi nezobrazil metřík, asi jsem někde udělala chybu. do podpisu jsem zkopírovala ezCode.
Duhovko vítám tě do prosinčátek… A gratuluji k mimi. Když tak pak napiš Nooně termín porodu, kontrolu a odkud jsi, aby tě mohla přidat do seznámku.. Pokud tedy chceš. ![]()
ahoj holky,
tak dneska odpoledne konečně vyrážím na kontrolu, tak jsem napnutá. Je mně od rána špatně, včera taky nic moc…A večer jsem se dost pohádali s manželem, opravdu mám z toho zkaženou náladu. Je pořád v práci a doma mně nepomáhá vůbec s ničím, a jak je mně teď furt trošku blbě, tak toho mám plný zuby. Mám strach, že až se narodí to naše druhý, tak budu na obě děti sama.
Omlouvám se za ten depresivní výlev, ale musím to někde ventilovat… ![]()
Terra : Držím palečky, ať je všechno dobré. Odpočívej !!!
Duhovko vítám tě ![]()
Jujka (dnes mírně depkoidní
)
Ahoj holky!
Terro Je mimoc líto, že máš takový problémy. Hodně odpočívej a věř, že máš v bříšku velkýho bojovníka, co u vás doma moc chce být ![]()
Duhovka Vítej mezi námi! Pomalu ale přece se rozrůstáme ![]()
My jdeme do Hornbachu kupovat baterku do auta, manžel nechal přes noc svítit světla ![]()
Jujko
depku pryč, venku je krásně a ty dnes určitě uslyšíš samé dobré zprávičky od svého dr. ![]()
tak už jsem to spravila ![]()
TP 19.12., kontrola 23.5. - bydlíme ve vesničce u Zlína
O těhotenství jsem věděla hodně brzy, ale bála jsem se, že to zakřiknu, když začaly ty problémy. ale už je to v pohodě. Špatně je mi vždy až večer a občas mě i pálí žáha, prsa mě bolí fest, ale mám z toho radost. Aspoň vím, že se něco děje. Divné, že? Ale jak sleduji diskusi, tak nejsem sama.
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola 8.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 5.5. Plaváček MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5.
ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.5.
DUHOVKA — 26 let — Zlín — čeká první mimčo — TP 19.12. — kontrola 23.5.rola ?
Duhovka
Díky za doplnění infa ![]()
A klidně tu napiš, co všechno tě bolí a píchá. Hrajem tady o Best of těhu příznak
![]()
Zatím vede noční nevolnosti, celodenní nevolnosti a smrkání krve ![]()
Jujka
Z toho manžela si nic nedělej, my na tom taky nejsme moc dobře. Občas má nálady, že bych ho snad shodila ze skály
Až mě někdy napdá, že se odstěhuju k mámě a tady se na to vybodnu.. Ale neboj, holt chlapy asi potřebují víc času na to, aby si zvykli, že je jejich žena těhotná ![]()