prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
4.5.06 15:00

No budu asi vypadat jako magor, ale já jsem za to moc ráda. Přecijen mi hlodá červíček jestli je po tom špinění vše OK a pokud je mi špatně, tak mě to trošku uklidňuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
4.5.06 15:04

Mimochodem tip na výlet na příští sobotu…tj. 13.5. Na hradě Okoři se opět každoročně koná středověký den. Po celý den budou předpokládám jako vloni vystupovat šermíři a tenečníci, možná opět nějaká dobová hudba. My tam budeme vystupovat taky. Tak pokud byste si chtěly udělat hezký výlet, můžete třeba na Okoř. Nejsem sice pořadatel, ale takhle akce bývá podařená, pokud vyjde počasí.
Tolik kulturní vsuvka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
4.5.06 18:19

Ahoj všem,

tak koukám, že dnes si všichni užívají sluníčka… Holky nevím, nějak už si to nepamatuju, ale docela mě udivuje, že mě taky občas píchá v podbřišku, občas mám pocit, jak by tam byl balónek a někdo ho nafukoval. S Kájou jsem tohle vůbec nepozorovala… Taky jsem teda neměla skoro žádné břicho. Takže teď určitě bude… :) A jinak přes den to docela jde, ale mám NOČNÍ nevolnosti. :roll: V určitou hodinu se vzbudím, je mi špatně, nespím, pak zaberu a ráno bych budíku s chutí vrazila pár facek… :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.5.06 18:36

Popelka Navrhnu to doma :wink:
Sajsa Takže místo chození na záchod máš nevolnosti, co? :?
Holky ale já vás „trumfnu“ :lol: Od začátku těhu smrkám krev…Nejvíc ráno, to jsou úplný chuchvalce a přes den se to srovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
4.5.06 18:42

Noono,
na záchod chodím taky… Sice tak jednou za noc, ale nejsem na to zvyklá ani tak… :wink: A posledních pár dnů mě docela tlačí močák, koupila jsem si Urinal a baštím ho, nechci antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
4.5.06 19:12

Teda to je diskuse jak u důchodců :lol: docela slušně se trumfujeme. Ale Noona mě teda překvapila s tou krví, tak ať se ti to brzo srovná. Mimochodem nepozorujete na sobě zvýšenou žíznivost? Já pořád piju jak velbloud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
4.5.06 19:20

Popelko,
to já taky… Takže se pak nemůžu divit, že chodím na WC i v noci…
Ale jinak do důchodců máme daleko - mám to z první ruky. ti se netrumfují jen chorobami, ale taky tím, kolik doktorů kvůli nim navštívili a kolik doplatili v lékárně za léky… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.5.06 00:18

Nějak nemůžu dneska spát. Pořád mě hrozně píchá v tom podbřišku, Stačí jeden rychlejší pohyb a projede mnou takova bolest, že se mi zatmí před očima :? Asi jsem si natáhla nějaký sval :cry:
S tou krví je to prý normální. Jedna moje kolegyně v práci to měla až do porodu. Já si říkám, že když nemůžu krvácet spodem, tak aspoň vrchem :lol:
Taky pořá piju jak duha, vypiju 3-4 litry vody každý den.
Zkusím si udělat kakao, třeba mě to uspí..
Tak brou všem a přeju sladký sny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
5.5.06 07:34

Ahojky holky,

zdravim na zacatku prodlouzeneho vikendu!! Jak se ho chystate stravit? my jedeme s manzelem na chatu nasich rodicu do Orlickych hor, takze budu bez pripojeni, ale uz se vazne moooc tesim. A az se vratime, pujdu hned za 3dny k Dr. SLAAAAAAVA!! Konecne uvidim Fifu (snad).

Tak se mejte moc hezky, at vam neni spatne a uzijte si to volnicko!

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
5.5.06 08:15

Bré ránko!
Tak jsem si bláhově myslela, že když usnu až ve 2 ráno, že se aspoň ráno pořádně vyspím…V 7 jsem už zase byla vzhůru :? :evil:

My asi pojedem k manželovým rodičům a mě se vůůůbec nece :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
5.5.06 08:52

Dobrý ránko,my nepojedeme k rodičům,jelikož manžovi jsoe 400 km daleko a moji jsou dlouhodobě v Německu,takže jsme opuštění :evil: ,ale ne ,že by nám to vadilo :lol: :lol: :lol: :lol: ,ale zase pojedeme na chaloupku ,tak jen doufám,že bude hezky :lol: :P :lol:
A jak jinak děvenky :?: ,já kromě nočního močení jsem spala jak dudek a před chvílí mě probudil telefon :evil: ,volal manža ,že prý jestli žiju,když jsem se mu ráno neozvala :wink: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
5.5.06 08:56

AHOJKY tehulky!
tak jsem se taky prisla juknout. Jsem po ko. Ale neni to dobre. Sice jsem videla fazolku, ale dr. se to nelibi. Zacal se mi odlucovat kousek toho gestacniho vacku. Rikal, ze mimi muze prezit, i kdyz se mi odlouci 2 tretiny, ale ja mam hrozny strach, mam okamzitou neschopenku a musim jen lezet, rikal, ze tyhle 3 tydny budou kriticke, ze nedokaze rict, jak to dopadne, pokud nebudou zadne problemy, tak mam jit na ko 25/5, dostalal jsem trojnasobne davky toho Utrogestanu, rikal, ze musime miminu pomoct, jsem z toho uplne znicena, po tech hormonech jsem hrozne unavena a slaba a pripadam si jako zfetovana. Moc me boli srdicko,, tak se o miminko bojim! Doufam, ze jste vsechny v pohode. Nevim, proc se musim takhle trapit. Opatrujte se berusky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
5.5.06 08:58

Terro,moc mě to mrzí,trochu jsem nakoukla do vaší diskuze,ale snad to bude v pořádku,určitě bude, :! :! :! Hlavně se šetři a lež :lol: :oops: :lol: .Myslím na tebe a občas podej zprávu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
5.5.06 09:08

Ahoj,
tak se hlásím po delší době, mám toho v práci nějak moc a když dorazím domů, tak jsem unavená a jdu si raději lehnout. Nějak jsem unavená čím dál tím víc a vřele můžu doporučit ty lízátka na nevolnosti, u mě se docela osvědčili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
5.5.06 09:10

LENO - dekuju moc za podporu, urcite se prubezne juknu, jen kdyz je doma drahousek, tak me proste na PC nepusti, ale budu se snazit!!! Je mi fakt smutno, ale musim to zvladnout abych drobeckovi jeste vic neublizila, zatim nemam vubec zadne potize, tak uvidime jak to pujde dal! Opatrujte se, ja se jdu na chvilku natahnout, malej bude asi cely vikend u tchyne, tak budu mit klidecek. Nejhorsi je udrzet ho doma, protoze ja nemam ani vychazky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí