Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny a vítám Duhovku - hezký nick
. A vesnička u Zlína je tajná nebo ne? mám ve Zlíně dědu, tak jen tak okolo
.
Jujko s těma depresema jsem na tom podobně - taky jsme předevčírem řešili a řešili, já se furt snažím chápat, že to ten chlap má těžké, ale připadá mi, že on se snaží málo
. No ale snad to k nečemu poomohlo a včera už byl na mně hodný
, tak doufám, že to vydrží. Já se pořád uklidňuju tím, že to už nebude dlouho trvat, ty hladiny hormonů se srovnají a všechno bude nejmíň narůžovělé
.
Stav ale jinak stále stejný, blivajzový - včera jsem se přejídala na návštěvě u známých, abych to tam vydržela, ale už jsem nakoupila fůru co nejméně kalorických potravin, tak to snad nebude tak zlé… a počítám tak 14 dní a vyrážím v těhotenském, břicho mám jak balón
. Hele, nezaložíme si vlastní album prosinčat ? Ví někdo jak se to dělá?
NOONA - děkuji, jsi rychlá
Trumfovat o těhupříznak asi nebudu, i když - jsem ospalá, ale v noci se často budím -na WC procházky 2X + jen tak, a občas mám děsivý sny . První byl, že mě v práci vystěhovali stůl a všechny věci dali na chodbu, pak jsem stále někde běhala a hledala své mimi a dnes jsem neustále krvácela - vše naštěstí jen ve snech.
Ještě jsem chtěla říct, že mě Sajsa fakt pobavila s těmi důchodcy - to jsem se nasmála těm doplatkům
. Já teda nevím, jaký na to máte názor, ale podle mě jsou u nás důchodci přepláceni a k doktorovii taky leckdy lezou zbytečně, tak ať cálují - samozřejmě to neplatí paušálně pro všechny, ale jak už to tak bývá, ti co prostě musí, ti si nestěžujou…
. Mě připadá úchylné, že rodina s malýma dětma má leckdy peněz míň, než dva důchodci…
Teda holky, já si toho svého asi dám pozlatit. Je na mě moc hodný, dokonce večer, když už usínám převlíká a krmí Káju…
A minimálně jednou denně píše sms, jak že mi je a jak se má mimík… ![]()
Ahoj Jolmo , nejsem si jistá, ale mám pocit, že album musí založit Missorka, takže jedině jí napsat SZ…
Jolma - vesnička není tajná - Tečovice,
já mám asi skvělého manžela
je úžasný,pořád se mě ptá jestli něco nepotřebuji… ale je fat že občas těžce snáší mé výkyvy nálad
dnes není doma,tak je volný PC, jinak budu mít šanci jen když jí
![]()
Jolmo , teď už se tomu spíš směju, ale když si 10 x za den poslechneš, jak celý život platí pojišťovnu a teď zase doplácí, už tolik humoru není…
Úžasné ovšem byly balíky, které nosili do lékárny pozůstalí, když někdo zemřel… Pak kde jsou v našem zdravotnictví peníze. Nedokážu pochopit, proč léků, které berou 1 tabletu denně mají 200 tablet v zásobě. A proč s jednou věcí oběhnou 3 doktory, od každého donesou recept a pak to všechno vyžadují, byť jsou to často stejné léky jinak pojmenované. Tohle by měl Rath řešit. Já ale upřímně doufám, že už to nestihne… ![]()
Holky, já mám chlapa hodnýho, ale nemá na nás čas, je to občas opravdu na nic, chodí často domů, až když malá spí…dřív mně docela pomáhal, ale teď je vždycky unavenej, nají se, plácne sebou na gauč…a já bych ho nejradši zabila ![]()
A nějak ještě nepochopil, že když jsem těhotná, tak to chce trošku víc porozumění. ![]()
Sajso : Užívej si, že se o tebe tak stará
V dobrém závidím ![]()
Jolmo : Přesně mám stejný pocit, že se snaží málo !!!
Já si ho užívám… Docela bych řekla, že se překonává. Taky chodí kolikrát z práce ulítaný, za normálních okolností by o večerním oblékání a krmení asi nemohla být řeč, ale vypadá to, že POCHOPIL, že jsem těhotná a to není standardní situace…
třikrát HURÁ! ![]()
Ale ti vaši se snaží asi fakt málo… Mělo by jim dojít, že vaše těla teď pracují ve dne v noci na 100%.. A to vyčerpá. ![]()
Tak si taky přihodím do diskuse o manžílkách. Ten můj je fakt poklad. Stará se o mě, když jsem teď ty 3 volný dny jen ležela, tak oškrábal celou ložnici před malováním dokonce po sobě i uklidil. Pravidelně se ptá na mímouse a hladí bříško…moc se těší. I když doma toho jinak moc nedělá. Ale to je tím, že je pořád v práci - naštěsí tam za 2 měsíce končí a jde jinam, tak to snad bude lepší. Ale když mu řeknu, tak pomůže…to jo.
AHOJ TEHULKY, tak jsem se probrala z nocniho spanku, trosku jsem se najedla a ceka me dalsi pilulka - zabijak, to bude neco, to se zase proberu az vecer!!! Trosku me pichalo v boku, ale to nemusi souviset s mimi- ze ne? ted proste na sobe hledam vsechno jine nez normalne, to jsou ty nerviky.
Mam tady bordel jak v nore, ale totalne rezignuji, dneska vazne nemam energii vubec na nic!
TEHULINKY - moc vam vsem dekuju za krasna slova a podporu!!! Hned je mi trosku lip
![]()
DUHOVKO - vitam te!!!! a preji hodne zdravicka Vam obema!!
DUHOVKO - ty jsi mela taky problemky? koukala jsem ze jsi psala neco o krvaceni? ja zatim nespinim nic, ani nevim, kdyz by se ten vacek odloucil uplne jak by to vypadalo, jestli to treba sama poznam
ale to se nestane!!! MAM VYMODLENEHO BOJOVNIKA A ON TO PROSTE MUSI ZVLADNOUT
![]()
Zlaticka moje,
tak ja jdu na tu pilulku a zase hura na zimni spanek!!! Moc na Vas myslim, jeste se zkusim dneska stavit, kdyz se proberu, jinak zitra. Opatrujte se tehulinky - pa
![]()
Terro já jsem taky krvácela a doktor mi řekl, že pokud by se to neudrželo, tak by to bylo jako divný měsíčky…takový jako silnější krvácení. Tak nevím.
Ale ty o mimi určitě nepřijdeš, protože je to velkej bojovník. My jsme s manželem pořád hladili bříško a mimi prosili, že ho moc chceme. A za každej den bez špinění ho chválíme a děkujeme Pánu, že je s námi.
Terro - jeden den jsem krvácela - byla to taková jasná krev a druhý den jsem byla hned u Dr. Dostala jsem Ascorutin a pak už jsem jen další 3 dny špinila. Vše to doprovázela bolest na levé straně podbříšku. Paní doktorka mi tehdy říkala, že mimi je menší, než by mělo být a že to chce klid, který jsem opravdu dodržela, protože jsem byla děsně unavená. Všerejší ultrazvuk ukázal, že máme také bojovníka a vše dohnal
![]()
Přeji příjemné bojování, uvidíš,že to bude dobré. ![]()
Terro: Držím palce, aby se miminko udrželo.
Já musím říct, že manžel se o mě taky moc stará a snaží se mi doma pomáhat a když ležíme, tak má ruku pořád na břiše, nejraději by byl, kdy už byl prosinec a my měli mimčo doma, ale ještě musí vydržet.
Dneska je tam zase krásně, škoda, že musím být dlouho v práci, hned bych šla na procházku.