prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
8.5.06 19:44

Bomba. :D Dnes ráno jsem jeden pomerančový džus načínala… :wink: :D :D Začala jsem s nimi minulý týden, tak už jsem vybavená… :wink: Ráno nějaký sladký koláček, jogurt a pomerančový džus. Jinak odmítám fungovat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.5.06 19:46

Aha, a už si zkoumala co to má znamenat? Já raději ani nečtu ty energetické hodnoty na krabicích a od zítřka začínám ředit ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 19:54

Nezkoumala. Asi ho prostě potřebujeme. Vláknina a vitamíny. Jo a musí být ledový, jinak nehraju. :wink: Já kalorie taky nezkoumala, za to jsem pročítala složení a dostala mě barviva a tak podobně. Takže ředit nebudu, ale až tento dopiju, začnu zkoumat etikety, aby to bylo co nejmíň doslazované, přibarvované a konzervované… Nebyl levný, je to Relax, ale radši si koupím litr za 40, než takto. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.5.06 19:57

Tak to já etikety zkoumám furt /můj muž se mnou odmítá chodit nakupovat/, takže Ečka se nekonají - přece když to mám pro sebex2, tak nebudu šetřit ne? :wink: Teď mám Happy day a je fakt dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 20:03

No, tak já je většinou zkoumám taky, ideálně jdu nakoupit někam do zdravé výživy (závidím vám Albio a Rozmarýnu, no máte toho v Praze o hodně víc), ale tohle bylo v pátek, hora lidí a na poslední chvíli. Tak jsem prostě koukla, obešla ty levné a řekla si Relax, dobrý, ještě to má Premium nebo co a etiketu jsem zkoumala až dnes. Jinak od teď asi fakt jedině Pfanner, nebo Rauch. Člověk aby byl jak policajt. Čerstvý přírodní džus. Haha. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.5.06 20:12

No, my co nejsme v Praze to máme se zdravou výživou fakt blbý, zvlášť tady na východě :lol: :lol: :lol: :wink: . Ale ona i ta zdravá výživa se někdy jen zdravě tváří a je důležité číst ty etikety naprosto všude… Relax teď dělají Poláci, mají více druhů džusů a některým se o ovoci jen zdálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 20:21

No vidíš a já si pořád myslím, že jsi z Prahy… :oops: Bohužel je pravda, že tady u nás čtu etikety i ve zdravé, protože tam mají spousty tyčinek a mlsek s cukrem. Což když chci, skáknu si do samošky a ne do spešl obchodu. V Praze se mi třeba v Albiu ještě nestalo, že bych koupila něco, v čem by byl bílý cukr. Ve všem surový třtinový, nebo slady. Zbožňuju jejich čokolády… Ale jinak je celkem dobrý Dobrý krámek a tam mají taky fajn věci, já do něj chodím na netu www.dobrykramek.cz - moje oblíbené čokolády tam taky mají. No, zase jsem se rozpovídala u bio potravin… :oops: Jsem pošuk.

Jdeme ukládat, nevím, jestli se mi povede neuložit se taky, tak se radši už rozloučím… Hezkou dobrou noc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.5.06 20:24

Jo, taky to balím… měj se hezky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.5.06 07:38

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola 9.5. DNES !!! JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 5.5. Plaváček MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5.
ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.5.
DUHOVKA — 26 let — Zlín — čeká první mimčo — TP 19.12. — kontrola 23.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.5.06 07:45

Krásné slunečné ránko :lol:
Dneska nám začíná týden kontrol, takže čekám jen samé pozitivní zprávičky :wink:
Terro Ty jdeš dneska myslím taky na kontrolu, tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 09:26

Přeju krásný ránko a držím palce všem kontrolám,určitě dopadnou dobře :lol: :lol: :lol: .Já jdu pro jistotu s dcerou k zubaři :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.5.06 11:02

Zdravím po prodlouženém víkendu!
A že byl parádní, v sobotu jsme byli na svatbě, takže jsme se pořádně nadlábli, tak aby z toho něco měl i Hugo - trochu masíčka, cukroví, selátko, jen jsem se vyhýbala kouřícím skupinkám a hlučnému parketu. Neděle byla v duchu turistickém, udělali jsme si pěší tůru po Jeseníkách a bylo to moc fajn. Jen jsem byla dosti utahaná ještě včera.
Hezký start do nového týdne a pohlaďte si bříška!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
9.5.06 11:58

Ahoj holky,

zdravim vas po dlouhem vikendu a vitam nove „postizene“ :lol:

My jsme vikend stravili na chate v Orlickych horach, manzelpracoval a ja jsem ho pozorovala, v nedeli jsme si pak udelali maly vylet na Suchy Vrch. Parada. Jen mi tedy cely vikend bylo docela blbe, dostavily se prvni bleble stavy, docela silne, myslela jsem, ze snad ani doprace nebudu moct jit. Ale jen mam pracovat, spadne to ze me jako mavnutim kouzelneho proutku. Mate to taky?

Jinak dzusy popijim uz asi 3. tyden ve zvysenem mnozstvi, taky mam strasnou chut na mlecne vyrobky - jogurtiky, tvaroh atd :roll:

No nic, jdu pracovat, at mi to ubiha. Dneska mam dlouhy den - az do 16,30

papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.5.06 12:48

Taky zdravím všechny, dneska jsem myslela, že se poblinkám v práci… teď už zas dýchám čerstvý domácí vzduch, tak snad bude líp… abych se uklidnila, dovolila jsem si poprvé za celé těhotenství opravdický hřích a spráskala jsem celou čokoládu - byla bublinková, tak měla jen 80g :wink: , ale i tak ty kJ na obalu… :lol: . No, tak není to každý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.5.06 12:52

Koukám, že jsme si holky pořádně užily víkend :lol: :lol: :lol:
Ale je to dobře. Aspoň nás manželové vytáhnou na vzduch a pořádně se vysmradíme :wink:

Teď jsem našla na miminka.cz jeden těhu kalendář a ten mi vypočítal, že 18.5 (tedy za týden a něco) mi končí 1.trimestr…To to letí..
Tady je kdyžtak odkaz: http://www.miminka.cz/disp_art.php?…&

A tady http://www.miminko.com/modules.php?… je taky jeden kalendář a tam píšou, kdy můžete očekávat první pohyby… :lol: :lol: :lol: :lol: Je tam napsanej i předpokládaný nástup na mateřskou..Jukněte na to, je to celkem zajímavý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí