prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
9.5.06 19:19

No, to jsme na tom podobně :cry: - ale víš jak to je, hlavně když začne aspoň kapat. Je jasné, že každé bandě nahoře jde především o vlastní panďora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.5.06 19:20

a s tím Krejřířem jsem to myslela obrazně, nemohla jsem si na nikoho lepšího vzpomenout :D , tak smysl si pochopila, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.5.06 19:21

jolma Já dělám vymahače, takže jsem okamžitě nastoupila na nemocenskou, když jsem se dozvěděla, že jsem těhu…Skutečně nejde skloubit práce vymahače s pupkem :wink:

Jinak Daniela mám vysněnýho…Vždycky se mi to jméno líbilo, navíc se tak jmenuje i můj manžel..Z Daniela neslevím ani za nic :twisted:
Aspoň se to všechno sfoukne najednou..Já mám na konci listopadu narozky, navíc to vypadá, že je bude mít i malej :wink:
Agata Taky máme hypotéku. Desítka měsícně na 30 let..A nějak to musíme zvládnout, nechci bydlet u rodičů :(
Jinak naštěstí mi zaměstnavatel bude doplácet po 3 měsících rozdíl mezi mezi nemocenskou a kolik bych brala, když bych tam fyzicky pracovala…Takže ještě 2 takový „výplaty“ a budu zase na svým…Ještě, že tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.5.06 19:21

poslední „politika“ a pak se vracím do své dělohy :wink: četla jsem kdysi zajímavý článek - něco o tom, že v počátcích kapitalismu je nutné hromadit kapitál u lidí, téměř jedno jakým způsobem… další generace ty prachy „očistí“.. to teď socani ničí - střední a vyšší třídu, která investuje, ne do státu, ale do sebe a tím pádem do okolí a tak se dělají nová místa..ne stavěním hladových zdí a obíráním „bohatých“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.5.06 19:26

Jo, končíme s politikou, ale tohle zní logicky… já umírám i z těch podpor podniků typu Hyundai - už teď to z nich leze jak z chlupaté deky, do 2 let očekávám státní skandál, do 5 let po recesi automobil.průmyslu to zavřou a nám tady přímo pod Lysou zbyde „paráda“ :x :x :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.5.06 19:27

Noono, tu tvojí práci chápu, to fakt nejde, je lepší být opatrnější, než pak litovat. Já budu doma, protože s bříškem mě do advokátky (a nejspíš ani jinam, kromě „pokladny v tescu“ apod a to se mi nechce :oops: ) na pár měsíců nevezmou, navíc mi chybí diplomka, tak holt budu pomáhat manželovi s „melouchama“ a najdu a zařídím koupi bytečku a pak i ten byteček…Prostě budu hnízdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.5.06 19:28

A co se týče jmen, já tady ta svoje radši ani nezveřejňuju, protože jsou asi dost nestravitelná - naše dítě ale bude mít 2 jména, stejně jako to předposlední - ten se jen pro info jmenuje Cyril František, abyste si nemysleli, že je nějaký Charlott Ell :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.5.06 19:29

My jsme si s manželem vždy přáli mít Davídka, ale protože je prosincový, tak vymýšlíme něco jiného. Vánoce, narozeniny a ještě svátek - to je trochu moc najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.5.06 19:32

Hmm, mně se ale Šarlota docela líbí, ale zas má svátek na moje narozeniny a to je koncem října, takže bysme si o moc nepolepšili, a i ten František je pěkný, ale je to můj táta, tak nevim, aby se pak neurazily třeba babičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 19:34

No ,tak proběhla politická a kdóví jaká diskuze :lol: :lol: :lol: :lol: . Řekla bych každý svýho štěstí strůjce a tím bych to asi ukončila,ne,holky :?: :?: :?: :?: 8O
S těma jménama to je horší ,my jsme si teda řekli,že když teda nemůže být prosincový ,tak se bude jmenovat Matyáš,ten pro změnu nemá svátek vůbec a holka se nám líbí zatím Agáta,Agáto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.5.06 19:35

Jo, Agáta se mi líbí taky.. jinak já jsem Kristýna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 19:36

No já jsem si myslela,že nebudeš Agáta :lol: :lol: :lol: ,ale je to hezký,kamarádka má Anetu a nikdo jí neřekne jinak než Agáto 8) 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.5.06 22:11

Noon, díky za tip na USG , nechám si to projít hlavou.
Ještě ,že se vracím k tomu cvičení , vlastně co je povolený a co jsem praktikovala první těhu hned od začátku bylo plavání , byl to super relax a později perfektní na záda. Tedka bych si to už nelajzla, opakovaný gynek. záněty, musela jsem kvůli nim přestat chodit i plavat s malým.
Agato , ty brusle není špatnej nápad, sice to není nejbezpečnější ,ale taky o nich po 3 . měsíci asi skočím.
S jménama u nás máme domluvu , já vybírám pro holku, manžel pro kluka. Manžel mi opakovaně sdělil ,že poloviční práci nedělá, tudíž se já s vymýšlením jména pro holku nemusím namáhat. Ten si zase nějak věří.No za pár týdnů se uvidí. Jinak Agata byla u mě taky populární asi před půl rokem, tedka je to Magdalénka nebo Matylda.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 06:39

Hezké dobré ránko.
Achich. Včera jsem šla spát asi v 1 ráno a opět jsem vstávala v 6 :evil: :evil: :evil:
Holky, nějak se včera neozvaly Terra a Lindule :?: Měli kontrolu, tak doufám, že u nich dopadlo všechno dobře!
Dneska má KO Kristinab, tak držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 06:41

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5. Dnes!!! NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
DUHOVKA — 26 let — Zlín — čeká první mimčo — TP 19.12. — kontrola 23.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola 9.5. Včera !!! JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 5.5. Plaváček MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5.
ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 9.5. Včera !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí