prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
10.5.06 21:46

Taky končím, ještě si musím vyfoukat hlavu /mučení, celý život čekám kdy bude v módě holohlavost :roll: / a taky se mi klíží oči - mějte se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
10.5.06 21:52

Jo, můj muž taky, prý se těší, až si bude moci mýt hlavu žinkou… :wink: Dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
11.5.06 07:19

Ahoj prosincový maminky,jakpak se dnes máte :?: :?: Píšu tady příspěvek a trochu se mi zvedá žaludek,ale snad to ustojíme :lol: :lol:
Holky ,já mám vlasů na rozdávání a ještě k tomu přírodně kudrnatý :roll: :wink: 8O ,ale řeknu vám ,taky nic moc a můj muž se už taky těší na utírání hlavy mokrým hadrem ,tak,myslím,že to máme vyvážený,alespoň ,co se genů týče :lol: :P 8O
Dneska začínáme osmý týden :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
11.5.06 07:24

Dobré ráno všem.

Teda vy mi tady děláte od rána chutě…mňam.
Jinak hlásím, že jsem včera tančila a je to dobrý. Prcek na to nic neříkal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.5.06 08:19

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
DUHOVKA — 26 let — Zlín — čeká první mimčo — TP 19.12. — kontrola 23.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola 9.5. JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 5.5. Plaváček MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. DNES!!! Fifísek SSLUNICKO — ? let — ? — ? — TP 28.12. — kontrola 23.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5.
ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 11.5. DNES!!! .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.5.06 08:28

Dobré ránko.
Vy jste toho zase včera napovídali :lol:
Takže…
kristynab Moc gratuluju k úspěšný kontrole :wink: A s tou velikostí si nic nedělej. Já mám taky nějakýho malýho prcka. Když srovnám, kolik kdo měl v jakým týdnu, tak jsme nějak pozadu. Ale DR. mi posledně nic neříkala a prej velikost odpovídá stáří :D
stazka My jsme to rodičům řekli už v 7 týdnu. Taky jsem se nechala inspirovat diskusí taky na e-miminu. Udělala jsem velkou fotku z naší svatby, kde jsme já i manžel a pod tím bylo vytištěný krasopisným písmem Poukaz na odběr 1ks vnoučete. K vyzvednutí v prosinci v porodnici z Praze. Dala jsem to naší mamce k narozkám. Ona to nejdřív vůbec nepochopila. Myslela si, že jsme jí konečně dali fotku z naší svatby, kde nebyla(brali jsme se o dvou svědcích) a pak jak to pomalu četla říkala „jakej poukaz“..A pak jí to došlo a byla šťastná jak blecha :lol: Křičela na celý barák, že bude bába a skákala 2 metry vysoko :lol: :lol: :lol:
Taky se nám nechtělo to udělat takovým tím nemastným neslaným…Budeš bába…Mamka na to pořád vzpomíná a má hroznou radost, že jsme jí to řekli takhle a ne nějak obyčejnsky :wink:

Dlouho se neozvala Lindule a jujka …Maj po kontrolách, tak doufám, že jim tam neřekli nic špatnýho :cry: Nebo jsem ty jejich příspěvky přehlídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
11.5.06 08:54

Noona: Taky si říkám, že kdyby bylo mimčo moc malé, tak by pan doktor něco řekl. Teď mě spíš trápí ta kostrč, zatím jsem se objednala na příští týden na ortopedii, tak uvidíme, jak pochodím tam, snad mi to srovnají a nebude to už tak moc bolet. Jen je škoda, že ta další kontrola je až za tak dlouho. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.5.06 09:10

kristynab My měli v 8+4 velikost 1,5 cm… Ty o týden déle jednou tolik :lol: Ale neřeším to. Když Dr. říkala, že velikost odpovídá stáří, tak to neřeším..Radši :wink:
S tou kostrčí je to blbý, snad ti to brzo daj do kupy. Byla by škoda, kdybys půlku těhu proležela v postýlce, že tě hrozně bolí záda :cry:
Jo s tou kontrolou mi ani nemluv. Já když byla psoledně, tak mě Dr.objednala až za 6 týdnů…Ale pak jsem tam musela nečekaně po 14 dnech znovu, tak se trochu dá… Ale i tak bych k Dr.chodila každý týden, abych se mohla na mimína koukat :lol: Tohle období se mi teda moc nelíbí. Mimčo ještě ani nekope, resp.to necítíš a jediný, v co můžeš doufat, je, že je malej v pořádku. Až bude kopat, tak to bude o něčem jiným. Budeš ho cítit, budeš na 100% vědět, že je tady…Teď krom občasnýho bolení zad a podbřišku nemám nic :? Aspoň já to takhle cítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
11.5.06 09:26

ahoj holky,přeji krásné ránko.
Noono,všimla jsem si,že jsi mě dala do postupky,děkuji.
Upřesním data.
Je mi 27, Plzeň a čekám 1.miminko, další kontrolu mám 23.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.5.06 09:34

Ahojky těhulky,
další krásný skoroletní den před námi, tak hurá na procházky!

Vítám další novou těhulku ssluníčko :)

My jsme to teda ještě do světa neroztroubili, já jsem to jen neoficiálně prozradila mamce už minulký týden :wink: protože je nemocná a chtěla jsem ji nějak potěšit. Jinak se to ti nejbližší dozví za 14 dní až budem po kontrole a budeme mít první fotku. Tchýňka bude mít zrovna svátek, tak dostane doma vyrobené přáníčko s fotečkou a nějakým povídáním.

Jinak včera jsem si koupila těhotenský olej od Weledy, lehounce voní a je moooc příjemný, měla jsem co dělat abych se nenapatlala celá :wink:

Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.5.06 09:38

sslunicko Doplněno, díky :wink:

VerKo Jakej olejíček? Jako masážní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.5.06 09:48

Noono
jmenuje se to Těhotenský pěstící olej a je to na masáže bříška, prsou, stehen a zadku. Když se budeš pravidelně mastit, mělo by se předcházet vzniku pajizévek a strií. Je to čistě přírodní olej bez chemických látek a konzervantů, více na www.weleda.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.5.06 09:57

VerKo Júúúú, oni maj i olej na masáž hráze Weleda…
Tak už vím, kde budu nakupovat :lol: Díky za tip.
Ale tenhle měsíc to vyhrály těhu lacláče. Jen ještě pořád váhám. Přece jenom začíná bejt dost vedro a nevím, jestli se v nich nebudu pařit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
11.5.06 10:23

Zdravím …
Noono , mě se zdá ten olej důležitější jak lacláče - není lepší koupit je až na zimu? Já si je teda nemohu pořídit vůbec - ve všech gatích tohoto typu vypadám jak krtek v kalhotkách :lol: . Kdysi jsem si je musela šít sama, dnes jsem šťastná, že je takový výběr a tolik střihů a taky že se za ty pupíky už nestydíme a pěkně je obepínáme a vypínáme :wink: , myslím, že málokterá ženská v těch gaťulích nevypadá neforemně, ale to je jen můj názor… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.5.06 10:25

jolma Mno…Když já jsem se na ně hrozně těšila..Navíc v zimě už budu s kočárekem :wink: Vidím to tak na půlku listopadu, než se rozmnožím…
Ale ještě to proberu s maželem…On je ten starší a rozumější 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí