Poradna duly
Jana Čurdová
Noono
ten olejíček na masáž hráze je doporučován až někdy od 30. týdne, takže na to času dost
A tím pěstícím čím dříve, tím lépe!
Jolmo souhlasím s Tebou, co se týče lacláčů. Ještě jsem je na sobě nikdy neměla, ale to co jsem viděla na některých maminách mě docela odradilo. Takže do nich taky asi nepůjdu ![]()
Asi máte pravdu ![]()
Ale znáte to..Když po něčem toužíte, nenecháte si to vymluvit
![]()
Já osobně teda taky nejsem z lacláčů unešená, tak já do nich rozhodně nejdu, protože nechci vypadat jak kobyla s obrovskou prdelí…pardon ![]()
A za ten olejíček díky za tip…vypadá to dobře.
Jejda nechtěla jsem, aby to vyznělo takhle drsně. Jde o to, že lacláče sluší fakt štíhlounkým maminám, ale na hrošíky jako jsem třeba já to nejni. Hrozně to zvětší už tak široký boky a zadek.
Noono to, že po něčem toužíš a nedáš si to vymluvit chápu - mám to stejně. Ale počkala bych, až budeš mít trošku pupík a pak třeba vyzkoušela a uvidíš.
No, to přirovnání Popelky je dost trefné
, já navíc měla ten „padací most“ téměř pod bradou, při té své výšce
. No Nooni rozmysli jestli chceš být šik mamina, nebo mít splněný sen, já bych ti samozřejmě přála obojí za co nejmenších ústupků ![]()
No teda..vy mi dáváte holky
![]()
Jsem malá a tzv.připrclá-krev a mlíko, jak by řekl manžílek ![]()
To asi vidím na to, že zajedu do LaVe na Karlák a tam si je ozkouším a vezmu s sebou manžela, ať se podívá, jak v nich vypadám a bude ![]()
Jo, to bude nejlepší, protože pokud je to jak popisuješ, tak zjistíš totéž co já
. Já jsem si včera zkoušela nějaké trika v Taku a měla jsem z té svě rozteklosti před zrcadlem deprese, nevím, jestli jsou tam tak blbé hadry, nebo blbá zrcadla, nebo jsem na tom fakt tak špatně ![]()
Noono ideální řešení.
Jolmo já mám takhle depresi pokaždý, když si kupuju kalhoty. S vrškem to jde…mám velký prsa a k tomu relativně štíhlej pas, ale ty boky, to je kríza. Nemám je ani tak oplácaný, jako širokou pánev. Manžel se vždycky směje a říká, že budu dobře rodit ![]()
Jinak je mi dneska dopoledne docela blivno a nepomáhá ani jídlo a v extrému k tomu, mám naprosto děsivý chutě a oběd až za 3/4 hodiny…uááá ![]()
No, já nych mohla mít tak o 4kg míň a jsem spokojená, ale jsem taky spíše slovanský typ a zas to až tak neřeším, vždycky se mi povedlo chlapa spíš ukecat
. A teď mám takového, který mi i při té nakynutosti furt opakuje jaká jsem samice, tak jsem vlastně šťastný člověk
. Extrémně hubení lidé ve mně budí podezření a když mě náhodou někdy popadne tendence snažit se jim připodobnit, tak si rychle řeknu, že když přijde nemoc, tak oni už jsou na hranici života a smrti, zatímco já čerpám z rezerv - no, je to trochu alibi
![]()
Ahoj holky
Tady se to rozjelo krásně těhulkovsky
O oleji od Weledy jsem se dnes dočetla v knížce od Mikulandový a chtěla jsem vám o něm napsat
Taky ho koupím, udělaly se mi strie na prsou už v pubertě..
Jolmo, představ si, že se mi o tobě zdálo
Sice se vůbec neznáme, takže jsi byla jen hlas v telefonu, ale zdálo se mi, žes mi volala, jestli zajdeme na kafe
Víc už nevim…
Představte si, že jsem sice byla v noci na záchodě 4×
ale zas už nemám tolik zácpu a teď jsem si dala cheeseburgra u Meka (dovolila jsem si ho 1× týdně a k tomu salát)
a vůbec se mi neudělalo špatně, minulý týden jsem ho skoro vyzvracela
Zítra začínáme 9. týden a jdeme k doktorce, tak jsem zvědavá, co ten myom ![]()
Jdu se zas učit, už jen týden do státnic
Mějte se krásně ![]()
Já mám k hodně hubeným lidem averzi…Navíc manželova sestra trpěla několik let bulimií střídavě s anorexií a nakonec jí zkolabovala plíce a potom ještě srdce. Její mozek byl několik minut bez kyslíku a má ho doživotně poškozený. Dneska je jí 27 let a má plný invalidní důchod se zbavenou svéprávností. A její mentalita je na úrovni 10-ti letýho dítěte ![]()
Takže radši tlustá než tohle ![]()
Nezapomeňte! Až bude válka, tlustí budou hubení a hubení budou studení
![]()
No to je dobrý… s tím telefonem, tak až se zas někdy vyskytnu v Praze, tak na něj můžem zajít
.
Mě už taky začíná být možná líp, čurám furt stejně, ale už mi není stabilně blbě celý den, jen občas…
Ty státnice zvládneš, neboj…
Správně Noono , tím se řídím celý život
. Ale počkejme až se třeba nějaké hubeňourky připojí večer, ty nám to natřou s kardiovaskulárními chorobami apod
- my ale nejsme tlusté, my jsme jen zdravě plnoštíhlé, že jo ![]()
jolma
![]()
Já bych to řekla natvrdo. Jsem sice tlustá, ale ne zase tolik, aby to ohrožovalo mé zdraví
A hlavně jsem spokojená. A to je asi to nejdůležitější. Každá je spokojená s něčím jiným. Taky jsem jeden čas měla svou ideální váhu 65kg, ale dodneška mám z toho vředy ![]()
Takže díky, ale nechci. Jsem spokojená ![]()
A hele s tím kafem se mnou taky počítejte ![]()