prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
11.5.06 19:18

Sajso,u nás je to ráno docela horor, malý mi asistuje na záchodě a pořád nechápe co to ta máma provádí.Ale už je to lepší, ze začátku mě to drželo celý den, tedka fakt už jen ráno. No , nevím, někdy jsem uvažovala o třetím mimi , ale jestli to bude ještě horší?
Duhovko, to je mi líto ,ale bude to asi jen tím jak se zvýšilo prokrvení v pánevní oblasti .Uvidíš budete to dobré.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
11.5.06 19:24

duhovko tak radši odpočívej a dávej na sebe pozor…

Apoleno já to mám naopak. Ráno je mi dobře, takže toho využiju a sním toho pokud možno víc, pak během dopoledne je to občas krize, ale nejhorší je to odpoledne. Teď už to zase docela jde, jen moc nemůžu jíst, odpoledne jím už jen ovoce a zeleninu, nic jiného žaludek neschválí. Jsem králík. A dementní k tomu. Teď jsem četla manžovi povídání z krabičky od gelu, co jsem koupila Káje na lišej a místo na „kůži film“ jsem přečetla „kůň“… :oops: :oops: :oops: Manžel se málem umlátil smíchy, jen prý nechápe, kde jsem to vzala. 8) No, já taky ne… :oops: Asi HCG má i vliv na zrak, či co… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
11.5.06 19:36

Já zas Sajso děsně zapomínám, na některé místo se musím i 2× vrátit, abych přišla na to, co jsem chtěla…
Jdu něco sníst, dám si celozrnnou housku e sýrem a rajčátka, to snad není velký hřích :oops:
A vítám pra:,–(ko… jsem na tu novoroční soutěž moc zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.5.06 19:38

Ahoj Sajso, Apoleno, Duhovko…a všem ostatním těhulkám :D
Mohu se k vám také přidat? Jsem tu nováček a tak se tu ještě moc nevyznám :cry: …poradíte mi např. jak si vytvořit ten krásný metřík, co tu všechny mate? Jsem 7+6tt a TP mame na 24.prosinec :D .
 Maja78

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
11.5.06 19:41

Ahoj majo - to se nám to rozrůstá - ještě se o ta místa v porodnici budem rvát a možná letos poprvé nebudou mít lékaři nic proti porodům doma :lol: . Když se podíváš na naše různé metříky, tak většinou nad nebo pod sebou mají i webovou stránku, na které jsme je pořídily, tak se tam mrkni a až budeš mít nějaký hotový, tak ti poradím jak ho vložit do podpisu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
11.5.06 19:48

Apoleno, je to tak, mam pocit, ze u prvniho tehu mi takhle blbe nebylo. Bylo mi trochu spatne rano, ale ted je mi spatne cely den :(
Nejhorsi to je, kdyz musim prebalovat Simona a on kaka trikrat denne.
A k tomu se mi nedari udelat druhy metrik. A nemaji tu ruska vejce, taky bych si jedno dala. Dneska jsem obedvala varene brambory s pazitkou.
Neco tu strasne smrdi - jdu zase prebalovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.5.06 19:51

ahoj Majo, na http://rodina.cz/…/article.ASP?… je přesný postup, jak vložit metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.5.06 19:56

Pra:,–(ko, to mi ani nemusíš líčit , malej měl minulý týden průjem a chodit i 13× denně, tak jsme si to užili oba.
Vítám Maju ,že by první Ježíšek???
S těma chutěma je to fakt hrozný , zá:,–(ně mi nejvíc chutnají , ty nejméně zdraví věci. Taky dost ulítávám na cole, je mi po ní líp od žaludku.
No dost těch žalozpěvů. Holky já se tak těším na druhý trimestr, ten nával energie,permanentní hypománie… :lol: :lol: :lol:
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.5.06 20:01

Jste zlatíííčka…děkuju moc, moc, moc :D
Hned zítra na něm zapracuju :D .S tou celozrnou houskou se sýrem a rajčátkem jste mi udělali takové chutě, že jsem neodolala a už ji mám také na stole :D .Snad se mi nebudete moc smát, když se teď přiznám,že jdu koukat na Rod. pouta :) .Zítra sem ale zase určitě naběhnu a povím o sobě víc.Mějte se kráááásně těhulkovsky.Pohlazení vašim drobečkům v bříšku a zítra papa
Maja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
11.5.06 20:10

Ty jo, to je smršť… Vítám všechny nové těhulky. Mimochodem, všimly jste si diskuze Leden 2007? Za chvíli přibyde únor a ani se nenadějeme a budeme rodit. :wink:

Jolmo , tak aspoň že zapomínání se mi vyhlo… :roll: I když, možná zapomínám písmenka, tak nevím… Jinak jsem právě snědla půlku housky s třenou nivou ( smí se v těhu niva? trochu snad ano..) a balení cherry rajčat. Vyndavala jsem si je po pěti, myslela jsem na zadní kolečka, ale nakonec mi nic nezbylo. Byly moc dobré. Cherry a ještě soudky k tomu, fenomenální… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
11.5.06 20:11

Holky, já už snad jdu radši spát. Viděla jsem dvě nové těhulky, a nakonec jsou to dva příspěvky od Maji… :oops: :oops: :oops: Mě to ranní vstávání fakt nesvědčí. :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
11.5.06 20:17

Jezkovy oci, Rodinna pouta jeste bezi ??? To uz musi byt minimalne 1000. dil ne ? Ja to zaregistrovala naposled nekdy vloni, kdyz jsem byla doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
11.5.06 20:27

:D :D :D :D 1000.díl to asi není, nekoukám na ně, tak nemám přehled, ale stále běží… Už se ale blíží konec. :) Tak podle programu asi 90.díl 2. řady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
11.5.06 21:11

Ahoj holčiny,tak vás opět zdravím po odmlce. Zdravím taky všechny nové těhulky. Tak kontrola nakonec proběhne až zítra jelikož můj doktor z technických důvodů neordinoval, takže zítra podám určitě hned nové zprávy. A už snad bude i ta průkazka. Jinak blbě mi je pořád a nejhorší to je odpoledne a večer. O těch jménech jsme už taky dyskutovali, ale dohodli jsme se , že si necháme říct co to bude a pak to nějak dořešíme, ikdyž si myslím, že to nikdy není na 100% takže v záloze musí být obě varianty. Včera mi chlap řekl, že se mi nějak zvětšily prsa, tak jsem zvědavá jak budu vypadat na konci už taď mě bolí záda, ale pořítila jsem si nafukovací balón tak chci skusit nějaké cviky, tak uvidíme. Zatím se mějte pohlaďte bříška a šetřete se zítra napíšu jak bylo na ko. Těším se na ultrazvuk co nám mimísek ukáže .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
11.5.06 23:21

AHOJKY TEHULINKY :! :! :!

Vitam vsechny dalsi posily do nasi diskuze :! :! :! :! :!

JOLMI - ja jsem si taky vcera zkousela tricicka v TAKU - taky jsem byla nastvana, mela jsem jich v kabince asi 20 a taky asi 10 kalhot, kratas, 3/4ku a teplaku a vubec nic jsem si nekoupila!!!! Proste mi nic nesedlo. Neco velke, neco male neco kratke atd. atd. ale jinak se mi tam libilo moc vecicek, vubec TAKO mam rada :wink: :wink:

STAZKO, PRASADKO - taky se zapojuji do souteze o Silvestrovske mimi, ja mam termin podle MS 31/12, moc z toho nadsena nejsem, ale hlavne ze mimi je v brisku, to je dulezite a termin je vedlejsi. Uz mam doma jednoho strelce, ktery je 15/12, takze si uz stejne nepomuzu, jen mi je tech deticek nekdy lito, a me taky, protoze ten stres na konec roku je hodne narocnej!!!

Jinak tehulinky - hlasim se po KO!!!
Muj dr. byl skvelej. Co se tyka puvodniho nalezu od minuleho p. dr. tak to vubec nebylo odlucovani gestacniho vacku, ale syndrom mizejiciho dvojcete, dr. rikal, ze tam proste byli dvojcatka a udrzelo se jen jedno!! Nedokazete si predstavit jak se mi ulevilo, je to na jednu stranu smutne, ale na druhou stranu jsem byla moc stastna, ze to takhle dopadlo. Davky Utrogestanu jsem dostala taky jak pro kone, takze je mam brat jen na noc, a to jen jako pro sychr. Kazdopadne mimisek je v poradku, MAME UZ I SRDICKO, podle UTZ odpovidame stari, neschopenku mam stale, ale spis na moji zadost, jeste chci trosku odpocivat, kazdopadne v po, ut jdu do prace trosku jim taky pomoct, zatim je malo personalu na recepci, tak musim trosku vydrzet, az nekoho naberou a potom budu zase odpocivat, dr. rikal, ze jestli budu chtit tak me necha doma na rizikovem, tak nevim, uvidime. Jinak berunky, budu se snazit vlozit fotecku z UTZ!!!! Jdu delat drahouskovi neco k snedku, je hrozne nervozni ze tady nic neni!!! Jeste se ozvu. Tak zatim zlaticka moje a dekuju vsem za podporu!!! :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí