prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
12.5.06 09:53

jolmo , já si radši nepředstavuju žádného… :wink: :lol: I když prudérní nejsem. To má ten můj štěstí, protože v práci toho mají tolik, že obědvá čtvrt hodiny a s bídou si na WC dojde když už má skoro nohy křížem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 09:56

já si taky nepředstavuju žádného :wink: - a teď musím jít na ty výplaty :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 09:58

Jen jdi… S chutí do toho, zaměstnanci budou jistě jásat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.5.06 10:05

jolma A kdyby ti tam nějaký korunky v těch výplatách zbyly, ozvi se. Nám se hodí :lol: :lol: :lol:
No nic, já jdu papkat a pak jdu spát. V noci jsem toho moc nenaspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 10:09

Noono, to se tak někdo má… :wink: Já jdu vařit a hlavně Kája by se mnou asi spát nešla, takže až večer… Musím hezky pracovat. Ale dnes mi to nějak nevadí, zrovna si říkám, že špatně mi je jen když ráno vstávám dřív než v šest… Tak se hezky vyspi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 10:12

Korunky Jolmě určo žádné nezbydou, k tomu co je na páskách zaplatí ještě hezkých pár procent navíc na soc. a zdrav., věřím, že by se jí taky hodilo, kdyby musela posílat míň… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
12.5.06 10:38

Noono tak se hezky vyspi. Já jsem předevčírem odpoledne dělala bramborový špalíčky se zelím a tak mě to vyčerpalo, že jsem pak 1,5 hodiny chrupala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.5.06 12:00

Ahojky, jen rychle hlásím, že jsme byli na kontrole, máme 1,56cm, bušit srdíčko jsem už viděla i já a na fotce jsou vidět ručky a nožky…spíš výčnělky :lol: Myom má 2,5cm, ale je jinde než placenta, takže neplechu snad dělat nebude… Fotka bude v pondělí, manžel nemá čas to naskenovat :? Všechny vás zdravim a letim se učit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
12.5.06 14:01

Ahoj holky,
jsem v 9. týdnu a včera jsem byla u doktora. Prohlížel mě i ultrazvukem, ale nebylo tam skoro nic vidět. Aspoň pro mě ne. Dr. to komentoval po svém, ale taky řekl, že to špatně vidí, jestli prý hodně piju. Je pravda, že moc ne. To mi říkal i před měsícem. Těšila jsem se, že uvidím malé miminko, protože naše první jsem viděla krásně v 8. tt a teď nic. Nevíte co se děje? Opravdu je to pitím? Díky

• Citovat
  • Upravit
3826
12.5.06 14:56

sindarelo,to opravdu jako nebylo vidět vůbec nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.5.06 15:39

Sindarelo
Třeba to bylo tím, že jsi měla plnej-prázdnej močák :wink: Při břišním UTZ je potřeba plnej močák a při vaginálním UTZ musíš bejt vyčůraná… Říkala mi to Dr. Taky toho jednou moc neviděla, protože jí tam překážel močák…
A nebo je možnost, že Dr. nemá tak citlivý UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
12.5.06 16:27

Teda děvčata, to jsem se po dlouhé době pobavila, u toho „záchodového“ tématu :lol:
Já jsem na mateřské už rok a půl, ale na záchody v práci si taky ještě pamatuju i na ty cedulky :)
Noono, dodatečně doplňuju údaje - 35 let (já jsem začala opravdu pozdě :oops: ) a příští kontrolu mám 8.6. a vůbec se na ni netěším, nejsem tu pojištěná a musím platit hotově a kromě toho nejbližší česky mluvící gynekoložku jsem si našla až v centru Mnichova to ježdění mě nebaví. Ale rodit chci doma, u maminky - tj. ve Frýdku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.5.06 16:37

Pra:,–(ko Doplněno :wink: Díky. Já chci taky rodit u mamky. Kousek od Liberce. Tak doufám, že to stihnem a neporodím cestou v autě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
12.5.06 17:10

ahoj holky,

jako vzdy behem dopoledne ziva diskuze a ted si vsichni uzivaji slunicka, co?!?

Me je docela blbe - nevim, jestli je to alergie, nebo sem nemocna, uplne priserne me pali v krku (oblouky na prechodu patra a krku). Kloktam vodou se soli a octem, uz jsem to nevydrzela 1×denne kloktam Tantum verde - aspon malinko. na pribalovem letaku pisou, ze nebyl prokazan vliv na mimi, a jen po porade s lekarem, ja sem ale nikam nic nevolala - snad to bude OK?!? 8O 8O 8O

Po hlidani psika u nasich jsem se po tydnu prestehovala zpatky domu, je to tu jak po boji a ja nemam vubec sil to resit. Sem unavena, boli me v krku..... Ale dneska mi zatim nebylo spatne. Slava!!!! :wink:

mate nekdo nejaky osvedceny recept na to boleni v krku?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.5.06 17:18

stazka Já mám angínu tak 5× do roka :? Mě pomáhá kloktat vodu se solí aspoň 5× denně. A nedávno jsem si koupila sprej Bioparox. Je teda drahej, vyšel mě na 2 stovky, ale zabral do dvou dnů :wink: A když koukám do příbalovýho letáku, tak tam nepíšou nic o tom, že to nesmí těhulky..Ale zeptala bych se v lékárně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí