prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
15.5.06 09:34

Ahoj holky,

Jolmo , tak to je fajn, že se vám veteráni vydařili… Holomóc z výšky bych si ale asi taky odpustila… :oops: Radši stojím na zemi… :wink: Jak ti nekoresponduje metřík? Ukazuje špatný týden, nebo špatně počet dnů do porodu?

Popelko , proč Drákulka? :)

Leni , ty už jsi mazák… Já jdu poprvé a nevím, co po mě budou chtít, asi jsem všechno zapomněla… Mám cestovní horečku už teď… Hlavně mám vždy problém vzpomenout si na PM… Budu se to muset do zítzra naučit, jak když bičem mrská… No, možná jsem spíš nervní z toho, že z něj potřebuju vyrazit doporučení na kombinovaný test do Gennetu a teď s těma pojišťovnama jsou doktoři chudáci. Naposledy mi ortoped nemohl napsat pro Káju boty, bál se, že dostal minulý měsíc od pojišťovny pokutu 53 000,– :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 09:37

Sajso,no,mazák,jak se to vezme :lol: :oops: ,taky už jsem to všechno zapoměla a s tou pamětí si nic nedělej,já si minule nemohla vzpomenout na svoje vlastní rodný číslo :lol: :oops: 8O :evil: ,to jsem tele co :?:
To byla ostuda,alespoň si myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.5.06 09:38

Sajso ono to s tím Dvákuvou vzniklo nějak náhodou. Jak jsem zezačátku pořád krvácela, tak jsem to v legraci řekla a už mu to zůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 09:45

Leno , z toho si nic nedělej… Já jsem zase u zápisu vyplnila káje do papírů jako své datum narození 12.4.2004… :wink: Učitel se pobavil. 8) :lol:

Popelko , tak to bývá, člověk něco vypustí a už to tak zůstane… :) Každopádně je to originální… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 09:53

No ,holky ,to je asi těhu demence :lol: :lol: :lol: :lol: ,alespoň se máme na co vymlouvat :lol: :oops:
Noono,tak přeji úspěšnou kontrolu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já začínám být nějaká nervní na ten zítřek ani nevím proč :evil:
Musím se jít taky zaregistrovat asi do Motola,protože můj dr. je až ve Vysočanech a to je pro mě mooooc daleko,takže zítra ještě vyzvednout papíry a pak v nejbližší době huráá do Motola :evil: .Váhala jsem mezi Motolem a Podolím,ale ještě pořád pořádně nevím ,ale Motol je pro mě blíž :wink: .Nemáte s tím někdo zkušenosti :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
15.5.06 09:55

Leni,zítra už uvidíš svého miláčka v bříšku,vid?
tak to ti moc závidím. já jdu až příští úterý.
jěště že jsem šla do práce,snad na to nebudu tolik myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 09:59

No sluníčko,snad to bude v pohodě,je úúúplně fajn ,až si říkám jestli je to v poho :roll: ,ale snad jo.Mám nerva ,zítra se mnou jede dcera Lucka,že prý taky chce vidět srdíčko :lol: :lol: ,tak doufám,že se ho dočkáme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 10:00

Asi jsi tu cestovní horečku chytla ode mě… :oops: :lol: :lol: :lol:

Já zatím budu chodit u nás, na UTZ ty další do Gennetu a pak bych chtěla do Podolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 10:05

Sajso,no právě ,kamarádka chodí taky do Podolí,tak nevím ,zatím jsem byla v klidu ,ale už se to blíží a tak chytám nerva :evil: :roll:
Nevím,nevím,ale až uvidím srdíčko ,tak se musím rozhodnout kam s tím pupkem mám chodit :roll: ,i když mám pupek už teď :lol: :lol: ,ale s hoooodně malým raubířem :lol: :lol:
Náhodou,už jsme velcí,jsme v devátým týdnu ,tak ještě pár týdnů a je to nejhorší za námi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 10:17

Leni, co já vím, tak v Podolí chtějí registraci už ve 13.týdnu - takže to je za dveřmi… Taky mám to břicho větší, nechápu ale proč… Z Rodiny mi psali, že děloha i s mimi mají velikost husího vejce… Asi mám husí vejce velikosti L… :oops: :wink:

Motol taky nebude špatný, ale myslím, že nedovolují zvolit si polohu v druhé době porodní a navíc tam jezdíme s kájou, takže já vidím motol a už mám žaludeční neurózu, takže pro mě by to nebylo ideální místo pro porod :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 10:22

Jo Sajso ,tak to já mám dělohu XXXXL :lol: :oops: :oops:
No a ten Motol,já tam s dětma taky jezdila ,když byla potřeba ,holka tam byla na operací očí a tak :evil: a taky mě děsí to parkovný :evil: :evil: 8O 8O
A v Podolí jsou prý krásný porodní sály s veškerou výbavou,ale zase to čekání :evil: ,to je furt něco ,asi úplně ideální porodnici si nevybereš,tak uvidím :roll:
A taky nevím,jestli tam prostě jen tak můžu přijít a říct ,tak tady mě máte :oops: :oops: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 10:27

Leni,
to parkovné v Motole je opravdu docela blbé… :roll: A v Podolí mají předělanou porodnici… Všude je asi něco… Tak si zkus do Motola zavolat, třeba taky chtějí registraci. Co já vím, v Podolí to funguje tak, že se registruješ, přidělí ti číslo a pak třeba za x měsíců teprve začneš chodit na kontroly tam… Asi jak chceš. Pokud tedy nejsi riziková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.5.06 10:27

My plánujeme rodit ve Vrchlabí…moc ráda bych, aby to vyšlo. Tady v okolí mě nemocnice trošku děsí. Ani ne tak vybavením (třeba pce jsou úplně nový a moc hezký), ale personálem a jeho kvalitami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 10:30

Jojo, Vrchlabí to je legenda… Pro nás dost daleko. Mít to blíž, neváhám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.5.06 10:34

No pro nás z Pardubic to relativně jde. Máme v plánu nějaký ten penzionek tam. Navíc tam jezdíme ke kamarádovi do Lánova na chaloupku, takže to tam známe. No a podle termínu porodu se tam možná i rovnou zastavíme ukázat špuntíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí