prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
13.5.06 19:09

Všeho moc škodí :wink:
Já jdu dělat večeři a pak jdeme koukat na Toma Hankse :lol:
Pa a hezkej večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
13.5.06 19:17

Jo, taky si myslím. :lol: Tak my už po jídle, ale na Toma Hankse se taky těším, Chyť mě, když to dokážeš jsem už viděla minimálně dvakrát, ale to vůbec nevadí, super film. :wink: Tak si to užijte a hezký večer. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
13.5.06 20:10

Ahoj Jolmo, svět je opravdu malý :-) Doufám, že se v té porodnici potkáme, myslím, že tam budem jedny z nejstarších matek ;-)
Jinak já jsem ani nevěděla, že FM má starostku - to je ostuda :oops:
K PC jsem zasedla až teď, celý den mi zase bylo blbě, až teď je to trochu lepší, už jsem snědla i nějaké vařené brambory a teď piju zázvorový čaj, poradila mi to kámoška a zkouším najít nějaké další prostředky proti těhu nevolnosti ať můžu aspoň trochu fungovat :(
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.5.06 09:00

Ahoj všem,
zdravím Pra:,–(ko… U nás se na těhu nevolnosti prodávají i lízátka. Myslím, že i u vás by něco takového mohlo být… Taky prý kandovaný zázvor a ze zázvoru se v lékárně prodává Ginger, asi by tam toho mělo být víc, než třeba v čaji…

Jinak já zjišťuju, že když jsem doma, v klidu a nevstávám, je mi o poznání lépe. Včera jsem našla jídlo, které sním bez problémů i po tom, co ho dodělám… A bylo mi po něm dobře. Byl by to úspěch nebýt to - banán v čokoládě se šlehačkou… :oops: :oops: :wink: :D

Hezký den matek všem maminkám stávajícím i nastávajícím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.5.06 09:12

Dobré ránko!
Sajsa Jak dopadl film? Já to v 10 zabalila a šla spát. Sice jsem už spala odpoledne, ale byla jsem včera nějaká unavená :?
Zítra je pro mě den D, jdu na kontrolu a začínám být malinko nervózní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.5.06 09:38

Film dopadl dobře… :D Chytili ho, asi 4 roky odseděl a pak mu nabídli propuštění a práci pro ně… Stal se znalcem padělků. Oženil se, má 3 syny, vymýšlí ochranné platidel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.5.06 09:48

To já vím. Já ten film viděla už aspoň 5× :lol: :lol: :lol: Ale jestli si u něj vydržela až do konce? :wink: Já odpadla celkem brzo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.5.06 09:49

A holky! Dneska je Den matek, ne?
Takže všechno nejlepčííííí :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.5.06 09:51

Vydržela, měla jsem krizi asi v devět, ale to jsem ještě nechtěla jít, abych nevzbudila Káju a pak už to bylo v pohodě. Takže až do konce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.5.06 10:34

Sajsa Tak to máš dobrý. Já když překonám tu první unavu, pak nemůžu v noci usnout a bulíkuju tady kolikrát do 2 do rána :(

Mám dotázek.Pomalu začínám přemýšlet o vybavení pokojíčku pro mimčo…Kupovat to budem samozřejmě až později, ale chtěla jsem se zeptat. Kde plánujete nakupovat postýlku, přebalovací pult, kočárek apod? Jestli to teda ještě nemáte :wink: Na internetu? A nebo v kamenných obchodech? Nemám ani ponětí, kde v Praze je takovej kamennej obchod, kde bych to aspoň omrkla a pak třeba koupila na netu… Na kočárky jsem tu našla na Praze 9 Baby Star, ale to je vše. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.5.06 11:03

Noono , přebalovací pult máme, postýlku také, kočárek rovněž, to ještě budu promýšlet, ale myslím si, že v Praze je určitě v obchodech dráž, než na netu… Asi bych okoukla ve skutečnosti a objednala na netu… Samozřejmě musíš porovnat ceny, ale většinou vše vychází na netu levněji…

Byla už jsi se podívat v té prodejně LaVe na Karláku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
14.5.06 11:03

Přeju hezkou neděličku ,počasí sice nic moc ,ale alespoň tak ,že :?: :?:
Jo a dnes je svátek matek ,tak mi už bylo poblahopřáno,vždyť prý jsem už zasloužilá matka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.5.06 11:05

Ahojky, no ty už jasně jsi zasloužilá matka… :wink: Na tu s 18 teda ještě nemáš, ale i tak si myslím, že dotahuješ sice pozvolna, ale jistě… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
14.5.06 11:15

Sajso :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,slibuji,že tohle bude poslední machánek a končím :! :oops: :wink:
Mám splněno i za ostatní :lol: :lol: ,třeba moje ségra,je jí 28 a ještě nic a zatím ještě neplánuje :lol: :lol: :evil: 8O ,takže jsem to vzala za ní :oops: :oops: :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.5.06 11:18

No když to říkáš… :lol: :lol: :lol: Splněno máš i za jiné, to je jasné… :) Ségra taky jednou bude chtít… Teda pravděpodobně… Některé holky nechtějí. :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí