Poradna duly
Jana Čurdová
Všeho moc škodí ![]()
Já jdu dělat večeři a pak jdeme koukat na Toma Hankse ![]()
Pa a hezkej večer.
Jo, taky si myslím.
Tak my už po jídle, ale na Toma Hankse se taky těším, Chyť mě, když to dokážeš jsem už viděla minimálně dvakrát, ale to vůbec nevadí, super film.
Tak si to užijte a hezký večer. ![]()
Ahoj Jolmo, svět je opravdu malý
Doufám, že se v té porodnici potkáme, myslím, že tam budem jedny z nejstarších matek ![]()
Jinak já jsem ani nevěděla, že FM má starostku - to je ostuda ![]()
K PC jsem zasedla až teď, celý den mi zase bylo blbě, až teď je to trochu lepší, už jsem snědla i nějaké vařené brambory a teď piju zázvorový čaj, poradila mi to kámoška a zkouším najít nějaké další prostředky proti těhu nevolnosti ať můžu aspoň trochu fungovat ![]()
Hana
Ahoj všem,
zdravím Pra:,–(ko… U nás se na těhu nevolnosti prodávají i lízátka. Myslím, že i u vás by něco takového mohlo být… Taky prý kandovaný zázvor a ze zázvoru se v lékárně prodává Ginger, asi by tam toho mělo být víc, než třeba v čaji…
Jinak já zjišťuju, že když jsem doma, v klidu a nevstávám, je mi o poznání lépe. Včera jsem našla jídlo, které sním bez problémů i po tom, co ho dodělám… A bylo mi po něm dobře. Byl by to úspěch nebýt to - banán v čokoládě se šlehačkou…
![]()
Hezký den matek všem maminkám stávajícím i nastávajícím… ![]()
Dobré ránko!
Sajsa Jak dopadl film? Já to v 10 zabalila a šla spát. Sice jsem už spala odpoledne, ale byla jsem včera nějaká unavená ![]()
Zítra je pro mě den D, jdu na kontrolu a začínám být malinko nervózní ![]()
Film dopadl dobře…
Chytili ho, asi 4 roky odseděl a pak mu nabídli propuštění a práci pro ně… Stal se znalcem padělků. Oženil se, má 3 syny, vymýšlí ochranné platidel. ![]()
To já vím. Já ten film viděla už aspoň 5×
Ale jestli si u něj vydržela až do konce?
Já odpadla celkem brzo ![]()
A holky! Dneska je Den matek, ne?
Takže všechno nejlepčííííí
![]()
Vydržela, měla jsem krizi asi v devět, ale to jsem ještě nechtěla jít, abych nevzbudila Káju a pak už to bylo v pohodě. Takže až do konce. ![]()
Sajsa Tak to máš dobrý. Já když překonám tu první unavu, pak nemůžu v noci usnout a bulíkuju tady kolikrát do 2 do rána ![]()
Mám dotázek.Pomalu začínám přemýšlet o vybavení pokojíčku pro mimčo…Kupovat to budem samozřejmě až později, ale chtěla jsem se zeptat. Kde plánujete nakupovat postýlku, přebalovací pult, kočárek apod? Jestli to teda ještě nemáte
Na internetu? A nebo v kamenných obchodech? Nemám ani ponětí, kde v Praze je takovej kamennej obchod, kde bych to aspoň omrkla a pak třeba koupila na netu… Na kočárky jsem tu našla na Praze 9 Baby Star, ale to je vše. ![]()
Noono , přebalovací pult máme, postýlku také, kočárek rovněž, to ještě budu promýšlet, ale myslím si, že v Praze je určitě v obchodech dráž, než na netu… Asi bych okoukla ve skutečnosti a objednala na netu… Samozřejmě musíš porovnat ceny, ale většinou vše vychází na netu levněji…
Byla už jsi se podívat v té prodejně LaVe na Karláku?
Přeju hezkou neděličku ,počasí sice nic moc ,ale alespoň tak ,že
![]()
Jo a dnes je svátek matek ,tak mi už bylo poblahopřáno,vždyť prý jsem už zasloužilá matka
![]()
Ahojky, no ty už jasně jsi zasloužilá matka…
Na tu s 18 teda ještě nemáš, ale i tak si myslím, že dotahuješ sice pozvolna, ale jistě…
![]()
Sajso
,slibuji,že tohle bude poslední machánek a končím
![]()
Mám splněno i za ostatní
,třeba moje ségra,je jí 28 a ještě nic a zatím ještě neplánuje
,takže jsem to vzala za ní
![]()
No když to říkáš…
Splněno máš i za jiné, to je jasné…
Ségra taky jednou bude chtít… Teda pravděpodobně… Některé holky nechtějí. ![]()