Poradna duly
Jana Čurdová
No je fakt,že občas jí to chytne ,ale málokdy
,ale snad až ty moje děti budou už hoooodně velký ,tak si nějaký pořídí
![]()
Já se prvně lekla, že až ty tvoje děti budou hodně velký, začneš druhé kolo…
Tak někdy nejspíš taky začne… Pak budeš teta a druhé kolo nebude třeba, protože budeš muchlat ségřina miminka… ![]()
Jo Sajso,je to ve hvězách.......
![]()
Jdu v úterý na UTZ,tak jsem zvědavá,co tam uvidíme
![]()
Máme stejně kontrolu…
Taky jdu v úterý. Jestli bude UTZ, to je taky ve hvězdách… ![]()
Tak si budeme držet palečky,já jdu ve 13 hod. a co by to jinýho u tebe mělo být
Taky už tam bude srdíčko
![]()
Já jdu v 10.30… No, nevím, jdu poprvé a někde se UTZ dělá až ve 12. týdnu… ![]()
Pro pobavení - určení pohlaví mimi:
http://www.obfocus.com/…s/gender.htm
Sajso,no,já myslím,že když už tam jdeš ,tak ti UTZ udělají,určitě
![]()
To by tě jinak poslali domů z prázdnou ![]()
Leni, úplně s prázdnou ne, ponesu si moč, tak aspoň s tou lahvičkou…
![]()
Odpoledne hezky dlouho e-mimi nešlo, teď už tady usínám. Takže krásnou dobrou noc všem těhulkám. ![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. DNES Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
DUHOVKA — 26 let — Zlín — čeká první mimčo — TP 19.12. — kontrola 23.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola ?
MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — [kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5.
MAJA78 — ? let — ? — ? — TP 24.12. — kontrola ?
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 23.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola ?
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
Začíná nám týden kontrol a já jdu dneska. Jsem nervózní jak fena před porodem ![]()
Jdu hned ráno, pak se ozvu.
Přeji všem krásné ráno.
Já jsem po měsíci a něco nastoupila do práce a je to cekem děs,to vstávání.¨
Jinak přeji všem,co mají tento týden kontroly at jim to dobře dopadne.
Já ji mám až příští týden v úterý!
Ahojky všem, ahoj sslunicko - s vstáváním s tebou souhlasím. Líbil by se mi jihoevropský režim - ráno od 9, po obědě siesta… Ale taky na to mají trochu jiné podnebí. Tady bychom ve 4 do práce po siestě šli v prosinci už potmě.
![]()
Zdravím po víkendu… u nás byl docela nabitý, tak jsem nestíhala ani net
. Sajso ti veteráni byli dobrý nápad - starých aut tam ani moc nebylo, ale byla tam letadla a přijeli jsme zrovna na akrobatické předváděčky, tak jsme si to docela užili, teda ze všech nejvíc asi já
- co ti chlapi dokážou je někdy neuvěřitelné. Chtěla jsem mladou poslat na vyhlídkový let, ale odmítla to, prej s ní by určitě praštili o zem - dobře jí tak, neviděla Holomóc z výšky
. A včera jsem ke svátku matek dostala aloe, na kterou jsem si už dlouho brousila zuby a vypadá úžasně - holt kdo si počká, ten se dočká
. A taťka byl moc hodný, i dětičky.
Pra:,–(ko v porodnici se teda klidně potkat můžem, já sice doufám, že do Vánoc jsem doma, ale jsem schopná přenášet i 14 dní, tak to vyloučit nemohu. Dotaz: proč nekoresponduje metřík s datem porodu? To vypadá, že metřík je měsíc popředu, tak co je pravda
![]()
Krásné dobré ráno všem.
My jsme si užili krásný a pohodový víkend na Okoři a i když část dne pršela, bylo to moc prima. Náš malej Drákula (někdy Dvákuva) má za sebou už 3 vystoupení v bříšku a všechno to krásně zvládnul ![]()
Zítra nás čeká kontrola tak jsem zvědavá. Budou mi brát krev, tak už možná dostanu i průkazku.
Ahoj kočky,tak jak se vede
U nás počasí nic moc
![]()
Ale zítra mám taktéž kontrolu ,tak se těším
![]()