prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
15.5.06 15:51

STAZKO - ahojky, ja nevim jak je to ted, ale ja jsem mela neschopenku od zacatku prvniho tehu, celou dobu jsem brala skoro stejne bez nekolika stovek jako v praci a potom jsem 6 tydnu pred porodem a 6 tydnu po porodu brala Materskou ve stejne vysi, potom jsem skocila na tu nynejsi - nic moc, ale pozitivni je, ze to bude lepsi - teda snad!!! ALe vazne nevim, jak to je ted.

JOLMO - mas pravdu, necham to byt, pujdu tam ve stredu aby mi sestra dala ten ruzovy papirek od neschopenky a reknu ji, ze prechazim k rodinemu dr. Ani se s tim mym neuvidim, dobrej plan ne? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
15.5.06 16:13

Terro Seznámek mám já, už jsem ti to tam doplnila :wink:
stazka Taky jsem celý víkend prala a teď na mě čeká na vyžehlení a vůbec se mi do toho nechce :? Asi to vyžehlím až zítra při Ordinaci. Dneska mám v plánu poprosit manžílka, až příjde z práce, aby mě vzal do cukrárny…Dělaj tam boží chlebíčky a já na ně dostala hroznou chuť :lol: Navíc mám kilo dole, tak musím dohánět :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 16:13

Terro já myslím, že je to opravdu rozumné - 14 dní není tak dlouhá doba :wink: . Koukni na můj metřík - já jsem u dr.ještě ani nebyla, chystám se až za týden :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
15.5.06 16:27

Souhlasím s Jolmou..Aspoň uvidíš na UTZ to, co já :wink: A jestli nebude malej spinkat, tak uvidíš, co máš za raubíře :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.5.06 17:16

Ahoj holčiny , moc vás zdravím.
Nejdřív bych chtěla popřát k úspěšným kontrolám. Skoro vám závidím já jdu až za víc jak 14 dní a nemůžu se dočkat, ta pauza 5 týdnů je fakt dlouhá.
U nás vládne anarchie, zítra nám budou měnit stupačky, takže manžel včera boural záchat, no nádhera, ještě ,že je malej u babi ,ten by chtěl hned asistovat. Jinak v sobotu jsme byli v Dobřanech na Mezi ploty. skvělý , hlavně -jana Kratochvílová a Lenka Dusilová , na ty jsem se těšila.Zase jsem se po 2 letech podívala do práce, nic se tam nezměnilo, tak jsem se uklidnila,že mi nic neuteče a nástup do práce zase min. ty 2 roky počká.
Jinak jsem chtěla uklidnit s tím přibíráním, jak je mi pořád blbě, tak už mám 3 kg dole, ale pořád jsem v normě poprvé to bylo ze začátku 4 kg. No, ono se to vyrovná .
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 17:25

Stázi , taky si myslím, že nemocenská a mateřská jsou vlastně jedny peníze. Mám pár kamarádek, které byly na neschopence od začátku a braly stejně, jako pak mateřskou…

Terri taky bych asi už toho původního doktora nepokoušela… Já jdu vlastně zítra poprvé a můj dr. ani UTZ v ordinaci nemá, takže nevím, jestli mě pošle, každopádně někde dělají první UTZ až ve 12. týdnu… Aspoň se nemusíš stresovat, že není vidět něco, co by už třeba mělo a nervovat se do příště, jestli už to bude… Proto jsem nechtěla jít k dr. úplně brzo, protože tak by to dopadlo… Ale taky jsem zvědavá, co mi zítra poví… A taky bych ho chtěla vidět… :oops:

Dnes je mi odpoledne nějak šoufl, dole pekli řízky a ten smrad sem dolezl, tak jsem chvílema měla pocit, že budu muset vyhledat tichou místnost… Větrám jako blázen, aby všechny kuchyňské puchy zdrhly. :wink:

Zdravím Apolenu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 17:31

My jsme měli dnes řízky na oběd - mně se pro změnu poslední dobou špatně vaří maso, takže se mi nechtělo ani moc vymýšlet, ale byly dobré… Teď jsme s malým dojeli poslední oblíbené nachos, a máme po mlsání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 17:36

Tak tyhle asi taky byly dobré… :) Jen si nepustila ségra digestoř a je to děs… Spíš přepálenej olej, nebo nevím, ale byla to síla… Teď jsem snědla jablko, odpoledne do mě toho moc neleze. Až zase večer, což není zdravé, ale co nadělám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
15.5.06 17:45

To vám vůbec nezávidím ty nevolnosti… Já jsem holt vyjímka, já bych sežrala na co bych přišla :oops: :roll: A když je mi špatně, šup, najím se a je mi dobře. Myslím, že 100kilová hranice těsně před porodem mě nemine, jestli se to nezmění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 17:45

To já mám dneska docela žrací den :lol: - ráno celozrnný rohlíček s křenovým tvarohovým krémem /no měl 60% tuku, ale já je miluju :oops: /, pak banánový jogurtek s čokoflaces /Müller, taky zbožňuju/, na oběd řízeček s bramborovu kaší a rajčátkem, na sváču 1 krajíc chleba s Florou light a rajčetem, teď tak 20g nachos… Ne že bych se chtěla chlubit, spíš se potřebuju ujistit, že jsem to ve skutečnosti moc nesnědla :lol: :lol: :lol: :twisted: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 17:54

Jejda, tak já ráno oblíbenou makovou bábovku ze špaldové mouky, to mi to ještě šlo. K obědu jsem si vytáhla z mrazáku bramborovou placičku a opekla. Chtěla jsem ještě cherry rajčata,na ta nedošlo, přišel smrad. Teď jablko a dál nevím, blivno je mi pořád… :oops: :lol: Žrací den bych taky chtěla. Slušně jsem večeřela naposledy v pátek… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
15.5.06 17:55

No, me je taky docela spatne. nejhorsi je, ze to prijde zcela necekane. Jsem v poho a behem peti minut myslim, ze nebudu a pak zase za pul hodky bych snedla cokoli. Jinak dneska sem se vazila a -2kg. Ne, ze bych to nepotrebovala jako sul....... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
15.5.06 17:57

jo a hrob ke pro me vareni. Ve skole chodim na obedy, tak to je docela OK. v sobotu jsem varila pro manzela a nedovarila. Musel si to chudak dodelat sam. nastesti ho drzim zkratka hned od zacatku manzelstvi… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.5.06 17:59

HOLCINKY - vy jste proste moje slunicka, ja na to prdim, nepujdu tam, jen vyzvednu u sestricky tu neschopenku a bude to. Moc Vam dekuju za radicky, jste slunicka, hrozne silne, ze jste jeste treba ani nebyli u dr. ja bych se asi zblaznila!!!!

SAJSO - moc ti drzim palecky na zitrejsi prohlidce!!!!

Co se tyka toho dlabani, tak ja mam dneska takovy zvlastni den, prinesla jsem si toho z domova mraky, ale proste na to nemam chut, tak me tady vykrmuji holcinky. Uz jsem toho do sebe nahazela docela hromadu, prave to byl ryzovy jogurtik se skorici a karamelem, dala bych si neco dobreho, ale nevim co to bude. Uvidim jestli mi drahousek treba nepripravi veceri, ale to asi nehrozi - uz se moc tesim do pelisku!!!

Jinak ja taky nemuzu varit, dela mi to docela velke problemy, hlavne kdyz citim maso - veprove, to je konecna, takze pravidelne uvarim pro kluky a ja si dam treba jen salatek, dneska bych si mohla udelat okurkovej :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 18:08

Terri , děkuji za palečky, už jsem napnutá… :wink:

Vařit holky můžu, to mi nevadí,pouštím si digestoř, docela to funguje, ale zdaleka není pravidlem, že můžu taky jíst… Není mi vyloženě hrozně špatně, ale spíš tak, jako že mám pocit, že hrozně špatně by se z toho mohlo udělat… :wink: Dobrý popis… :P Hlavně do mě neleze jídlo, večeře vůbec, obědy střídavě. Dobře je mi ráno, chvíli dopoledne a pak tak po večerníčku… A to mi s Kájou nebylo špatně vůbec :! ¨Fakt je to pokaždé jiné, teď už to taky vidím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí