prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
16.5.06 10:23

lena123 Já radši na téma chození na záchod a nevolnosti nebudu reagovat…Pak byste mi říkali, že kecám :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.5.06 10:24

Noono,proč kecáš :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.5.06 10:29

ahojky, nemám teď čas si vás přečíst, takže sem vpadnu rovnou s dotazem :oops: dneska jsem zjistila, že mám strašně divný čípek - rozpláclý, měkký a hrozně nepravidelný - na jedné straně normální a tvrdší, jak jsem byla zvyklá, na druhé placatější a nepravidelný… Není to divný??? Díky za názory.. Špinění ani krvácení nemám ani jsem neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.5.06 10:30

Agáto,ráda bych ti poradila,ale ačkoli jsem zkušená matka ,tak o čípku nevím lautr nic :evil: ,divný ,co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.5.06 10:33

Agato Taky bohužel nemůžu sloužit. Vůbec nic o tom nevím :(

Leno protože už tak před týdem až 14 dny jsem říkala, že mě to přešlo..Jak noční vycházky na WC, tak nevolnosti..A ostatních holek se ty problémy zatím drží jak klíště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.5.06 10:34

Agato na čípek bych se promiň, vykašlala - určitě je takový jaký má být - vidím i na sobě, že mám teď celý spodek jako dobře nacucanou houbu a čím blíž k porodu, tím to bude lepší, takže neměj obavy :wink:
Noono teda to víno je super tip - hned jsem najela na ten internetový obchod a na zkoušku si objednala něco - čekají nás nějaké oslavy a aspoň nebudu muset být nasucho, nehledě v to, že můj muž jezdí hodně autem, takže taky nemůže moc pít - přitom mě by nikdy nenapadlo hledat bezalkoholové víno - fakt super tip :idea: :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.5.06 10:37

Jo ,tak já jsem z těch šťastnějších,které nevolnosti nemívají :lol: :lol: :lol: ,doufám,že se to už nezmění,ale to asi ne :oops: :lol: :oops: :lol:
Jinak to WC je fakt děs,to jsem snad nikdy neměla,nebo jsem to zapoměla :?: :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.5.06 10:42

No, jako nacucanou houbu to tam mám teda taky, tos vystihla :lol: Já bych to bývala nekontrolovala, to jen kdysi :wink: kvůli ovu, ale dneska mě to ve sprše napadlo, že vlastně nevim, jak to tam teď vypadá.. No, řešit to nebudu, v pondělí jdu na kontrolu, tak se zeptám.. Díky moc a příští týden se na vás těšim, konečně vás po tý zatracený státnici začnu pořádně sledovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.5.06 10:43

jolmo Mě přijde zbytečný dávat další peníze za dopravu..Teda ovšem jestli jsi neobjednala celej kartón :lol: :lol: :lol: Jestli tam někde poblíž máte Hypernovu, Globus, Delvitu, Meinl, Tesco, tak tam ty vína prodávaj taky :wink:

Já jdu připravovat obídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.5.06 10:49

Objednala jsem právě celý karton - po 2 ládve ze tří druhů a těch 30Kč za dobírku bych dala cestou do Tesca taky, o času nemluvím. Já navíc teď velmi špatně snáším nakupování, takže jsme si holt dovolila zvolit pohodlnější cestu. A to víno v Globusu stálo stejně nebo jinak?
Agato přeji úspěšný závěr běhu na dlouhou trať, pamatuj, že ani teď nejde o život a že klid léčí :lol: = přináší úspěchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.5.06 10:53

Holky,já jsem zhřešila minulý týden ,neodolala a dala jsem si malý pivo,desítku :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ,tak doufám,že jsem ho moc nenalákala :oops: :lol: :lol: :lol: ,jinak na alkohol žádný chutě nemám,až na někdy nepřekonatelnou chuť na to pivečko,ale statečně odolávám 8O :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
16.5.06 11:27

ahojka

Ahojka holky, nějak nemám čas na to vás číst :( moc práce a tak. Ale už mi není zle a cítím se celkem dobře, za 3 týdny svatba tak snad proběhne vše v pořádku.
Jo a ještě jsme nepřibrala :) a do šatů se vejduuuu :) jupííííííííííí :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

mějte se všechny moc hezky zatím paa

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
16.5.06 11:34

Ahoj děvčátka,
tak jsem vám psala už dvě zprávy někdy dřív, ale neodeslalo se to a já neměla dostatek sil posílat to znovu. Tak zdravím až ted. Mám pořád alergickou rýmu, což je asi můj největší těhu problém - prášky sice jíst můžu, ale snažím se to omezovat. S kapkama to je horší - sem totiž hrozná, řikala jsem si na genetice, že to vydržím, tak sem se na ty svý kapky neptala. Asi sem měla. Možná bych měla o problém míň. Doktor mi taky řikal že po prvnim trimestru už můžu brát všechno. Moc mi tomu nejde věřit, myslíte, že je to pravda?

Jak jsem tu tak četla vaše povídání o pekárnách, docela vám zavidím. Já pořád nemlžu manžela přesvědčit, že je to užitečné a on nějak nechce kupovat další krám do domácnosti:-( Ale až budu doma abudu mít čas a přestěhujem se z našeho minibytečku s bojovými podmínkami, tak snad… Tak já si jdu ohřát oběd, zatim papa holčiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
16.5.06 11:38

metřík

holky heeelp jak to děláte že tam máte metřík?? v nastavení jsem si ho dala, ale tam je vidět jen odkaz… :roll: :roll: :roll: :roll:

Díky za pomoc :)

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.5.06 11:41

Ahoj těhulinky.

nepíše se mi to moc lehko, ale jdu se s vámi rozloučit. Já jsem bohužel o svoje miminko přišla a zítra jdu na vyčištění, tak mi prosím držte palce a myslete na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí