Poradna duly
Jana Čurdová
Ale dyť je to stejně jedno, nakonec se prťavec narodí kdy bude chtít, ledn nebo prosinec - hele, já mám kamaráda psychotronika a ten než jsem otěhotněla, tak říkal, že se prťavec narodí v lednu /posledně říkal září a i když oficiální TP byl srpen, nakonec se fakt narodil v září/ - teď mám TP 12.12. a nevěřím, že mě někdo nechá přenášet do 1.1. - ale vyloučené to není, tak se tím nestresuju - i když, znám datum početí přesně ![]()
Jolmo,tak můj manžel je psychotronik,dokonce vydal několik knih
![]()
Ahoj holky,
tak se hlásím po delší době.
Duhovko, Popelko, moc držím palce, aby to příště vyšlo.
Jinak u nás nic nového, špatně mi je zatím pořád, ale snad už to brzy přejde. V práci toho mám taky hodně, takže sem moc nestíhám nakukovat.
Jinak dneska jsem utekla dřív z práce a udělala si relaxační odpoledne, došla jsem si na kosmetiku a k holiči a musím říct, že jsem si moc opočinula.
Chtěla jsem se zeptat, kdy asi tak začnete pomalu nakupovat věic na miminko?
Kristýno , myslím, že na věci na mimi je ještě moře času…
Teď začneme teprve za chvíli kupovat věci na sebe… ![]()
Leni , gratuluji k úspěšné kontrole.
Ten metřík si udělej radši na těhu a ne na porod, přijde mi to lepší… Já zatím metřík měnit nemusím, vypadá to, že souhlasí, i když je to pro mě trochu záhada, protože ovulace byla až 16.den a mimi odpovídá ovulaci 14.den…
Ale neřeším to, nechám to koňovi… ![]()
Sajso ,tak já ho předělám,no ,když jinak nedáte ![]()
Manža říká,že si prý mám datum vymyslet,že ten doktor si ho taky vymyslel
,no ,uvidím v tom Podolí
![]()
Ano prosím, předělej…
No, vymyslet si ho můžeš, teď bude záležet na tom, jaké si vymyslí mimísek…
Holky dnes jsem se pobavila… Manžel mi psal po UTZ, jestli už bylo vidět, co to bude, jestli kluk, nebo holka…
![]()
Leni, prosím tě, ty máš trochu zkušeností… Znáš někoho, kdo by při anovulaci píchal jen Pregnyl? Mě to přijde divné, kamarádce dr. píchá jen Pregnyl a diví se, že jí nerostou folikuly… Já si myslím, že folikuly rostou po FSH, tzn. preparátech typu Fostimon atp. a Pregnyl působí jako LH, takže vyvolá ovulaci… Nevím, jakým mechanismem by Pregnyl narostl folikuly, vždyť je to HCG a v těhu žádné folikuly nerostou…
Jestli si neříká, že Pregnyl je jako aby byla pregnant… ![]()
Sakso ,já si píchala fostimon a pregnyl těsně před odběrem vajíček,pregnyl slouží k tomu ,aby ti již dozrálé folíci už praskli a vytvořili se z nich vajíčka k odběru ![]()
Akorát jsem ti napsala Sakso,místo Sajso,omlouvám se ,překlep
![]()
Leni, tak nějak bych si to představovala, ale ona jí píchala JENOM pregnyl, nic na stimulaci folíků…
Jak může prasknout něco, co tam není… Takovejch hormonů zbytečně…
A to se prý ještě dr. na ultrazvuku divil, že 11.DC nemá ani folíky, ani sliznici… To se nedivím, při pregnylu. ![]()
Přeji hezky uplakaný ráno,alespoň u nás prší a prší
,jo a k radosti všem ,změna metříku
![]()
Sajso,zkus přijít k nám na diskuzi IVF ,tam ti holky určitě poradí,já jsem jen začátečník,ale jsou tam o mnoho zkušenější,zkus se jich zeptat jsou ochotné ,oni ti poradí ,když budou vědět a myslím,že určitě budou vědět
![]()
Jinak dnes jsem dostala meilem od dr. fotku našeho mimíska ,tak až přijde manža domů,tak ho vložíme do ultrazvuků ,jak jsem již psala,ne ,že bych to nezvládla,ale jak cítím,že něco nemusím ,tak ani nenaznačím,že by to mohlo jít jinak
![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5. DNES!!! JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola ?
MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 23.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 25.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 30.5.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.
HAIDULE — ? let — Praha — ? — TP 31.12. — kontrola ?
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
Ahoj holky. Včera byl opravdu hodně divný den. Ještě jednou chci říct Popelce a Duhovce , že je mi to moc líto a doufám, že se tu občas ukážete a brzo nám nahlásíte // ![]()
Já byla včera manžela vyprovodit k doktorovi na druhou stranu Prahy. Cesta hrozná, jeli jsme odpoledne, všude mraky lidí, pořád do mě někdo vrážel. Navíc mě hrozně bolela hlava-asi z tlaku. Vzduch vydýchaný. No hrozný..
A nakonec manžel vyšel z odrinace s tím, že má vážně poškozený nerv v levém loktu (je levák) a musí ihned na operaci, která nás bude stát 5 tis. Jen bohužel není jistota, jestli to ta operace spraví, je zde riziko, že to bude již doživotní
Navíc termín operace má 1.června a bude min 10 dnů na neschopence-s tou rukou nebude smět hýbat. A do práce jezdí autem.A zrovna 1.června u nich v práci se začne všechno rozjíždět, zavážet zboží. Manžel je ve zkušebce a teď máme ještě strach, aby ho nevyhodili. Je totiž jedinej, kdo tam tomu rozumí, kdo nasmlouval všechno zboží a vedení firmy počítalo s tím, že to tam při zavážce bude řídit…
No celkově hrozný. Probrečela jsem celý večer a celou noc a dneska ráno na tom nejsem o moc líp ![]()
Navíc tady ještě leje, takže k optimismu mám hodně daleko…
ahoj děvčata
![]()
Přeji všem krásné ráno
![]()
noona koukala jsem že máte seznam…ty moje otazníky se mi tam moc nelíbí
Je mi 22let (já jsem z vás nejmladší joooo
),Praha,První miminko, TP prozatím nevím ale snad budu brzy vědět.
A jak se máte vůbec dneska při uplakaném dni
Já momentálně hlídám naše malinkatý koťátka,jsou týden stará a ještě nekoukají,tak čekám až se jim rozlepí očička ![]()
Příští týden jdu ještě na jedny odběry a potom snad konečně na UTZ,strašně moc se těším.
Chtěla bych se vás zeptat…chodí někdo na UTZ do nemocnice
Moje gyndr totiž nemá,ale chtěla bych vědět zda by už teď by bylo možné že by i můj manža uviděl našeho drobečka… nevíte někdo
![]()
jo a ještě jeden dotaz,založil už někdo fotogalerii???Ráda bych vás omrkla ![]()
Ahoj Haidule,
můj manžel byl se mnou na prvním ulrazvuku a to bylo v sedmém týdnu a bylo vidět i srdíčko a byl i v desátém týdnu, pokud to půjde, tak bude se mnou chodit pořád, takže ho klidně sebou vezmi.