prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
17.5.06 21:18

Tak průkazku mám taky, a musím přiznat (k mému potěšení) že už dost dlouho. Dostala jsem ji téměř na začátku v 5. týdnu, můj doktor je prostě rychlík :wink: Jo a mám čtvrtý typ - od VitaHarmony a byl u toho vzorek Gravitalu.
Teď jsem „zblajzla“ koblihu a kus melouna a jdu spát.
Hezkou dobrou noc a pohlaďte bříška!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.5.06 08:05

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola ?
MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 23.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 25.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 30.5.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola časem

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
18.5.06 08:07

Dobré ránko těhulky!!!!
sajso já taky ještě průkazku nemám :cry: :cry: Snad už příští týden po druhých odběrech…

Četla jsem tu o Betynce speciálu,ten časopis mám taky a myslím že je docela fajn.Není vyloženě podrobný ale máme ho na záchodě a manžílek když tam vysedává tak prý taky čte :lol:
Ale víte jaké článkyjsou dobré :?: A jsou i fakt docela podrobně napsané…Je to na www.zena.atlas.cz a jmenuje se to KLUBKO 9.Možná to některá znáte.Já mám vytisknuté tři měsíce a je to na 9 papírech,berou to tam po týdnu.Jak se má miminko,co budette prožívat vy a ještě nějaké rady navíc.Fakt doporučuju :wink:

Koukáte všechny na ordinaci :?: :?: Já mám nejradši když tak někdo přijde ukázat mimčo :D Já budu potom asi jedna z nich páč moje doktorka je fakt zlatíčko a moc mi po potratech pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.5.06 08:12

Bré ránko :wink:
Tak dlouho očekávaný den D je tu…Právě jsme se překulili do truhýho trimestru :lol: Jupíííí. Tak teď už bysme všechno měli dovést do správnýho konce…
Dneska se mi o vás zdálo..Všechny jste už porodily a já nadávala, že já pořád nic a musím se tahat s tím pupkem :oops: :lol:

Na Ordinaci koukám od začátku. Dřív jsem u toho byla smutná, že tam čas od času byla nějaká těhule a já furt nic. A teď jsem celá nadšená, že je to tam samá těhule a pořád doma vykřikuju, že já taky, já taky :lol: :lol: :lol:
Jen to teď zase neuvidím. V úterý jsem byla s manželem u toho jeho doktora a dneska jdu na mecheche, co pořádaj kolegové z práce…Tak se půjdu pochlubit břiškem a oslavit konec 1.trimestru… Si dám jeden džus a budu na plech :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
18.5.06 08:20

noona koukám ty toho těhotenství máš plnou hlavu :! :! Fakt upřímně…skoro jsem spadla pod stůl když jsem si přečetla co se ti zdálo :lol: jojo,kdyby to tak byla pravda…Já zrovna dnes ráno,když jsem si změřila teplotu tak jsem měla pocit že už mám veliký panděro ale fakt jen ten pocit poněvadž mi do toho panděra ještě hooodně chybělo.Jsem si teď vzpomněla tuším v redakci to bylo jak tam ta jedna byla těhotná,břicho taky ještě nikde ale měla pocit že už má veliký a teď tam tak začala funět a nemotorně chodit…doufám že tyhle stavy mě nepostihnou 8O .Tak si ordinaci nahraj…ne bo v TV STARU píšou vždy o čem to bude tak si to přečti..nebo možná i teletext… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.5.06 08:24

Ahoj noono: koukám že jsi taky dneska vstoupila do 12tt jako my a co testy krevní už máš za sebou já jsem z Listopadu 2006, mám termín 30.11 zatím i podle ultrazvuku!
Holky všechyn vás moc zdravím a přeju pohodové těhu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.5.06 08:25

Haidule Mě se zdá o miminku skoro každou noc :oops: :wink: Nejčastěji se mi zdá, že se probudím v porodnici a vedle sebe mám nádhernýho kloučka-mýho klučka :lol:

Jinak si myslím, že když mi uteče jeden díl, nic se nestane…Navíc pak před každým dílem je rekapitulace :wink:
Já začínám funět jak lokomotiva už teď…O víkendu se chystáme, že mi manžel nafotí bříško, děláme si internetový stránky, tak to lípnem tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.5.06 08:27

ahoj ´holky,přeji krásné ránko!
jak se vede?

Přečetla jsem si tu nějaké smutné zprávy a hned na mě padla depka. Já si totiž tohle zažila před půl rokem a v 9tt. No a do toho jsem vstuopila práve dnes.
Na kontrolu jdu až v úterý,tak doufám,že bude vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.5.06 08:29

sslunicko Taky pro mě ty špatný zprávičky nebyly dobrý.. Ale moje mamka mi poradila dobře. Když na mě přijde nějaká depka, ať si vzpomenu, jak malej na UTZ vyváděl a předváděl se mi a hned je mi líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.5.06 08:30

no,jo,ale já si nic takového představit nemůžu. viděla jsem v 7tt srdíčko a to bylo zatím vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.5.06 08:33

sslunicko Tak si představ malýho, jak mu buší srdíčko a jak je smutnej, protože si smutná ty… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.5.06 08:34

Přeji krásný ráno a holky vyžeňte chmury ven,to je nálada teda po ránu :lol: :evil:
Dobrá zpráva,už druhý den jsem byla v noci na záchodě jen jednouuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.5.06 08:35

jěště,že jsem v práci a nemám tolik času na to myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764

noona no popravdě já se taky dost zadejchávám i při blbým stlání postele a jsem i dost zpomalená ale to je kvůli tomu blbýmu tlaku :evil: Štve mě to protože dřív jsem udělala hodně věcí najednou a teď to musím mít rozkouskovaný a kolikrát mě zůstane binec do druhého dne protože to nezvládnu uklidit :(

Jinak mě se taky zdálo o miminku a souviselo to s mým posledním potratem…Vždy jsem chlapečka někam položila a on za chvilku zm,izel a byl někde úplně jinde,prostě mi pořád utíkal a v podstatě to tak bylo i ve skutečnosti…teď už se mi ale nic takového nezdá a vše je v pořádku…

Naše malinkatý kočičky co se narodili včera začali koukat :! jůůů to je roztomilý :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870

lena123 Gratuluju! Já měla noc pod psa. Pořád jsem se budila a po dlouhý době jsem cestičku na záchod absolovala 4× :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí