Poradna duly
Jana Čurdová
Haidule,já chci taky poslat ,prosíííím,prosííím,pošly mi SZ.Děkuji
![]()
Haidule
díky z apochvalu za metříka, přijde mi že se zpožďuje, na rodině mi to píše už začátek 10 týdne, ale uvidíme, ve středu jdeme na kontrolu tak na UTZ by mělo být vidět který týden asi jsme ![]()
A dík ymoc za maila podívám se za chvilku, já si zase všechno čtu v tramvaji a v autobusu po cestě z práce nebo do práce, to jedu 45 minut tak toho stihnu dost přečíst ![]()
Slunícko,teď mě napadá,pořád přemýšlím,že jsi o pár dní napřed přede mnou,je to prostě divný,co
Jedna moje spolupacientka,který dávali emryjka jako mě ,tak je zase o den méně
,no,snad je to jedno den dva sem tam
![]()
Jinak co píše Haidule co se týče těcch velikostí miminek v různých týdnech jsou taky nadhodnocený,zrovna o tom diskutijem na naší diskuzi a všichni je mají menší ,zhruba jako my
![]()
velchi napiš mi až ti to dorazí,abych věděla zda je vše v pořádku..
Ahojte babulky!
Haidule, taky plosím plosím o zaslání na mail: veronika@davenet.cz
Moc moc děkuju. Mmch máš krásný obrázek u metříku ![]()
lena123 no,pravda je,že všude píšou o té velikosti něco jiného..asi kdo víc „žere“ tomu víc roste ![]()
VerKo pošlu ![]()
Haidule
už to dorazilo mám to vytištěno a budu už jen číst a číst ![]()
díky moc ![]()
jak se vlastně holky cítíte?
Mě přijde všechno stejné jako předtím akorát mě neotravuje ta rudá potvora což je příjemné ![]()
no,já se zase až tak dobře nemám.Na to, že mi dá pokoj slečna rudá jsem se těšila asi snad po miminku nejvíc
Ale jinak mě zrovna nejlíp není.Každou chvíli mi je špatně,jakékoli vůně a pachy mě dráždí ale naštěstí mísu nenaštěvuju ale občas to není daleko.Strašně mě bolí prsa,navíc spím na břiše takže to je horor než se uvelebím a jsem jako medvídek-pořád spím,i když trošku s tím bojuju,debatování tady mě drží při vědomí ![]()
mám to podobné, pachy a vůně a halvně když tudy odpoledne projde uklízečka s vysypaným odpadem
to mám na mále, ale většinou to rozdýchám. Porcelánového boha jsem zatím zdravila jen dvakrát a to hlavně z nevhodného jídla, teplá Lučina mi nesedla, a taky mi nesedla selská omeleta - tudíž smažené brambory a vejce… ale pokud jsem schopná sníst něco co není tučné a prosáklé olejem je mi dobře.
Krom toho se pořád něčím láduju, nejradši bych jedla hory a kopce zeleniny, ale o té mám zase jen hlad
tak to střídám.
A večer po příchodu domů, s enajím něco pdoělám a pak spím a spím a spím
to máme stejné, je fakt že naše těla teď pracují trochu více než předtím takže potřebujeme toho odpočinku dost.
Ještě ž emám tak chápavýho chlapa, kterej se mnou sice zároveň nechodí spát ale funguje i beze mně
takže večerní venčení psa už prostě nezvládám ![]()
A bude hůř
respektive pak by nám mělo být 3 měsíce jakš takš a t ypsolední 3 měsíce to bude taky sranda ![]()
Zrovna si čtu na atlasu o porodu a v půlce jsem to musela zminimalizovat protože s emi zase draly slzy do očí
to je další věc, jsem jak klubko emocí
pořád mám slzy na krajíčku
ale lepší se to.
Holky,tak mě je docela dobře,až na věčný chození na WC a na neúnavný spánek,to snážím velice v poklidu,je fakt ,že prsa mi už lezou i s tý největší podprsenky
,tak budu muset zakoupit větší,ale jak větší
,no nic,však si poradíme
![]()
Haidule a s tím žraním,no nevím,je fakt,že občas mám žravou ,ale jak kdy,tak ,že bych si to mimčo vyžrala
To zas ne,moje poslední dítě mělo porodní váhu 4 kg,tak jak to vypadá ,budu se mít na co těšit
![]()
Tak na prsa jsem zapomněla, je fakt že já mám teď asi 80E… nebo někdy 85 D záleží na tom jak je to šité, ale nezvětšily s emi te´d skoro vůbec, akorát má mstrašně přecitlivělé bradavky ![]()
Leni kolikáté dítě už budeš mít? ty jsi už zasloužilá maminka?? ![]()
Haidule- můžeš mi to prosím taky poslat - Kristyna.Buksova@seznam.cz.
Já jsem tedy už v 11 týdnu a taky mi ty rozměry miminka nesedí.
velchi ,já budu mít čtvrtý mimčo ,náš poslední machan ,nejstaršímu dítěti,jestli se to tak dá nazvat, je 18 let,takže tohodle mimíska si užejeme naprosto celá rodinka
![]()
No já smažený nemůžu v žádném případě,snad krom řízku.Taky pizza a všechno takové upatlané jako majonéza..Zkrátka a dobře můžu lehká jídla,ovoce,zeleninu a cokoli co nesmrdí(ono to třeba voní ale mě to smrdí).Já osobně jsem ráda za to že nezvracím poněvadž zvracím děsně nerada ![]()
Prsa mám céčka a pořát taky rostou přičemž manža to velice vítá,ale já zase odmítám mít po porodu věšáky takže nevím nevím.
Krajkový prádlo nemůžu,bradavky pak bolí jak čert…Zkrátla a dobře se tady asi tak nějak všechny přibližně schodneme ![]()
lena123 ty jooo,4kila
Já měla 1,5kg
Maminka se bouchla do bříška a narodila jsem se o týden dřív..Ale stejně za týden že bych to dohnala aspoň o 1kg
Byla jsem nějaká podvyživená..
Holky co bude s tím fotoalbem??Ví někdo jak se zakládá???
tak fotoalbum netuším jak založit co se zeptat Missorky?? ale já mám třeba albíčko na rodince pod http://rodina.cz/Kazilkovi ale ještě tam nemám žádnou fotku pupku, protože je to stále ten samej špek, co to byl předtím ![]()