Poradna duly
Jana Čurdová
Velchi, ja byla minule hotova snad za 5 minut! A to jsem jeste mela sepsany seznam toho, na co se chci zeptat. A na pristi KO jdu az 14.6.
Holky a má vlastně někdo průkazku, krom Noemmi a Noony? Mě říkal dr., že až příští týden přijdu, tak budeme papírovat, tak jsem zvědavá, co do toho vše počítá… ![]()
Holky nemám průkazku
ale počítám s tím že s estejně dříve jak v 10 tt nedostává a to my budeme příští týden tak uvidíme jak dopadneme. Jdeme tak se skoromanželem tak jsme oba dva(všichni tři )
zvědaví co tam uvidíme a doufáme že „něco“ uvidíme, minule bylo vidět srdíčko
takže snad příště, já jsem taky měla spoustu dotazů, a taky mi ted v květnu vypršela tetanovka, tak budu muset jít ale to s easi neslučuje s těhulkovstvím tak nevím musím se jí zeptat. Jinak doktorka parádní, jsme naprosto spokojená, ale prostě trochu váhám že když je mi celkem dobře tak aby to bylo OK…
Sajso - já jsem dostala průkazku minulý týden ve středu, to jsem byla v 10 týdnu a brali mi i krev na příští kontrole mi prý zase budou brát krev na další testy. Ale třeba mě překvapilo, že mi neměřili tlak a nedávala jsem moč, tak uvidíme co se bude dít příště.
Ja prukazku taky nemam, ale mam ji slibenou priste (14.6. - to budu asi 60.tyden tehotenstvi
). Na posledni rohlidce mi Dr. delala jen ultrazvuk a dostala jsem zkumavku s tim, ze se mam dostavit nektere rano na odbery s ranni moci. Celkove to zatim nijak moc neresila a byla se mnou rychle hotova - ono je to mozna proto, ze propasovat se k ni je zazrak. Ma uz delsi dobu stop stav.
Tak já musím říci, že můj dr. má taky stop stav, ale připadala jsem si jak v Růžové zahradě…
Byl moc milý, nevěděl, co by ještě vymyslel, dokonce volal do nemocnice na UTZ, aby tam byl někdo, kdo už není v záběhu a ve finále řekl sestře, že si na ně udělám čas příští čtvrtek, tak ať mě tam objedná, sestra lomila rukama, že to je nařachané, tak se mě ještě zeptal, jaká by se mi hodila hodina a ať tak přijdu, že sestřička si to tam napíše… ![]()
Stazko: Taky jsem si myslela, že toho bude chtít pan doktor vědět víc, třeba jestli není v rodině nějaké dědičná nemoc a další věci, ale je možné, že to bude až příště v tom 16. týdnu. Ultrazvuk mi taky dělal a dal mi i fotku, takže už vlastně máme dvě a už tam byli vidět i nožičky a ručičky, i když to mělo jen kolem 3 cm.
Ahojte holky, teď jen na skok - včera jsem koukala na zahradu a pak jsem upadla do mrtva a dneska jsem od rána lítala jak hadr na holi a teď nás čeká chvilková návštěva, tak se ozvu pak…
Leni, já tajně doufám, že mi jí pan doktor příští týden také vyplní…
On nemá UTZ v ordinaci, takže mě poslal na potvrzení, teď už by mohl.. A jakou máš? Růžovou, nebo tu s tím miminem?
Vím, že jsi se neptala mě, ale já mám od mamavitu, v průkazce byli i vzorky vitamínů a je vlastně růžová rozkládací v obalu. Ani nevím jaké jiné se ještě dávají.
Kristýno , to vůbec nevadí, že jsem se neptala tebe, z praktického důvodu jsem oslovila Lenu, bo tu byla chvíli přede mnou, tak jsem si říkala, že tu nejspíš je… Se vzorkama mamavitu? To bude teda asi ta růžová…
Já vím, že jsou nejmíň dva typy - růžová a s miminem…
I když je to jedno, to je jasné.. ![]()
Teď koukám, že tu Lena byla ve stejný čas jako ty…
Byla ale níž…
Dnes mám zase den… ![]()
Sajso,já mám taky růžovou s mamavitem a kámoška má tu v tom papírovým obalu,musím uznat,že ta moje je hezčí ![]()
Leni, to je mnohem lepší možnost, než kdybys musela uznat, že ta její je lepší…
![]()
Jinak jsem se rozhodla, že musím trochu dohonit kulturu, tak jdu zítra s kamarádkou na Účastníky zájezdu. Moc se těším. Pro jistotu od 17.30, nevím, jestli bych tam od 20 neusnula… ![]()