prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6955
16.5.06 11:44

Popelko je mi to moc líto drž se, myslím na tebe. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.5.06 11:55

Popelko To je mi moc líto :cry: :cry: :cry:
Snad se brzy zadaří a ty budeš mít svoje vysněný mimčo v náručí.

Občas se aspoň přijď ukázat, budeme určitě moc rády!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
16.5.06 12:00

Popelko moc me to mrzi. :cry: :cry: :cry: Ale verim, ze se brzy zadari a budes mit v brisku krasny, zdravoucky mimi!! Prijd se na nas podivat, jo?!?

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.5.06 12:18

Až se vyhrabu z toho nejhoršího, tak se na vás určitě přijdu podívat jak vám rostou pupíky. Dávejte na sebe všechny pozor a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
16.5.06 12:33

Popelko, to je mi lito :( Budu ti drzet pesti, at se priste podari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.5.06 13:33

ahoj Těhulinky, vím že je dnes těch špatných zpráv už dost, ale i já se s vámi loučím. Minulý pátek jsem začala silně krvácet a tak jsme rychle jeli do nemocnice, tam zjistili, že už asi týden (podle UZ) miminku nepracuje srdíčko :( :( :( :( V neděli jsem se vrátila a neměla jsem odvahu vám to napsat.

POPELKO Úplně tě chápu, je to hrozně těžké, bylo to naše první a hrozně moc jsme se těšili. Moc mi pomohl přístup doktora v nemocnici, oznámil nám to velice šetrně a hlavně teď je se mnou manžel doma a je to mnohem lepší, než kdybych byla celý den sama, asi bych se v slzách utopila.

Omlouvám se za delší zprávu, ale musí to ven.

buťe na sebe opatrné a pohlaďte si bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
16.5.06 13:37

Ahoj těhulky!!!
Rozhodla jsem se zavítat mezi vás,doufám že mě přijmete :roll: :D Mám zrovna blbý termín buď konec prosince nebo začátek ledna ale mě se víc líbí ten prosinec protože jusou Vánoce a tak.. :wink:

popelko to že jsi přišla o miminko jsem si přečetla hned jako první a moc mě to mrzí,ale nevěš hlavu,já potratila dvakrát a naposledy mě taky čistili.Pamatuji si že jsem se prve moc bála anestezie ale už je to zamnou a měla jsem pouze jeden měsíc pauzu a hned druhý jsem najednou otěhotněla a drží se :! Asi to chtělo ve vnitř vyčistit aby se vytvořil nový „pelíšek“ pro mimísko a ejhle ono to vyšlo,dokonce nečekaně a navíc na mé narozeniny :! Život umí být jak krutý tak i kouzelný.Držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.5.06 15:10

Haidule,my se asi známe z TPP nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
16.5.06 15:13

AHOJ tehulinky,
tak se zase hlasim z procesu, nemela jsem cely den cas, tak uz jsem cela Vase. Jak se dneska mate? Zlaticka - jak vam dopadly kontroly? Jsem zvedava, musim juknout zpet, co jste napsaly.

Jinak me je dobre, jen rano jsem mela jedno male rande s wc, ale prezili jsme ve zdravy, cely den me ale picha trosku jako kycel a trisla na pravo i levo a kost uprostred, myslite ze to je normalni, jsem z toho hodne nervozni, ale zase nechci plasit a vypadat jako blazen :roll: :roll: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.5.06 16:29

Ahojky holky,

Duhovko, Popelko , moc mě mrzí, co se stalo… Určitě se k nám přijďte podívat a věřím, že brzy zahlásíte //… Budeme moc a moc držet palečky…

Vítám mezi námi Haiduli , ať je vše vpořádku…

A teď konečně nějaké dobré zprávy: my jsme dnes na UTZ také byli, odpovídáme 7+4, dr. napsal do zprávy živý zárodek, moc nic neříkal, akorát, že asi nebudu na vánoce doma, ale já tam viděla srdíčko… :) Můj pan doktor byl jako vždy moc hodný, o papíry do Gennetu jsem mu ani nemusela říkat, začal o tom sám a že tam zavolá a domluví, aby si mě nějaký jeho spolužák vzal pod patronát a naplánovali si všechna vyšetření už sami, včetně ultrazvuků, že tam mají špičkové přístroje a hlavně doktory… Takže mám přijít s výsledkem UTZ příští týden ve čtvrtek (25.5. pro Noonu :wink: ) a budeme prý papírovat… :wink: :D Málem jsem se na ultrazvuku rozbrečela… :oops: Tak doufám, že vás mé zprávičky potěší, i když mi to přijde skoro nemístné to psát, když Popelka a Duhovka o miminka přišly… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.5.06 16:44

Popelko,duhovko,moc mě to mrzí :evil:
Tak i já přidám lepší zprávičku,viděli a hlavně slyšeli jsme srdíčko,tluče jako zvon :lol: :lol: :lol:
Akorát mám změnu TP na 31.12 :evil: ,z toho moc nadšená nejsem,ale budiž :lol: :lol:
Odpovídáme 7+2tt,u mě je to trochu jiný a kontrola 30.5 v Podolí :lol:
Sajso gratuluji :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
16.5.06 16:46

POPELKO, DUHOVKO - je mi strasne smutno za Vas a boli me u srdicka, moc me to mrzi!!! Moc na Vas myslim a tesim se az zase budete testovat a se slzami v ocich koukat na //! Je hrozne nefer, jak je svet nespravedlivy a ublizuje lidem, kteri si to vubec nezaslouzi!!! Drzte se berusky a verte ze bude lip!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
16.5.06 16:48

SAJSO - jinak gratuluji ke kontrole. Je fajn, ze je vsechno v poradku!!!

LENO123-tobe taky moc gratuluju - mame stejny termin porodu!!!

Me dneska porad boli ty trisla, mam z toho docela strach :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
16.5.06 16:50

Tady posilam neco pro POPELKU a DUHOVKU - vase miminka odpocivaji nekde nahore na mracku a mysli na Vas!!! Brzo Vam za sebe poslou nove stesticka :! :! :!

http://www.gify.nou.cz/…bory/271.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.5.06 17:33

Moc všem děkuji za pěkná slova, Terro ten obrázek je nádherný. Včera za mnou přijela na návštěvu švagrová, která taky před rokem a půl potratila a teď má krásné dvojčátka. Je to taková naděje,že vše bude zase v pořádku.
Jak jsme si tak spolu povídaly, tak jsme došly k závěru, že náš malý šel tam nahoru za svým bratrancem,aby tam nebyl tak sám. Jsme věřící a už byla za našeho malého i sloužena mše svatá. Je to hrozně těžké se vyrovnat s takovou ztrátou, ale musím se dát do kupy, aby mohlo být další.

Nechci vás psychicky rozhodit a tak už budu jen tak nakukovat a přát vám radostné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí