Poradna duly
Jana Čurdová
Popelko To je mi moc líto
![]()
Snad se brzy zadaří a ty budeš mít svoje vysněný mimčo v náručí.
Občas se aspoň přijď ukázat, budeme určitě moc rády!
Popelko moc me to mrzi.
Ale verim, ze se brzy zadari a budes mit v brisku krasny, zdravoucky mimi!! Prijd se na nas podivat, jo?!?
pa
Až se vyhrabu z toho nejhoršího, tak se na vás určitě přijdu podívat jak vám rostou pupíky. Dávejte na sebe všechny pozor a opatrujte se.
Popelko, to je mi lito
Budu ti drzet pesti, at se priste podari.
ahoj Těhulinky, vím že je dnes těch špatných zpráv už dost, ale i já se s vámi loučím. Minulý pátek jsem začala silně krvácet a tak jsme rychle jeli do nemocnice, tam zjistili, že už asi týden (podle UZ) miminku nepracuje srdíčko
V neděli jsem se vrátila a neměla jsem odvahu vám to napsat.
POPELKO Úplně tě chápu, je to hrozně těžké, bylo to naše první a hrozně moc jsme se těšili. Moc mi pomohl přístup doktora v nemocnici, oznámil nám to velice šetrně a hlavně teď je se mnou manžel doma a je to mnohem lepší, než kdybych byla celý den sama, asi bych se v slzách utopila.
Omlouvám se za delší zprávu, ale musí to ven.
buťe na sebe opatrné a pohlaďte si bříška
Ahoj těhulky!!!
Rozhodla jsem se zavítat mezi vás,doufám že mě přijmete
Mám zrovna blbý termín buď konec prosince nebo začátek ledna ale mě se víc líbí ten prosinec protože jusou Vánoce a tak.. ![]()
popelko to že jsi přišla o miminko jsem si přečetla hned jako první a moc mě to mrzí,ale nevěš hlavu,já potratila dvakrát a naposledy mě taky čistili.Pamatuji si že jsem se prve moc bála anestezie ale už je to zamnou a měla jsem pouze jeden měsíc pauzu a hned druhý jsem najednou otěhotněla a drží se
Asi to chtělo ve vnitř vyčistit aby se vytvořil nový „pelíšek“ pro mimísko a ejhle ono to vyšlo,dokonce nečekaně a navíc na mé narozeniny
Život umí být jak krutý tak i kouzelný.Držím palce!!!!
AHOJ tehulinky,
tak se zase hlasim z procesu, nemela jsem cely den cas, tak uz jsem cela Vase. Jak se dneska mate? Zlaticka - jak vam dopadly kontroly? Jsem zvedava, musim juknout zpet, co jste napsaly.
Jinak me je dobre, jen rano jsem mela jedno male rande s wc, ale prezili jsme ve zdravy, cely den me ale picha trosku jako kycel a trisla na pravo i levo a kost uprostred, myslite ze to je normalni, jsem z toho hodne nervozni, ale zase nechci plasit a vypadat jako blazen
![]()
Ahojky holky,
Duhovko, Popelko , moc mě mrzí, co se stalo… Určitě se k nám přijďte podívat a věřím, že brzy zahlásíte //… Budeme moc a moc držet palečky…
Vítám mezi námi Haiduli , ať je vše vpořádku…
A teď konečně nějaké dobré zprávy: my jsme dnes na UTZ také byli, odpovídáme 7+4, dr. napsal do zprávy živý zárodek, moc nic neříkal, akorát, že asi nebudu na vánoce doma, ale já tam viděla srdíčko…
Můj pan doktor byl jako vždy moc hodný, o papíry do Gennetu jsem mu ani nemusela říkat, začal o tom sám a že tam zavolá a domluví, aby si mě nějaký jeho spolužák vzal pod patronát a naplánovali si všechna vyšetření už sami, včetně ultrazvuků, že tam mají špičkové přístroje a hlavně doktory… Takže mám přijít s výsledkem UTZ příští týden ve čtvrtek (25.5. pro Noonu
) a budeme prý papírovat…
Málem jsem se na ultrazvuku rozbrečela…
Tak doufám, že vás mé zprávičky potěší, i když mi to přijde skoro nemístné to psát, když Popelka a Duhovka o miminka přišly…
![]()
Popelko,duhovko,moc mě to mrzí ![]()
Tak i já přidám lepší zprávičku,viděli a hlavně slyšeli jsme srdíčko,tluče jako zvon
![]()
Akorát mám změnu TP na 31.12
,z toho moc nadšená nejsem,ale budiž
![]()
Odpovídáme 7+2tt,u mě je to trochu jiný a kontrola 30.5 v Podolí ![]()
Sajso gratuluji
![]()
POPELKO, DUHOVKO - je mi strasne smutno za Vas a boli me u srdicka, moc me to mrzi!!! Moc na Vas myslim a tesim se az zase budete testovat a se slzami v ocich koukat na //! Je hrozne nefer, jak je svet nespravedlivy a ublizuje lidem, kteri si to vubec nezaslouzi!!! Drzte se berusky a verte ze bude lip!!!!
SAJSO - jinak gratuluji ke kontrole. Je fajn, ze je vsechno v poradku!!!
LENO123-tobe taky moc gratuluju - mame stejny termin porodu!!!
Me dneska porad boli ty trisla, mam z toho docela strach
![]()
Tady posilam neco pro POPELKU a DUHOVKU - vase miminka odpocivaji nekde nahore na mracku a mysli na Vas!!! Brzo Vam za sebe poslou nove stesticka
![]()
Moc všem děkuji za pěkná slova, Terro ten obrázek je nádherný. Včera za mnou přijela na návštěvu švagrová, která taky před rokem a půl potratila a teď má krásné dvojčátka. Je to taková naděje,že vše bude zase v pořádku.
Jak jsme si tak spolu povídaly, tak jsme došly k závěru, že náš malý šel tam nahoru za svým bratrancem,aby tam nebyl tak sám. Jsme věřící a už byla za našeho malého i sloužena mše svatá. Je to hrozně těžké se vyrovnat s takovou ztrátou, ale musím se dát do kupy, aby mohlo být další.
Nechci vás psychicky rozhodit a tak už budu jen tak nakukovat a přát vám radostné těhotenství