Poradna duly
Jana Čurdová
Je mi to moc líto, co se stalo Popelce a Duhovce, myslím, že všechny se toho bojíme, já ještě pořád denně, na druhé straně - příroda jistě ví co dělá a pokud to ukončila takhle brzo, tak něco nebylo vpořádku.
My jsme dnes novinu řekli mojí mamce a otčímovi - mamka se držela, ale měla slzy v očích - byla jsem ráda, protože jsem měla strach, přece jen je to čtvrté vnouče a znáte rodiče…
Ach jo, doufám, že mě v pondělí čekají samé dobré zprávy
-
DUHOVKO - moc ti drzim palecky, ja jsem o sve druhe mimi prisla pred rokem presne 1/3/05, myslela jsem si ze to nezvladnu a podivej se, musela jsem. Ono to tak vsechno asi ma byt. Treba by melo nejakou nemoc nebo neco takoveho. To telo vi proc se tohle deje. Moc ti drzim palecky at jsi brzo zase stastna a spokojena
![]()
Holky zdravím,
Popelko a Duhovko, je mi to moc , moc líto. Držte se , vím ,že to není jednoduché, nestydte se o tom mluvit se svými blízkými, je to lepší než to dusit v sobě, snáz se s tím vyrovnáte vy i váš partner. Na druhou stranu třeba sama příroda za vás vyřešila jeden velký problém, kdyby mimi nebylo vpořádku.
Já mám dneska depku, bolí mě hlava celý den, do toho tady taky celý den měnili stupačky v celém domě, takže randálu bylo fura. Malý zůstane ještě přes noc u babi , máme to skoro 80 km a nestihla jsem pro něj zajet. Mám hrozný výčitky jednak vůči malému ,ale i tchýni , která se o něj dost oddaně stará, myslím ,že už toho musí mít taky dost.
Jinak holkám blahopřeji k úspěšným kontrolám.
Apolena
Holky,dvě malý berušky,Duhovko a Popelko,ani nevím,co bych měla napsat,tak jsem se radši ztáhla,ale myslím na Vás,určitě se to povede jindy
![]()
LENO - taky jsem se chtela zeptat co to je za oslavu a kde se ti toula metrik
![]()
No ještě ráno jsi měla metřík s UZ obrázkem /do žluta/ a teď tam máš dvě bedruny a za 7 měsíců se něco chystáš slavit ![]()
Holky,my ksme tam asi dali blbej metřík,teda
![]()
Jinak za 7 měsíců se chystám slavit porod
![]()
LENO - tak to jsi asi neco spletla!!!
za 7. mesicu?
Jinak tehulinky moje, ja se loucim, za chvilku mi prijde kolegyne a prijedou pro me chlapy. Uz se na ne moc tesim, hlavne teda na toho maleho. Budu pospichat na Ordinaci, doufam, ze stihnu alespon pulku!!!! Kolegyne dorazi totiz az v 8, ale mam to autem 10 min domu. Tak se mejte vsechny moc krasne - hlavne se opatrujte a pozdravujte briska!!!!!!!!! Pusinku vsem mimiskum do briska!!!
Ja ted mam dva dny volnicka, tak kdyz bude cas, tak budu nakukovat!!!
to máš z toho, že do těch metříků furt vrtáš - proč si to měnila ? no nic mi do toho není, ale ty bedruny jsou zvláštní
, vrať si tam pěkně mimíse ![]()
Jolmo,proč asi ,kdyýž mám asi změnu termínu ,ne
![]()
Večer dám teda novej ![]()
Duhovko, Popelko, moc na vás myslim ! Držte se, holčičky, teď už bude jenom líp. Na profi snažilkách nám to jedna holčina taky dneska oznámila, ta byla 6tt po roce a půl snažení. Ale máme tam i jednu, která o mimi přišla dvakrát, jednou byla mimoděložně a teď začíná 2. trimestr s čiperou v bříšku.
Joooo promiň, to mi nedošlo…
Teď jsem si ale vzpomněla, žes byla po některém tom Uz nešťastná, že ještě není vidět srdíčko a vidíš, i když tam mimína implantují, tak si nakonec najde hnízdečko kdy chce sám… Ten termín porodu je hodně, hodně napínavý ![]()
No to mi povídej,ale já se určitě dozvím něco víc a za 14 dní bude zase jinej metřík ![]()