prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
15.5.06 21:00

Ahoj sluníčka :D
Teda to byl „fičák“..nebyla jsem tu od čtvrtka a tak jsem teď četla 16 stránek zpětně 8O . Jste pěkné spisovatelky :D .Vezmu to popořadě…

Duhovka - moc děkuji za podrobný návod na metřík…snad bude fungovat :) .Snad jen ještě jedna otázka-ten metřík se nějak aktualizuje každý den sám?

Apolena - první Ježíšek?? :D Snad ano…i když raději bych porodila do 21.prosince, aby to byl-a střelec.Kozorozi jsou hodně komplikovaní :?: ..I když..je vlastně jedno, jestli do 21.12. nebo až na ten Štědrý den..důležité je, aby vše bylo v pořádku..
Jinak co se týče Tvého "nezdravého jídelníčku a chuti hlavně na Colu, jsem na tom podobně.I když teď mám úplně nejraději čerstvý chleba s máslem posypaný čubricou a solí a rajčátka.Snad nikdy v životě jsem nezbaštila tolik rajčat jako teď :D :D .

Sajsa - s tou nivou hodně opatrně..způsobuje (zvláště v těhu) nepříjemné výtoky a její přirozená plíseň, která je tak výýýýborná, je hodně špatná pro mimíska i v malém množství.Taky jí miluju, ale teď jsem se jí opravdu úplně vzdala…stejně tak i hermelínu :( . Ještě se Tě chci zeptat, co je to ten kombinovaný test v GENNETU??

NOONA - Nejdřív hrozně mooooooc gratuluji k tak skvělé kontrole a úúúúžasnému UTZ :D .S těma oknama jsi teda borec :D .Já už přes ty naše skoro ani nevidím ven, ale netroufám si na ně.Tak mi miláček slíbil, že je o víkendu omyje :D .Chudák, děla za mě teď snad všechno..meje podlahu, vanu, luxuje atd, atd..je to fakt zlatíííííčko :D .Co to nealko víno?Sehnala jsi nějaké??Ptám se, protože 15.7.2006 mě čeká moje svatba a nealko víno by se mi určitě šiklo :D .Taky ještě doplňuji své údaje: 27 let, bydliště Jablonec nad Nisou, kontrola+ podrobný UTZ 1.6.2006, TP 24.12.2006 :D

Jolma - hrozně jsi mě potěšila větou, že orgasmus je v těhu zdravý, protože se tím posiluje děloha.Já mám totiž pokaždé hrozné výčitky.Mám hodně silný orgasmus a mám pocit, že to toho mrňoska musí snad rozmačkat a někde jsem četla, že orgasmus v 1.trimestru, může vyvolat snad i potrat…takže mám vždycky hrozný strach.Ale nemůžu se tomu ubránit.Tak jsi mě celkem uklidnila :D

Popelka, Jolma, NOONA- tedy ten váš rozhovor o mužském čůrání a konání jiných potřeb na WC, mě rozesmál, jako už dlouho nic :D :D .Já toho mého naštěstí také naučila čůrat v sedě a hodně se dole upravuje a holí, takže chlupy naštěstí také nikde nemáme :D

Sluníčka, mám ještě jednu prosbu: nevíte někdo, jak je to s pitím nealko piva v těhu??

Maja78 :D

pokouším se poprvé vložit i metřík, tak to snad vyjde :?: podle metříku jsem8+1tt a podle mé MUDr. 8+4tt, tak nevím :D

http://tickers.TickerFactory.com/…d09/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 21:06

Jolmo , uvidíme, okolo oběda toho moc nezvládám… :wink:

Majo, já už jsem taky někde četla, že v těhu by se plísňové sýry měly střídmě… No, nepřeháním to. Taky by se prý neměla játrová paštika a tuňák… I když na Gennetu se někdo ptal na paštiku a říkali, že to nevadí, tak nevím…

Kombinovaný test je test na vývojové vady - v 10.týdnu se dělá odběr a ve 12. týdnu ultrazvuk se zaměřením na šíjové projasnění a další znaky, které by ukazovaly na možné postižení plodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 21:08

A jinak metřík se aktualizuje sám… Ale nemáš ho tam… Vlezla jsi do nastavení přes diskuzi, nebo na Váš účet? Mělo by to být přes diskuzi, nahořw na té bílé liště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
15.5.06 21:09

maja78 Doplněno do seznámku, díky :wink:

Nealko víno i pivo jsem zrovna teďka koupila v Globusu. Koupila jsem Budweisser a víno růžový Carl Jung. Teď se chladí, takže budu referovat večer :wink:
Manžel už mě vyhání od PC, tak se ozvu až zítra.
Mějte se holky krááásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.5.06 21:09

Ahoj Májo, taky jsem skoukla dle TP horoskop mimíska, střelec se mi docela zamlouval. U mě bude spíš problém opačnej, malý se narodil o 10 dní dřív, tak snad u druhého mimi to bude vpoho. Jinak nealko pivo je v pohodě, já si dám občas i půlku skleničky normálního. No a trošku červeného ve 2a 3 trimestru je zase dobrý na krev,kdy se výrazně zvyšuje jeho objem a tím i krvetvorba. Ale opravdu trošku. :P
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 21:16

Já si teda myslím, že horší než plísňové sýry které snad nejíme na kila, je ta cola . já se kofeinu úplně vyhýbám… No, ale to nealko víno by se možná hodilo :wink: . Já někdy piju, teda hlavně po těžkých věcech Birell a myslím, že by neměl dělat nic…
Sajso játrovku ne zřejmě kvůli vitaminu A - ale to si umíme všechny představit, kolik je v naší játrové paštice jater :roll: - zjevně si to umí představit i v Gennetu :D .
No nic holčiny, jdu chrnět, jsem dnes nějaká KO a těším se na ráno na chlebík :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 21:18

Ještě jsem chtěla říct, že já bych raději Kozoroha jak Střelce, jednoho už mám /no jasně že mě druhý nemine !/ a to teda není nic s medem… Kozoroh mi připadá vyrovnanější…
Mějte se a hezky se vyspěte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 21:39

Jolmo , ono je to skoro bych řekla co člověk, to názor… Pravda je, že prý se plísňové sýry nedoporučují pro možný obsah listerií, vzhledem k tomu, že u nás se vyrábí pouze z pasterizovaného mléka, toto riziko by tam být nemělo. Já jsem koukala minulý týden na www.porodnice.cz a tam dr. Koucký říká, že v takových sýrech jsou plísně ušlechtilé a že neprodukují žádné škodlivé aflatoxiny, v podstatě nás víc ohrožují např. aflatoxiny z nahnilého ovoce, či zeleniny… Že sýry se mohou. Jsou názory protichůdné, usoudila jsem, že jednou za měsíc kousek nevadí. Listerióza se dá chytit i třeba z nevhodně skladované majonézy. :? O tom, že leckdy sníme něco, co je na první pohled v pořádku a ony tam ty plísně jsou taky, ani nemluvě… :roll:

Já teda kafe nepiju vůbec, vařím si bílou kávu - z Cara.. Colu taky ne. No a játrovka, to je určitě kvůli játrům a teratogennímu působení nadbytku vitamínu A…

Tak jo, já jdu taky do postýlky, zítra na mě myslete, dorazím ale až spíš k večeru… Takže dobrou noc a krásný zítřejší den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.5.06 01:07

Jako většinou nemůžu spát :roll: :cry:
Já jsem ráda, že budu mít Střelce. Taky jednoho důvěrně znám-sebe :lol: A nemůžu si stěžovat :wink: Snad až na to, že Střelci rozhodně neuznávají rčení Dvakrát měr a jednou řež :? Mají krédo Co na srdci, to na jazyku… Ale zase jsou hodně citový. Když za mnou malej příjde a řekne mi mami, mám tě rád, tak budu vědět, že nekecá, že si to fakt myslí.
Já se Střelcem nemám problém 8)
Tak brou, já jdu koukat do tmy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.5.06 07:03

Ahojky,tak já jen nakukuju, za chvíli pojedu…

Noono , já si myslím, že vůbec není jisté, že budeš mít Střelce… :wink: Porodíš o pár dnů dřív a je to Štír… My asi budeme mít Kozoroha, ale je to to samé… Myslím, že je úplně jedno, v jakém znamení mimi bude… Reklamovat ho kvůli tomu nebudeme… :wink:

Jinak jsem teď nakoukla na zprávy a údajně socani dotáhli ODS… :roll: No, nevím, nějak začínám věřit těm podplaceným preferencím, co o nich mluvili o víkendu. Minulý týden byl zveřejněn předpoklad, který nevypadal pro socany příznivě a následuje průzkum, který se liší o poměrně větší procento, než je pochopitelné… 8O :?

Hodně štěstí Leně a Popelce na kontrolu a já se ozvu odpoledne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.5.06 08:24

Sajso těším se na tvoje zprávy z kontroly :D . A s těma preferencema si myslím naprosto totéž - tady už se nedá věřit vůbec nikomu, protože trhu vládnou prachy :evil: , a Paroubovi nevěřím ani „dobrý den“.
A co se týče listeriózy, trochu se v tom oboru pohybuji a myslím, že nám spíš hrozí slintavka a kulhavka :lol: , než tohle. Pokud teda nepijem domácí kozí mlíko příp. necpem domácí kozí sýry z pochybného provozu…
Noono , jak se ti čumělo do tmy :wink: :?: Já dneska taky nemohla moct spát :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.5.06 08:28

Dobré ránko, :lol: :lol:
Sajso ,přeji hodně úspěchů k úspěšné kontrole :lol: :lol:
Já pojedu tak v 11 h. 8O
Jinak ,holky,co se týče těch znamení , tak já osobně jsem střelec,ale někdy aby se mnou prase vydrželo :roll: :wink: ,naopak ,manžel a dcera jsou kozorozi a úplně klidní a vyrovnaní lidé 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.5.06 08:42

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
DUHOVKA — 26 let — Zlín — čeká první mimčo — TP 19.12. — kontrola 23.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5. DNES!!! LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola ?
MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5. DNES!!! MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 23.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5. DNES!!! STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.5.06 08:55

Bré ránko! Tak dneska držíme palce Popelce , Leně a Sajse .
Holky, čekáme samé pozitivní zprávičky :wink: :lol:

Ještě ohledně seznámku…Můžete mi prosím doplnit datumy kontrol? Jmenovitě LINDULE2 , JUJKA , AGATA a ALINKA , jestli se už nahlásila k Dr :wink: Je možný, že jste to sem psaly, ale v tý záplavě zpráv jsem to nenašla :?

Někdo se mě tu ptal, jestli jsem už byla v tý prodejně LaVe s mužem. Tak nebyla a nevím, kdy se tam dostanu. Maj tam do 18 hod a to manžel akorád končí v práci a jezdí mi domů přes celou Prahu. Takže snad někdy časem, zatím to nespěchá :wink:
Nealko víno- Carl Jung Rose je vynikající !!! Chutná to fakt jak víno, jen po tom nejste přiopilé :lol: Vřele doporučuju. Tady je kdyžtak odkaz na jejich produkty. Píšou tam, kde se jejich výrobky prodávají http://www.carl-jung.cz/…no/produkty/

Čučelo se mi do tmy hrozně. Usnula jsem až ve 4 ráno. Ještě, že jsem na neschopence…
Teď si jdu dát k snídani koblihu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.5.06 10:20

Noono,ty takhle nocuješ 8O :?: To já spím jak mimino :lol: .Jo a dneska jsem byla čůrat v noci jen 3× :! :! Tak se mi snad frekvence vstávání bude zkracovat :wink: :oops: ,nebo to taky byla vyjímka,že :?: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí