Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj sluníčka ![]()
Teda to byl „fičák“..nebyla jsem tu od čtvrtka a tak jsem teď četla 16 stránek zpětně
. Jste pěkné spisovatelky
.Vezmu to popořadě…
Duhovka - moc děkuji za podrobný návod na metřík…snad bude fungovat
.Snad jen ještě jedna otázka-ten metřík se nějak aktualizuje každý den sám?
Apolena - první Ježíšek??
Snad ano…i když raději bych porodila do 21.prosince, aby to byl-a střelec.Kozorozi jsou hodně komplikovaní
..I když..je vlastně jedno, jestli do 21.12. nebo až na ten Štědrý den..důležité je, aby vše bylo v pořádku..
Jinak co se týče Tvého "nezdravého jídelníčku a chuti hlavně na Colu, jsem na tom podobně.I když teď mám úplně nejraději čerstvý chleba s máslem posypaný čubricou a solí a rajčátka.Snad nikdy v životě jsem nezbaštila tolik rajčat jako teď
.
Sajsa - s tou nivou hodně opatrně..způsobuje (zvláště v těhu) nepříjemné výtoky a její přirozená plíseň, která je tak výýýýborná, je hodně špatná pro mimíska i v malém množství.Taky jí miluju, ale teď jsem se jí opravdu úplně vzdala…stejně tak i hermelínu
. Ještě se Tě chci zeptat, co je to ten kombinovaný test v GENNETU??
NOONA - Nejdřív hrozně mooooooc gratuluji k tak skvělé kontrole a úúúúžasnému UTZ
.S těma oknama jsi teda borec
.Já už přes ty naše skoro ani nevidím ven, ale netroufám si na ně.Tak mi miláček slíbil, že je o víkendu omyje
.Chudák, děla za mě teď snad všechno..meje podlahu, vanu, luxuje atd, atd..je to fakt zlatíííííčko
.Co to nealko víno?Sehnala jsi nějaké??Ptám se, protože 15.7.2006 mě čeká moje svatba a nealko víno by se mi určitě šiklo
.Taky ještě doplňuji své údaje: 27 let, bydliště Jablonec nad Nisou, kontrola+ podrobný UTZ 1.6.2006, TP 24.12.2006 ![]()
Jolma - hrozně jsi mě potěšila větou, že orgasmus je v těhu zdravý, protože se tím posiluje děloha.Já mám totiž pokaždé hrozné výčitky.Mám hodně silný orgasmus a mám pocit, že to toho mrňoska musí snad rozmačkat a někde jsem četla, že orgasmus v 1.trimestru, může vyvolat snad i potrat…takže mám vždycky hrozný strach.Ale nemůžu se tomu ubránit.Tak jsi mě celkem uklidnila ![]()
Popelka, Jolma, NOONA- tedy ten váš rozhovor o mužském čůrání a konání jiných potřeb na WC, mě rozesmál, jako už dlouho nic
.Já toho mého naštěstí také naučila čůrat v sedě a hodně se dole upravuje a holí, takže chlupy naštěstí také nikde nemáme ![]()
Sluníčka, mám ještě jednu prosbu: nevíte někdo, jak je to s pitím nealko piva v těhu??
Maja78 ![]()
pokouším se poprvé vložit i metřík, tak to snad vyjde
podle metříku jsem8+1tt a podle mé MUDr. 8+4tt, tak nevím ![]()
Jolmo , uvidíme, okolo oběda toho moc nezvládám… ![]()
Majo, já už jsem taky někde četla, že v těhu by se plísňové sýry měly střídmě… No, nepřeháním to. Taky by se prý neměla játrová paštika a tuňák… I když na Gennetu se někdo ptal na paštiku a říkali, že to nevadí, tak nevím…
Kombinovaný test je test na vývojové vady - v 10.týdnu se dělá odběr a ve 12. týdnu ultrazvuk se zaměřením na šíjové projasnění a další znaky, které by ukazovaly na možné postižení plodu…
A jinak metřík se aktualizuje sám… Ale nemáš ho tam… Vlezla jsi do nastavení přes diskuzi, nebo na Váš účet? Mělo by to být přes diskuzi, nahořw na té bílé liště…
maja78 Doplněno do seznámku, díky ![]()
Nealko víno i pivo jsem zrovna teďka koupila v Globusu. Koupila jsem Budweisser a víno růžový Carl Jung. Teď se chladí, takže budu referovat večer ![]()
Manžel už mě vyhání od PC, tak se ozvu až zítra.
Mějte se holky krááásně.
Ahoj Májo, taky jsem skoukla dle TP horoskop mimíska, střelec se mi docela zamlouval. U mě bude spíš problém opačnej, malý se narodil o 10 dní dřív, tak snad u druhého mimi to bude vpoho. Jinak nealko pivo je v pohodě, já si dám občas i půlku skleničky normálního. No a trošku červeného ve 2a 3 trimestru je zase dobrý na krev,kdy se výrazně zvyšuje jeho objem a tím i krvetvorba. Ale opravdu trošku. ![]()
Apolena
Já si teda myslím, že horší než plísňové sýry které snad nejíme na kila, je ta cola . já se kofeinu úplně vyhýbám… No, ale to nealko víno by se možná hodilo
. Já někdy piju, teda hlavně po těžkých věcech Birell a myslím, že by neměl dělat nic…
Sajso játrovku ne zřejmě kvůli vitaminu A - ale to si umíme všechny představit, kolik je v naší játrové paštice jater
- zjevně si to umí představit i v Gennetu
.
No nic holčiny, jdu chrnět, jsem dnes nějaká KO a těším se na ráno na chlebík
.
Ještě jsem chtěla říct, že já bych raději Kozoroha jak Střelce, jednoho už mám /no jasně že mě druhý nemine !/ a to teda není nic s medem… Kozoroh mi připadá vyrovnanější…
Mějte se a hezky se vyspěte ![]()
Jolmo , ono je to skoro bych řekla co člověk, to názor… Pravda je, že prý se plísňové sýry nedoporučují pro možný obsah listerií, vzhledem k tomu, že u nás se vyrábí pouze z pasterizovaného mléka, toto riziko by tam být nemělo. Já jsem koukala minulý týden na www.porodnice.cz a tam dr. Koucký říká, že v takových sýrech jsou plísně ušlechtilé a že neprodukují žádné škodlivé aflatoxiny, v podstatě nás víc ohrožují např. aflatoxiny z nahnilého ovoce, či zeleniny… Že sýry se mohou. Jsou názory protichůdné, usoudila jsem, že jednou za měsíc kousek nevadí. Listerióza se dá chytit i třeba z nevhodně skladované majonézy.
O tom, že leckdy sníme něco, co je na první pohled v pořádku a ony tam ty plísně jsou taky, ani nemluvě… ![]()
Já teda kafe nepiju vůbec, vařím si bílou kávu - z Cara.. Colu taky ne. No a játrovka, to je určitě kvůli játrům a teratogennímu působení nadbytku vitamínu A…
Tak jo, já jdu taky do postýlky, zítra na mě myslete, dorazím ale až spíš k večeru… Takže dobrou noc a krásný zítřejší den. ![]()
Jako většinou nemůžu spát
![]()
Já jsem ráda, že budu mít Střelce. Taky jednoho důvěrně znám-sebe
A nemůžu si stěžovat
Snad až na to, že Střelci rozhodně neuznávají rčení Dvakrát měr a jednou řež
Mají krédo Co na srdci, to na jazyku… Ale zase jsou hodně citový. Když za mnou malej příjde a řekne mi mami, mám tě rád, tak budu vědět, že nekecá, že si to fakt myslí.
Já se Střelcem nemám problém ![]()
Tak brou, já jdu koukat do tmy ![]()
Ahojky,tak já jen nakukuju, za chvíli pojedu…
Noono , já si myslím, že vůbec není jisté, že budeš mít Střelce…
Porodíš o pár dnů dřív a je to Štír… My asi budeme mít Kozoroha, ale je to to samé… Myslím, že je úplně jedno, v jakém znamení mimi bude… Reklamovat ho kvůli tomu nebudeme… ![]()
Jinak jsem teď nakoukla na zprávy a údajně socani dotáhli ODS…
No, nevím, nějak začínám věřit těm podplaceným preferencím, co o nich mluvili o víkendu. Minulý týden byl zveřejněn předpoklad, který nevypadal pro socany příznivě a následuje průzkum, který se liší o poměrně větší procento, než je pochopitelné…
![]()
Hodně štěstí Leně a Popelce na kontrolu a já se ozvu odpoledne… ![]()
Sajso těším se na tvoje zprávy z kontroly
. A s těma preferencema si myslím naprosto totéž - tady už se nedá věřit vůbec nikomu, protože trhu vládnou prachy
, a Paroubovi nevěřím ani „dobrý den“.
A co se týče listeriózy, trochu se v tom oboru pohybuji a myslím, že nám spíš hrozí slintavka a kulhavka
, než tohle. Pokud teda nepijem domácí kozí mlíko příp. necpem domácí kozí sýry z pochybného provozu…
Noono , jak se ti čumělo do tmy
Já dneska taky nemohla moct spát
.
Dobré ránko,
![]()
Sajso ,přeji hodně úspěchů k úspěšné kontrole
![]()
Já pojedu tak v 11 h. ![]()
Jinak ,holky,co se týče těch znamení , tak já osobně jsem střelec,ale někdy aby se mnou prase vydrželo
,naopak ,manžel a dcera jsou kozorozi a úplně klidní a vyrovnaní lidé
![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
DUHOVKA — 26 let — Zlín — čeká první mimčo — TP 19.12. — kontrola 23.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5. DNES!!! LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola ?
MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5. DNES!!! MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 23.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5. DNES!!! STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.
Bré ránko! Tak dneska držíme palce Popelce , Leně a Sajse .
Holky, čekáme samé pozitivní zprávičky
![]()
Ještě ohledně seznámku…Můžete mi prosím doplnit datumy kontrol? Jmenovitě LINDULE2 , JUJKA , AGATA a ALINKA , jestli se už nahlásila k Dr
Je možný, že jste to sem psaly, ale v tý záplavě zpráv jsem to nenašla ![]()
Někdo se mě tu ptal, jestli jsem už byla v tý prodejně LaVe s mužem. Tak nebyla a nevím, kdy se tam dostanu. Maj tam do 18 hod a to manžel akorád končí v práci a jezdí mi domů přes celou Prahu. Takže snad někdy časem, zatím to nespěchá ![]()
Nealko víno- Carl Jung Rose je vynikající !!! Chutná to fakt jak víno, jen po tom nejste přiopilé
Vřele doporučuju. Tady je kdyžtak odkaz na jejich produkty. Píšou tam, kde se jejich výrobky prodávají http://www.carl-jung.cz/…no/produkty/
Čučelo se mi do tmy hrozně. Usnula jsem až ve 4 ráno. Ještě, že jsem na neschopence…
Teď si jdu dát k snídani koblihu ![]()
Noono,ty takhle nocuješ
To já spím jak mimino
.Jo a dneska jsem byla čůrat v noci jen 3×
Tak se mi snad frekvence vstávání bude zkracovat
,nebo to taky byla vyjímka,že
![]()