Poradna duly
Jana Čurdová
Podle vašich reakcí na téma jídlo už vím, co mě při příštím těhu čeká
Aspoň, že se mi to teď vyhnulo..
Jdu se oblíkat, za chvilku je tu manžel a vyrážíme do cukrárny ![]()
Hezkej večer, sladký sny a vy co zítra máte kontroly, se na to pořádně vyspěte ![]()
Noono , třeba ti i příště bude dobře, to se nedá nějak zevšeobecnit… Ale cukrárnu závidím…
Myslím, že pořádně se vyspím až na středu, dnes asi nebudu moci dospat.
![]()
Tak jsem tady zase, mezitím jse zvládla dvě návštěvy.
A přišla o žrací diskusi. Teda mě je zle jen když to čtu (o tom jídle
). U mě je to tak ,že je mi špatně z hladu , když se najím tak jsem tak půl hodiny v pohodě , no a pak je mi špatně zase a ještě víc, asi jak to ten žaludek zpracovává. Nejhorší je to v noci , to se budím a mám pocit, že jsem k večeři snědla přinejmenším velrybu a v břiše se mi ještě převaluje.
Apolena
Apoleno, tak to jsme na tom podobně. Klid asi půl hodiny po jídle. Akorát mě se udělá večer dobře, noc je v pohodě a ráno taky… A pak že prý ranní nevolnosti… ![]()
Ja mam zase opacne problemy, me je permanentne spatne rano a dopoledne, potom se to tak kolem 1 uklidni a az do vecera je docela klidek, potom nastava druha vlna - vecerni a to sezobnu vazne neco mini a rychle na kute a zaspat to. Rano se zase budim se zaludkem a vode. S Oliverkem jsem to mela takhle asi 2× za cele tehu. Jinak naprosto pohoda, taky mam hrozne divno v puse, nejradeji bych mela porad po ruce kartacek s pastou, ale jakmile ho zase dam do pusy, tak se mi zveda zaludek.
![]()
No je jasné, že nejvíc v pohodě je Noona, ta teda zjevně nemá potíže žádné
, což jí fakt závidím, protože já se na takové období těším už velmi dlouho… Dneska jsem se musela např. hodně držet v práci, abych tam všechny ty dobroty nevyhodila, při předchozím těhotenství mi to nedělalo a ty první dvě jsem ani nevěděla, že nějaké nevolnosti existují - to mám teď za všechny předchozí
![]()
Taky některé věci nemusím, jen se na ně kouknu. Skoro bych řekla, že jich je víc, než těch, co mi nevadí… Holt si to taky vybírám i za minule. Mohlo by to ale být i horší, takže tohle vydržím a od 12.týdnu budu v pohodě. Doufám… ![]()
Jo, haha, na 12.týden už nespoléhám… Noona slibovala, že od 9+2 nebudu čurat a nezměnilo se vůbec nic ![]()
Zrovna jsem to chtěla napsat , musíme ještě ty 3-4 týdny vydržet, pak bude pohodička a přísun energie
![]()
Pak si budeme moct baštit co chceme. Už se těším na ty nálety na cukrárnu , ted se jí spíš vyhýbám.
Apolena
Noona je teda pěkná slibotechna…
O čůrání nic nevím, to se asi moc nezlepší, ale ty nevolnosti by měly. A i únava. Už se taky těším na ten přííííval energie… ![]()
Tak kočky,mě teda taky není vůbec nic ,žádný chutě,žádný nechutě
![]()
Jinak papat to bych mohla a docela často,ale já jsem ani u jednoho těhotenství tímto netrpěla,tak doufám,že se mi to úspěšně vyhne,docela se to i daří
![]()
No jo no, to se tak někdo má…
Já si říkám, že dokud nezvracím, ještě je to dobrý. Mohlo by být i hůř…
Už mě to pomalu přechází, tak si asi půjdu něco ulovit… ![]()
Sajso ,neboj ,ono zase jistí moje kilečka,myslím,že jdou úspěšně nahoru ,už teď si připadám jak velryba ![]()
Když já chudinka malá měla ten hyperstymulační syndrom a bříško se mi zvětšilo o 30cm , no a teď bych chtěla zázraky
,nebojte ,nechci ,nějak to zvládnem a po porodu začne stále opakující se hubnoucí proces ![]()
Tehulinky moje, tak ja mam padla a frcim domu, mam hrozny hladek a uz se tesim do pelisku, tak ja napisu zase zitra, nebo mozna jeste z domova. Tak se mejte moc a moc krasne a krasny vecer tehulinky
![]()
Ty jsi taky měla hyperstimulák, jako má Lia z PROFISNAŽILEK? To muselo být hrozné, chodím mrkat, jak je na tom… Aspoň že má v bříšku mimi, to pak člověk vydrží cokoliv… Jen se neboj, za chvíli tady bude velryb celé hejno… ![]()
Máš přesně o 420 příspěvků víc než já a to tu jsi o 4 měsíce kratší dobu.. Slušný výkon…
![]()