prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
15.5.06 18:11

Podle vašich reakcí na téma jídlo už vím, co mě při příštím těhu čeká 8O Aspoň, že se mi to teď vyhnulo..
Jdu se oblíkat, za chvilku je tu manžel a vyrážíme do cukrárny :lol:
Hezkej večer, sladký sny a vy co zítra máte kontroly, se na to pořádně vyspěte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 18:14

Noono , třeba ti i příště bude dobře, to se nedá nějak zevšeobecnit… Ale cukrárnu závidím… :oops: Myslím, že pořádně se vyspím až na středu, dnes asi nebudu moci dospat. :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.5.06 18:24

Tak jsem tady zase, mezitím jse zvládla dvě návštěvy.
A přišla o žrací diskusi. Teda mě je zle jen když to čtu (o tom jídle :lol: :lol: ). U mě je to tak ,že je mi špatně z hladu , když se najím tak jsem tak půl hodiny v pohodě , no a pak je mi špatně zase a ještě víc, asi jak to ten žaludek zpracovává. Nejhorší je to v noci , to se budím a mám pocit, že jsem k večeři snědla přinejmenším velrybu a v břiše se mi ještě převaluje.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 18:29

Apoleno, tak to jsme na tom podobně. Klid asi půl hodiny po jídle. Akorát mě se udělá večer dobře, noc je v pohodě a ráno taky… A pak že prý ranní nevolnosti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.5.06 18:33

Ja mam zase opacne problemy, me je permanentne spatne rano a dopoledne, potom se to tak kolem 1 uklidni a az do vecera je docela klidek, potom nastava druha vlna - vecerni a to sezobnu vazne neco mini a rychle na kute a zaspat to. Rano se zase budim se zaludkem a vode. S Oliverkem jsem to mela takhle asi 2× za cele tehu. Jinak naprosto pohoda, taky mam hrozne divno v puse, nejradeji bych mela porad po ruce kartacek s pastou, ale jakmile ho zase dam do pusy, tak se mi zveda zaludek. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 18:39

No je jasné, že nejvíc v pohodě je Noona, ta teda zjevně nemá potíže žádné :lol: , což jí fakt závidím, protože já se na takové období těším už velmi dlouho… Dneska jsem se musela např. hodně držet v práci, abych tam všechny ty dobroty nevyhodila, při předchozím těhotenství mi to nedělalo a ty první dvě jsem ani nevěděla, že nějaké nevolnosti existují - to mám teď za všechny předchozí :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 19:03

Taky některé věci nemusím, jen se na ně kouknu. Skoro bych řekla, že jich je víc, než těch, co mi nevadí… Holt si to taky vybírám i za minule. Mohlo by to ale být i horší, takže tohle vydržím a od 12.týdnu budu v pohodě. Doufám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 19:10

Jo, haha, na 12.týden už nespoléhám… Noona slibovala, že od 9+2 nebudu čurat a nezměnilo se vůbec nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.5.06 19:10

Zrovna jsem to chtěla napsat , musíme ještě ty 3-4 týdny vydržet, pak bude pohodička a přísun energie :lol: :lol: :lol:
Pak si budeme moct baštit co chceme. Už se těším na ty nálety na cukrárnu , ted se jí spíš vyhýbám.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 19:12

Noona je teda pěkná slibotechna… :wink: :lol: :lol: O čůrání nic nevím, to se asi moc nezlepší, ale ty nevolnosti by měly. A i únava. Už se taky těším na ten přííííval energie… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 19:16

Tak kočky,mě teda taky není vůbec nic ,žádný chutě,žádný nechutě :lol: :lol:
Jinak papat to bych mohla a docela často,ale já jsem ani u jednoho těhotenství tímto netrpěla,tak doufám,že se mi to úspěšně vyhne,docela se to i daří :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 19:19

No jo no, to se tak někdo má… :wink: Já si říkám, že dokud nezvracím, ještě je to dobrý. Mohlo by být i hůř… :lol: Už mě to pomalu přechází, tak si asi půjdu něco ulovit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 19:23

Sajso ,neboj ,ono zase jistí moje kilečka,myslím,že jdou úspěšně nahoru ,už teď si připadám jak velryba :evil:
Když já chudinka malá měla ten hyperstymulační syndrom a bříško se mi zvětšilo o 30cm , no a teď bych chtěla zázraky 8O :oops: :wink: ,nebojte ,nechci ,nějak to zvládnem a po porodu začne stále opakující se hubnoucí proces :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.5.06 19:23

Tehulinky moje, tak ja mam padla a frcim domu, mam hrozny hladek a uz se tesim do pelisku, tak ja napisu zase zitra, nebo mozna jeste z domova. Tak se mejte moc a moc krasne a krasny vecer tehulinky :! :! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 19:26

Ty jsi taky měla hyperstimulák, jako má Lia z PROFISNAŽILEK? To muselo být hrozné, chodím mrkat, jak je na tom… Aspoň že má v bříšku mimi, to pak člověk vydrží cokoliv… Jen se neboj, za chvíli tady bude velryb celé hejno… :wink:

Máš přesně o 420 příspěvků víc než já a to tu jsi o 4 měsíce kratší dobu.. Slušný výkon… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí